- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
badgirl
csendes tag
Szia!
Köszönöm az elismerést
Sajna a bolt már megszűnt, pedig szerettem ott dolgozni. A főnök szerintem enyhe dilirohammal reagált volna, ha valami keleti pénzért adom a cuccost.
Meg aztán a 19'' -os CRT-t is csak neki volt szabad beleejteni az üvegvitrinbe
Nem tudom, hogy miért lepődnek meg sokan azon, ha egy nő nekiáll műszaki dolgokkal foglalkozni. Sőt, szent borzadállyal figyelik hogyha szétkapom a gépüket és megcsinálom.
Olyankor jön a '' Te szereled a gépeket ????'' kezdetű szöveg....
És alapból a szállító sráchoz fordultak minden műszaki kérdéssel, akinek fogalma sem volt az egészről -
kovi
senior tag
Egyebkent nekem is volt egy csaj melotarsam aki vezette a masik boltunkat. Egy masik varosban. S nagyon ugyes volt! Szerelt, szervizelt, eladott. S mindezt kozepesen magas fokon. Persze nagyon komoly sakertelme nem volt, de ami a mindennapi eladashoz, illetve a gyors konnyu hibak behatarolasahoz kellett azt boven tudta.
Ja es jol is nezett ki!
De sajnos engem nem szerelt meg...
Egyebkent vonzotta is oda az embereket. -
- iSO -
tag
Hááát nem tudom... Én csak ahhoz viszoníítok, hogy megvettem a 486 dx120-at 96 ban.
Utána volt 5x em utána SOKKAL 200 mmx@233
És utána lett Celeron A 300@450-em
de ezek között évek teltek el !
És a celit anno megjelenése után nagyon hamar megvettem.
Szal nekem is sántít az időpont !
iSO -
TheReMiXeR
senior tag
1997-ben
-AMD PR133/100MHz
-Intel csippes lap (talán pcparts vagy mi a csöcsöm vót a neve)
-2x16MB EDO
-Philips 10xCDROM
-1,3GB Seagate
-S3 Virge 2MB (ajándék Descent cédével)
-SB16-os hangkarinak álcázott valami szutyok ISA foglalatban
-AT ház
-LiteOn 14'' SVGA
-Zseni egér+UniKey Bill (szigorúan AT bill és seriel moúz)
-Epson Stylus Color 200 (1fejes csoda nyomi)
bruttó : 250ezer -
finest
addikt
Szerintem ő nem ismeri, ennyire nem olvasott jellem, talán a moziban, ha látta.
Amúgy egyszer már volt hasonló problémájuk, akkor a gépükön az összes exe-fájl vírusos volt, sejtem, h honnan jönnek. Majdnem rámfogta akkor is, h én hozhattam...
Mindnesetre annyi közük van a géphez, h még az Ewido online scannerét sem tudják lefuttatni.
Nagyon igazuk van a többieknek, h ilyen kevés ismerettel, felesleges a parasztnak számítógép.
Legutóbb is dicsekedett nekem valamelyik főokos haverjuk, h az ő gépének az alap memóriája 160GB, mondtam, h akkor az nagyon jó!
[Szerkesztve] -
finest
addikt
Ja, el kellene mélyítenem valami durva gátlást a sógorban, pl. h a negyedik led akkor világít, amikor megfigyelik, h mit csinál a gép előtt! Legutóbb láttam náluk, h a modemet kitették a monitor mellé az asztalra, gondolom, h figyelhessék a ledeket. Bűvös gépezet az, lelke van és figyel!
-
finest
addikt
Erről eszembe jut egy búvárhajós sztori.
A Dugó téren ücsörögtünk a barátnőmmel Szegeden, amikor két öreg faszi leült mellénk. Az egyik, a fiatalabb, kb. 50-es, az idősebbet fűzte, h vegyen tőle halolajas kapszulát, mert az jó minden öregkkori bajra. Az érvelés közben hozzáfűzte, h a halakat, amiket beletesznek több ezer méter mélyről fogják, szóval tuti üzlet...
Össze is néztünk erre a barátnőmmel, és feltettem a költői kérdést félhangosan, h mégis mivel fogják több ezer méter mélyről a halakat. Mire a csajom rávágta: búvárhalyóval!
LOL.
On:
Tegnap felhív a sógorom, h a videán lassan töltenek be neki a felnőtt kategóriás filmek. Hozzá fűzte, h van nekik az a Thomson (ez a modemük, mint kiderült), amin az egyik lámpa nem világít, amióta a gyerek felment a U2 weboldalára az anyával. (- Tehát az asszony a hibás.) Mondtam neki, h én nem szoktam a ledeket figyelni a modemen, de biztos nem az a hiba. Ettől függetlenül nem hagyta abba és azt mondta, h ő bizony bemegy a szolgáltatójához és rájukbórítja az asztalt, ha nem csinálnak valamit.Tvnetwörkös internetük van, így leteszteltettem vele a sávszélességet, de nagyjából megvolt. Próbáltam csitítani, meg hogy kiröhögik és elhajtják a francba, de nem értette meg.
Most kíváncsian várom, h a szolgáltató kicseréli-e a modemét, amiért nem világít minden led, vagy elhajtják a francba?
[Szerkesztve] -
anjani182
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Nintendo Switch 2
- Honda topik
- Apple MacBook
- PlayStation 4
- Star Trek
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Stellar Blade
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged