Hirdetés
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bluetooth-headsetekről általában
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
válasz
Yager01
üzenetére
Nem olvastam nagyon vissza, de elmondom, hogy nálam hogyan működik a wifi kezelés. Még finomítani fogom, de alapvetően most jó.
Felállás:
- nem vagyok otthon, folyamatosan be van kapcsolva a mobil adat és ki van kapcsolva a wifi
- amikor a telefonom érzékeli, hogy a lakás közelében vagyok cellainformációk alapján, akkor
- bekapcsolja a wifit, majd megnézi, hogy sikerült-e csatlakoznia
- ha igen, akkor kikapcsolja a mobil adatot
- ha nem, akkor kikapcsolja a wifit- ha eljövök otthonról és elveszti a telefon a wifi jelet, akkor kikapcsol a wifi és bekapcsol a mobil adat
- ha a lakás közelében vagyok a cellainfók alapján, akkor 10 percenként bekapcsol a wifi (csak ha nincs bekapcsolva) és megpróbál csatlakozni
- ha nem sikerült vezeték nélküli hálózatot találni, akkor kikapcsolEzen kívül minden egyes alkalommal, amikor bekapcsol a kijelző, akkor lefut egy ellenőrzés arra, hogy éppen hol vagyok a cellainfók alapján. Ha valahol otthon körül és nincs wifi bekapcsolva, akkor bekapcs, csatlakozási kísérlet és ha nem sikerült, kikapcs.
Ez így megfelelne neked?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Iphone 11 Pro 64GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest