- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Myn
senior tag
válasz
Sirandrish #4593 üzenetére
Azt hiszem utoljára a Tecsóban láttam ilyeneket 890-ért, ha jól emlékszem a DVD filmek között voltak, de lehet, hogy a konzol játékok között...
-
Lord Myn
senior tag
válasz
Sirandrish #4591 üzenetére
Áh, egy rakás sz*r... és kb. 1 óra hosszú a game. És ugyanannyira játszható, mint anno az őskorban a CD-TV-s (emlékszik még rá valaki?) verzió. A PowerDVD-ben meg nyomhatod egérrel is PDVD kezelőpultján, de annak nem sok értelme lenne, természetesen billentyűre gondoltam.
-
Lord Myn
senior tag
válasz
Sirandrish #4582 üzenetére
Jó, tudom, hogy nem ilyenre gondolt, úgy gondolta, hogy beletolja a PC-s DVD-t aztán megy a Call of Duty vagy a Need for Speed.
Én 1x próbáltam pont a Dragon's Lair-t ilyennel nyomni, de jobban jársz ha vmelyik PC-s DVD-szoftverrel játszod (WinDVD, PowerDVD), mert a távirányitóra nagyon nehezen reagál a "játék".
-
Lord Myn
senior tag
válasz
Sirandrish #4574 üzenetére
Lehet kapni asztali DVD-lejátszóra is játékokat, ilyen interaktív-mozi f*szságokat (MadDog McCree, Dracula Unleashed, Dragon's Lair,stb.). Úgyhogy van ilyen is...
-
sxesparta
csendes tag
válasz
Sirandrish #4574 üzenetére
haverjaim is ezt szokták kérdezni, igen ilyen emberek vannak nem kevés inkább sok, ott vannak beletted az abc-ben ,ott ülnek veled a buszon és a csoffadt agyukban ilyen fantáziákat szövögetnek hogy aztán kiakaszthassanak
-
HEMP
aktív tag
válasz
Sirandrish #4568 üzenetére
A géppel amit írtam: megoldás érdekelne, ami nem formatc:.
-
HEMP
aktív tag
válasz
Sirandrish #4560 üzenetére
De, végső megoldás!
..azért ha volna ötleted megoszthatnád.
-
Zofren
aktív tag
válasz
Sirandrish #4562 üzenetére
köszi. benyakaltam 1 uveg 3 puttonyost. remélem a puttonyok száma novekedni fog.
amugy az elmult 1-2 hétben nem tortént olyan hogy ide irhatnék. hacsak nem az, mikor srác bejott érdeklodni laptopok után és fél ora után kiboki, hogy ő máshol megrendelte. másnap bejott hogy nem megy rá xp.elso reakciom: vidd oda ahol vetted.
erre: de hát neten rendeltem.
én kirohogtem. azt jott vmi winter editionnal, hogy rakjam fel. na mondtam hogy vagy vesz nálam egy eredetit, vagy linuxot rakok rá. erre elment, de azért koszont. másnap visszajott, hogy nem megy a wifi. megint mondtam, megnézem, de nem tudom azonnal, mert sorban megyek, délután nézzen vissza. hát ő nem várt. mondom oké, akkor 4000ft lesz. ez az alap (már csak azértis, mert nem nálam vette). na kiderult, hogy a led mikor villágitott nem mukodott a wifi, ha nem, akkor igen.
az ilyen iddegesit, mikor máshol vásárolt cuccot, nekem kell beuzemelni, mert ott olcsobb 2000ft-tal , a futár viszont 2000ft, de ezt már nem számolja. -
ML320
senior tag
válasz
Sirandrish #4548 üzenetére
Az új cégek/nagykerek még azon is kiakadnak, ha közlöm: bármit lerakhatnak, de szállítólevélen. Naná, majd megvessszük, és mi próbálgatjuk, hogy fogadja a piac. Közben a cég ugyanúgy felkeresi a többi számtech boltot is, és örülnek, hogy betelítik a piacot. Majd egy hónap múlva jönnek, hogy vegyek még, meghogy nem értik, miért nem rendel senki, stb... Tolóerő nyilvánul meg a piacon. Hiába akarok valamit rendelni, ha nincs, nem foglalkoznak vele, már nagyker szinten leszarnak, akkor mit tegyek?
Meg ha igényesen akarsz valamit bemutatni, akkor polc, tartó is kellene. Ezt én gyártassam le? Több gyártónál van ilyen, néhánytól kapunk is. Ott az valóban jól néz ki, de mert mindenhol ezt látják a vevők, ők is morognak, mert mást szeretnének.
Bár az is tipikus, hogy ha TDK lemezt hozatok, akkor Philips kell. Ha van Philipsem, akkor TDK. Ha van mindkettő, akkor Verbatim... -
ML320
senior tag
válasz
Sirandrish #4539 üzenetére
Manapság már azért is könyörögni kell a disztribnél... Néha kapunk valamit, de semmi extra. Szóróanyag az újdonságokról? Eh...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NBA és kosárlabda topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest