Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
„Álmodtatok már idegen nyelven?”
Gyakran előfordult még azokban az években, amikor intenzíven foglalkoztam a nyelvvel, és folyton kerestem a szituációkat, amikor külföldiekkel beszélgettem. Ha nagyon benne vagy, álmodsz is vele. Ez azt jelenti, hogy kezded természetesnek venni.
Velem olyan is előfordult, hogy sorozatnézés közben váltogattam a hangcsatornát (kíváncsi voltam, hogy volt ez eredetiben), aztán úgy maradt, anélkül, hogy észrevettem volna, hogy nem magyarul beszélnek. Csak akkor jöttem rá, hogy mi a helyzet, amikor ismét át akartam kapcsolni angolra, és már azon volt.
Körösztanyám meg 19 éves korában kiköltözött Párizsba, és ott maradt. Még harmincéves sem volt, amikor mondta, hogy ő már default franciául álmodik. Ma már 72 éves, az itthoni rokonai már nem élnek, vagy szétszéledtek, ma már inkább a magyart töri, mert évekig nem beszél magyarul senkivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest