Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
Blizzardking
üzenetére
Elsőre én is ezt tippeltem, de kipróbáltam a profilt és nálam is ezt játssza. Pedig a fülessel órákon át szoktam beszélni folymatosan pl webex konferenciákon, folyamatosan és nem szakad le. Fura mód, amikor a tasker beindítja a füles kihúzva taszkot, a telefon akkor is azt mutatja, hogy érzékeli a fülest.
Lehet, hogy a tasker profil bemenet érzékelése nem tökéletes. Nekem pl azt, hogy eljöttem otthonról és már nem tud az otthoni wifire kapcsolódni, néha csak 15 perccel később kezeli le.
Érdemes lenne esetleg több profillal megoldani. Első profil érzékeli, hogy be lett dugva a füles, beállít egy változtó 1-be, meg a hangerőt a kívánt értékre. Nincs kilépési taszk, és nem is állítja vissza a beállításokat kilépéskor.
A másik taszk arra figyel, hogy ha 1 a változó és nincs bedugva a füles, akkor kinullázza a változtó és beálltja a hangerőt a füles nélküli értékre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Alienware 500Hz Gaming Monitor AW2524HF 27% áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest