Hirdetés
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
Teasüti
üzenetére
"Ha mondjuk Tasker-ben a képernyő bekapcsolására várakozol és utána kapcsolod ki a zárat?
Android-ban a képernyő bekapcsolás az a képernyő zár feloldását jelenti. Vagyis az eseményt tekintve a csak felvillantom egy-két másodperc erejéig, az nem minősül bekapcsolásnak."Ez lesz az, csak épp nem tudom hol kell ezt beállitani

"SS-ben Keyguard paranccsal tudod kilőni a képernyő zárat."
Ez mennyivel jobb mint ha a tasker keyguard allitasat használom? Most megy a ki és a bekapcsolás is.
Ez most +1 profilt jelent, mint ahány helyen ki akarom kapcsolni
1. ha a wifi nincs bekonnektálva, akkor a keyguard on
2. otthon profil (ahol a wifi connected az otthoni wifihez), keyguard off
3. iroda profil (ahol a wifi connected az irodai wifihez), keyguard offKözben a lama-t eltávolitottam. Eddig a wifit azzal kapcsolgattam ki/be, de gondoltam ez már luxus. A kérdésem, hogy a cell near csak egy cellát tartalmazhat? Egyrészt az irodánkban két szobában nem ugyanazt a cellát látja a mobil, másrészt egyszerübb lenne 1 profillal megoldani az egészet.
pl igy
wifi profil, ha az alábbi cellák vannak közel (cellak felsorolva), akkor wifi on, exit task, wifi off
Viszont most ha rányomok a scanre, akkor törli az eddigieket. Lehet a feltételek között vagylagosság? vagy ez mind külön profil? (én ügyfelezem, ahova rendszeresen kijárok, elég kényelmetlen lenne 34 profilt felvenni csak azért, hogy ezeken a helyeken milyen cella van közel)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- iPhone topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPad topik
- Napelem
- Parkside szerszám kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Párban a járnak a 100 gigabites hálózati portok a QNAP újdonságán
- World of Warships
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest