Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Netfone
- iPhone topik
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkChild
senior tag
Sziasztok! Szinte teljesen "Tasker-szűz" vagyok még, ezért előre is elnézést, ha olyasmit kérdeznék az alábbiakban, ami egyébként teljesen triviális

Szóval, mivel a nap nagy részében gép előtt ülök, nincs szükségem arra, hogy a mobil folyamatosan a neten lógjon és minden szir-szarról küldje az értesítéseket, meg amúgy is szeretek spórolni az energiával, szóval ne merüljön fölöslegesen az akku.

Valahogy azt szeretném Taskerrel megoldani, hogy lokációtól függően automatikusan aktiválódjon valamelyik net szolgáltatás, de csak akkor, amikor a teló kijelzője aktív. Amikor pedig lezárom, kapcsoljon ki a net.
Még részletesebben: ha otthon vagyok, akkor a mobil felébresztésekor a WiFi kapcsolódjon be, amikor pedig a kijelzőt lezárom, kapcsoljon ki a WiFi. Ha nem otthon vagyok, akkor a mobilnet kapcsoljon be aktív kijelző mellett, ha lezárom, akkor kapcsolódjon ki a mobilnet.Meg tudom ezeket oldani szerintetek...?
Találkozott már valami hasonló scripttel, amit egyszerűen lehetne telepíteni, mert egyelőre odáig jutottam, hogy a kijelző státuszától függően tudom már ki/be kapcsolni a WiFi-t, de a lokációs korlátozást nem tudtam mellé beállítani.
Plusz valami olyasmit olvastam, hogy a mobilnetet csak rootolt készüléken tudja ki/be kapcsolni a Tasker - ez tényleg így van? (Ez esetben buktam is az ötletet, mert semmi kedvem a rootolással külön szórakozni.)Előre is köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- No Rest for the Wicked
- További aktív témák...
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Lenovo ThinkPad P15 G1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- AOC CU34G2XP/BK - 34" 10 bites VA 3440 x 1440 180Hz 430 cd/m 1ms 1,5 év gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest