Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Szeretnék ötletet kapni, hogy mivel tudnám megoldani a gondomat.
Adott a családban 5 androidos eszköz, mindegyiken van tasker + autoremote, stb. Az én telefonomon van pár tasker task, amire a másik 4 eszköz válaszolgat, ilyenek, hogy ált info, ami visszaadja az akkutöltöttséget, a sim kártya számát, és a wifi nevét, ha csatlakozott, vagy egy másik amivel fel tudom hangosittatni a telefont (rendszeresen keresik a kölkök a telefonjaikat, amit persze lenémitva tesznek le vhova), stb.
A problémám, hogy ezeket a taskokat, szerettem volna egy mappába rendezni (task shortcut) vmelyik kezdőképernyőn, ami egészen jól néz ki a telefon ujrainditásáig, akkor ugyanis eldobja az ikonokat, sőt azt hiszem a nevet is, bár rákattintva továbbra is működik. Ez lehet vmi android 4.1.2 bug, igy ezt elvetettem, ezért nem akarom frissiteni, az egyéb szempontból nekem tökéletes rendszerem. Ha nem teszem mappába, akkor nincs ilyen gond, viszont 4 eszköz 4 ilyen funkciója az már 16 ikon, ezt nem szeretném.
Jelen pillanatban, egy külön project fülre rendeztem minden ilyet és tasker elinditása után belépve a taskba tudom futtatni ezeket, de nem igen tetszik ez a megoldás.
Autovoice-ra bekötöttem a gyakran használtakat, de nem szeretném az összeset bekötögetni.
Nincs erre valami "beépitett" megoldás, ami elkerülte a figyelmem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Kingston 240GB Sata SSD
- AMD Ryzen R7 5800X / Beszámítás OK!
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Èrkezett Kingston NV3 1TB SSD! Vigyètek, vegyètek használjátok!
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest