Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gery2123
    őstag

Most úgy oldottam meg, hogy 2 feltételt szabtam. Az egyik, hogy ha a Home változóm 1*, a másik, hogy 22:00-6:30 között vagyunk. Ehhez rendeltem bemenetinek egy ék egyszerű taskot: airplan off, wait 2 perc, air off wait 28 perc, goto 1**. Kimeneti taskban pedig stop bemeneti task, airplan on. A taskok külön-külön elindítva szépen működnek, este megmondom, hogy a gyakorlatban hogyan.

Szépen kikapcsolta a telefont időben, viszont reggel bekapcsolni elfelejtette. Így most külön szedtem, a contex feltételeit módosítottam, ha az a változó, ami a home+time változókat figyeli és azokat összeadja =2, akkor indul el, és csak a bemeneti taskot hagytam meg, ami este kikapcsol és reggel 6:31-re beraktam egy időponthoz kötődő contexet, ennek szintén csak bemeneti taskja van, ez azonos tegnapi kimeneti taskkal, ami csak ennyit tartalmaz: stop kikapcs task, és airplan on.

Holnap megmondom ezzel mit kezd, engem már egyre jobban bosszant.

Ahogy a kolléga is írja nem fog menni. Egy kikapcsolt készüléket nem tudsz egy nem futó programmal bekapcsolni. Illetve miért szeretnéd kikapcsolni? Ha szerinted fogyaszt akkor airplane mód és kész. Ha pedig abban hiszel hogy a Droidnak kell naponta a ki-be kapcs (szerintem ez már rég a múlté) akkor egy restart nyomj neki xy időben.

Új hozzászólás Aktív témák