- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkChild
senior tag
Sziasztok! Szinte teljesen "Tasker-szűz" vagyok még, ezért előre is elnézést, ha olyasmit kérdeznék az alábbiakban, ami egyébként teljesen triviális

Szóval, mivel a nap nagy részében gép előtt ülök, nincs szükségem arra, hogy a mobil folyamatosan a neten lógjon és minden szir-szarról küldje az értesítéseket, meg amúgy is szeretek spórolni az energiával, szóval ne merüljön fölöslegesen az akku.

Valahogy azt szeretném Taskerrel megoldani, hogy lokációtól függően automatikusan aktiválódjon valamelyik net szolgáltatás, de csak akkor, amikor a teló kijelzője aktív. Amikor pedig lezárom, kapcsoljon ki a net.
Még részletesebben: ha otthon vagyok, akkor a mobil felébresztésekor a WiFi kapcsolódjon be, amikor pedig a kijelzőt lezárom, kapcsoljon ki a WiFi. Ha nem otthon vagyok, akkor a mobilnet kapcsoljon be aktív kijelző mellett, ha lezárom, akkor kapcsolódjon ki a mobilnet.Meg tudom ezeket oldani szerintetek...?
Találkozott már valami hasonló scripttel, amit egyszerűen lehetne telepíteni, mert egyelőre odáig jutottam, hogy a kijelző státuszától függően tudom már ki/be kapcsolni a WiFi-t, de a lokációs korlátozást nem tudtam mellé beállítani.
Plusz valami olyasmit olvastam, hogy a mobilnetet csak rootolt készüléken tudja ki/be kapcsolni a Tasker - ez tényleg így van? (Ez esetben buktam is az ötletet, mert semmi kedvem a rootolással külön szórakozni.)Előre is köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Android játékok topikja
- Autós kamerák
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Mobil flották
- Programozás topic
- Projektor topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- BONTATLAN Zacskós ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Thrustmaster T300 RS Alcantara + Wheel Stand Pro Állvány
- 4K Gamer PC i7-14700K / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / NZXT Ház - 280 AIO - Beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest