- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
ML320
senior tag
Na ja, de a földi halandó mit kezd a számlával?
És jönnek a partnereink, számla kéne nekik... Vagy átmegyek számlagyárba, ami már full illegál, és nem szép dolog, valamint ha bebukok, akkor nagyot bukok...
Ha olyannak ítélnélek meg, akkor azt mondom, odaadom a cuccot olcsóbban, kvázi viszonteladói áron, a számlát meg megcsinálom annak, akinek szüksége van rá. A bolt a pénzénél van, esetleg egy kis ''extra profittól'' esik csak el, viszont ha korrekt és jó kiszolgálást kapsz, akkor visszajössz majd. Ráadásul olcsóbb, így boldog vagy!!! A partnereink megkapják a számlát, ők is boldogok! A főnököm is boldog, látja, hogy nő a forgalom! Már csak nekem kéne élvezni a munkát ;)))
A gond csak az, hogy tök ismeretleneknek, teli bolt előtt nehéz a helyzetet alkalmazni...
Tegnapi eset: kolléga víruskeresőt ajánl ki, ismerős meg jön, hogy van-e kódom a Nodhoz... Vazze... Most mit mondjak...
Akiknek számla nélkül adok valamit, általában visszajárók, vagy azok ismerősei. Hasznom nincs belőle, de az én filozófiám: ami neked jó, nekem meg nem rossz, az ellen nem fogok tenni... -
TheReMiXeR
senior tag
Nem azé a húsz filléré, de...
Ha nekem fontos adatom van a vinyón akkor én szólok a szervizben, hogy arra vigyázzunk... nem külön kérem, hogy majd kérdezzenek rá...
Itt már írta aegy kolléga, hogy a szervizlapon külön rublika van erre a célra...
Amúgy meg sokan tévedésbe esnek, amikor archiválásról beszélünk a drága ügyfélnek.
A múltkoriban (ha már fölvetődött a format c: ) egy 250gigás samuról tűnt el a partíció. Megoldás általában van a visszanyerésre, de ugye az időigényes is, főleg 250gigánál. Emberem kérdezem, hogy tuti fontos adatok voltak a vinyón?
''Hát persze, tele volt fontossal!!!''
Na, hagy ne mondjam, hogy 249giga XXX könyvtár és 50mega családi fotó... Ez volt az a kurvafontos adat, amit 2 napig mentettem nonstop 2ezer Ft-ért...
Azóta, ha lehet, kérek mindnekit, hogy még otthon mentegessen, mert sz@ré-hugyé, lietboré lehet dévédére mentegetni...
Érzésem szerint ilyen esetekben nem a szervizes a hunyú, hanem a juzer. Utólag sipíkolni a legkönnyebb.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Okos Otthon / Smart Home
- EA Sports WRC '23
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest