- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Hozd magaddal költözéskor a chatbotod!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- A Honor profi iPhone másolásban
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemrég voltam itt azzal a problémával hogy 5.0.1 alatt secure settings pluginnal a tasker nem kapcsolgatja az adatforgalmat.
Nos azóta feltettem egy másik (custom) romot, előtte gyári volt, szintén 5.0.1 ahol szépen működik ez és minden más is.
És most jön az érdekesség, ugyanis a custom rom custom kernelt is tartalmazott, amit pár napja lecseréltem gyárira, és mit ad csoda megint nem akart működni ez a funkció
Már letöröltem, majd újra telepítettem scure settingset, de akkor sem, napokig egyáltalán nem működött.Aztán gondoltam egyet és visszaflasheltem ugyanazt a custom kernelt ami előtte volt, és most megint jól működik

Kérdésem, hogy ezt a kernel miben befolyásolja?
És ha befolyásolja is, akkor miért van hogy a gyári kernelen a nem jó, és a customon a jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Építő/felújító topik
- Hobby elektronika
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sorozatok
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- iPhone topik
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Airpods Pro 3 eladó garanciával
- Lenovo ThinkCentre M725s Ryzen 5 Pro 2400G / 8GB DDR4 / 256 GB SSD + Lenovo LT1952p 192 monitor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Dual Sim 256GB Mint az ÚJ! (Gyári garanciával, Patika állapot)
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már letöröltem, majd újra telepítettem scure settingset, de akkor sem, napokig egyáltalán nem működött.