Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz jackbacsi87 #3913 üzenetére

... és slice14

Én is a Lollipop-al szo*ok ...
    Amit sikerült megoldanom:
    - GPS: nem ki-, be- kell kapcsolgatni, hanem a Secure Settings a "Location mode"-ot (High acc., Battery Sav., Dev. Only, Loc. Off) a megfelelőre állítani. Én a high és a batt. save között kapcsolgatok.
    - Éjszakai némítás: mostantól nem Silent mode, hanem "Interrupt mode" (None, Priority, All) az amit állítgatni kell. Először "None"-t állítottam, de ez annyira none, hogy még az ébresztőt is bekussoltatja. Végül a Priority és az All közötti kapcsolgatás jött be.

... és amit nem:
    Most épp azzal szívok, hogy hibásan érzékeli az app. start-ot a Tasker. Pontosabban azt érzékeli, hogy elindult az adott alkalmazás, de rögtön mintha ki is lépnék, inaktív lesz a profile. Először azt hittem ROM hiba (egy custom AOSP-ről beszélünk), aztán ezt találtam. Most azon agyalok, hogyan lehetne "megmonadni" a Tasker-nek, hogy az alkalmazás indítása után nem léptem ám ki, csak a rendszer szopatja. Vicces ilyenkor, hogy ha csak megérintem az értesítési sávot felül (le se kell húzzam), akkor utána mikor visszavált az adott app-ra, akkor már minden jó. Futó alkalmazásnak mutatja, míg ki nem lépek.
    Nem tudom, hogy ez bug-e a Lollipop-ba vagy feature, de kezdem befonni a hajam.

Új hozzászólás Aktív témák