- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Pedig már vagy 3-szor elkezdtem olvasni de sose jutok a végére, mert sose értem mit akar mondani, pedig elméletileg értek angolul.
De most cella info és mobilnet alapú meghatározás alatt mit értesz?
Csak mert ugye a szolgáltató rádióadó egységének hatótávolsága egy cella, mely adott sugarú terület. Elméletileg több ilyenre felkapcsolódik a telefon pozíciótól függően, tehát jelet küldd vissza, így a szolgáltató a fogadott jel erősségéből megállapítja a távolságot, háromszögeléssel/több cella keresztmetszeteit véve pedig a hozzávetőleges helyzetet.
A mobilnet pedig csak a sugárzott rádiójelet használó szabvány (GSM/2G: GPRS & EDGE és WCDMA/3G: UMTS &HSPA) megnevezése. A külöböző típusok ugye csak átviteli sebességeket jelölnek.
Ezért nem értem a külöbséget a kettő között.Egyébként vezetékes netem van persze, meg publikus IP-m, ami nem mellesleg dinamikus de még ha statikus is lenne, hogy jön össze az IP cím egy helyzetmeghatározással? Mert város szinten még rendben van, hogy a föbb csomópontok helyei nyilvánosak, de az én címem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 9300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest