- Bluetooth-headsetekről általában
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Lenne még egy kérdésem...

A szenzorokat szeretném figyelgetni az egyes telefonjaimon. Ehhez használok egy csomó shellparancsot, illetve egyéb megoldást, szóval nem egy kis taskról van szó. Majd az adatokat egy ad-hoc webszerveren láthatom grafikonszerűségen. Namost, mivel a tasker csak 2 percenként egyszer tud futtatni egy profilt (annyi a minimum), gondoltam berakok neki waiteket és beteszem egy for ciklusba. Találtam a Taskerben For-t, ráhúztam az elemekre és beállítottam változónak a %Sorszam változót, értéknek pedig 1-et adtam. Alá az ifbe pedig beraktam egy %Sorszam <= 28 -et. Mivel 28-szor szeretném lefuttatni. Viszont ez valahogy hiányosnak tűnt. Lefuttattam, de csak egyszer ment végig... És ez logikus is, hiszen a szám a %Sorszam helyén nem tud nőni, szóval egy endless loopot generáltam. Hogy kéne beállítani? Esetleg az Items részhez 1 helyett %Sorszam+1 -et írjak és a for előtt állítsam 1-re a változót?
Mindenesetre, már megírtam az egészet JS-ben, de kiváncsi lennék, h a Tasker berkein belül hogy kéne, hátha kell még később!

Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bluetooth-headsetekről általában
- EA Sports WRC '23
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- Poco F4 GT 12/256GB - Független, Fekete - 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm, GPS, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest