- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
A videonaplót én is próbáltam, természetesen privátban. Ezzel az a legnagyobb baj, hogy 2-3 hónapon belül jelentős változást nem fogsz tudni felfedezni a fejlődésedben, mivel a tudásnak idő kell, mire leülepszik, és egyszer csak magától fog jönni valamilyen nyelvtani szerkezet. Ha folyamatosan ellenőrizzük magunkat, az inkább vezet frusztrációhoz. Legalábbis az én tapasztalataim szerint. Mindenkit más frusztrál.
Aztán a videonapló legnagyobb hátránya, ahogyan te is írtad, hogy elhatározod, hogy mindennap csinálsz egy videót, viszont a témából kifogysz. Főleg ha benne vagy a munka-magánélet-család-pihenés mókuskerekében. Tehát az is frusztrál, hogy egyszerűen nincs mit elmesélni, viszont a kvótát teljesíteni kell, mert kitűzted magad elé ezt a célt.
Én több mint egy évig csináltam ezt, aztán szépen elengedtem. Nem mondom, hogy semmi haszna nem volt, mert minden perc, amikor a nyelvvel foglalkozol az hasznos, de vannak ennél sokkal motiválóbb módszerek is, amelyek kevésbé idegesítőek. Hogy ki mennyire tűri a monotonitást, az már egyénfüggő. Én például soha nem voltam képes egy gyárban szalag mellett dolgozni, míg mások teljesen kényelmesen elvannak ilyen pozícióban. Én azt szeretem, ha a munkám változatos, dolgozhatok emberekkel, számítógépen, és van némi fizikai kihívása is. És nincs két egyforma nap. Így egészen véletlenül csöppenem a kiskereskedelembe, és mindennap egyedi, és a szellemi és testi mozgásom is megfelelő arányban képviselve van.
Vannak olyanok, akik meg imádnak egy könyv fölött nyelvtani táblázatokat biflázni, és sikeresen alkalmazni is.
Sajnos univerzális megoldás nincs, viszont amit egy nyelvtanár évek óta kitartó szorgalommal itt megoszt tanácsként (ingyen), azt nagyon érdemes megszívlelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ryzen 7 CPU-k
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest