- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Úgymond erősen aszociális személyiséggel áldott meg a sors. Ha szakmámmal, érdeklődési körömmel kapcsolatos a téma, persze tudok csacsogni. Tudom, csatlakozzak olyan közösségekhez. De nehezen kezdeményezek beszélgetést, ha arról van szó.
Nyelvtan persze kell. Egyszerű jelenidővel hadd ne meséljem el, hogy mit találtam ki tegnap és hogyan fogom felhasználni a jövőben. Az egyszerű igeidők megvannak. Folyamatos múlt és jelen szintén. A "be going to" formátum is megvan. De a szenvedő szerkezet, a **** perfect**** és a passzív viszont nagyon nem jön zsigerből, de gondolkodva sem
A szókincsem nem merem megtippelni, de szerintem kevés. Számtalan alkalmazást próbáltam. Itt is javasolt Lingq és Drops is elbukott nálam. Ankinak újra nekiestem, hátha. Duolingotól agybajt kapok, bár asszonynak vannak sikerei, bár ő imád nyelveket tanulni.
Nekem elsődleges célom a filmek eredeti nyelven való nézése úgy, hogy agyam ne égjen le 2 óra után.Az olvasást próbáltam. Van egy könyv, amit kb. 5x már elolvastam, annyira szeretem. Angolul elkezdtem ebook formában, hogy könnyen tudjak szótárazni, de borzasztóan sok az ismeretlen szó. (Bár lehet ez lenne a jó út, csak ki kellene tartanom
)
Beszéd kapcsán különben próbáltam, hogy videónaplót csinálok saját célra angol nyelven, hogy megnézzem, van-e előrelépés szókincsben. Bár mivel mókuskerék a legtöbb napom, így kb. 2 hét után elengedtem ezt. Szinte ugyanazt mantráztam. Már azt is mondtam, hogy milyen színű villamosra szálltam fel, hogy változatosabb legyen a mondandóm
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hardcore café
- Bestbuy játékok
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged