- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
válasz
Kicsimix #87874 üzenetére
Nekem nem volt fent, de felraktam. (Gondolom a BT-search-re gondolsz.)
1.3.0 verziónak hívja magát, de amikor feltöltöttem, akkor 1.3.6 lett a verziószáma.
Sajnos 2FA-val nem működik, felhasználónév / jelszó problémára hivatkozva.
Lehet nálad is ez volt a gond, de akkor hogy megy mégis?
Kikapcsoltam a 2FA-t, kipróbáltam, nem megy. Restart után sem akar működni.
Pedig elég hasznos plugin lenne. Ezt nagyon szeretem az uTorrent-ben. Kicsit máshogy működik, de nem kell külön vesződni a beírogatásokkal. -
burgatshow
veterán
válasz
Kicsimix #60200 üzenetére
A transzkódolás az már a legrosszabb ami egy ilyen felállásban történhet. Transzkódolni akkor kell, amikor a lejátszó nem rendelkezik azzal a média lejátszási képességgel, amiben az adott videó rögzítve lett.
Egyszerű, sarkított példa: a 4K-s tartalmat egy Full HD (1080p) tévére muszáj lesz a médiaszerver transzkódolni, hiszen a tévé natívan nem támogatja a 4K-t. Így a médiaszervernek röptében (lejátszás közben) kell átalakítania a 4K-s videót olyanra, amit a tévé képes lejátszani.
Arról nem is beszélve, hogy a 4K-s tartalom nem néz ki jobban 1080p-n pont a transzkódolás miatt.
A legjobb amit tehetsz (és akkor nem lesz 100%-os) processzor terhelésed, ha olyan formátumú videókat nézel, amit a lejátszód natívan tud.
Nálam is Plex van és LG 4K-s tévé, nincs semmilyen 100%-os proci terhelésem.
Szerk.: Megtréfált a PH lap rendezés, ezeréves kommentre válaszoltam, bocsi.
-
Kicsimix
őstag
válasz
Kicsimix #60196 üzenetére
Jött válasz..
Dear Customer,
thank you for contacting Synology. We will be happy to assist you.
In your case it seems like a case sensitivity issue in combination with these letters that is known by us and currently worked at.
Thank you for letting us known.
okey akkor köszi -
dkess
őstag
válasz
Kicsimix #60224 üzenetére
Te sem alap konfigurációról beszéltél.
Pont ezen diagramok gyenge pontjaiból egy-kettőre hívtam fel a figyelmet. Meg persze arra, hogy óvatosan tegyünk ilyen sarkos kijelentéseket, hogy "... Azt a sebességet soha nem lépik át" ... Soha ne mond, hogy soha.
Mi a gond ezekkel a szekvenciális sebességekkel operáló diagramokkal? Az, hogy pl. főleg ebben a Celeron -os régióban a konkrét értékek úgy állnak elő, hogy: gigabit -es LAN portok száma * 112,95 -el azt "jónapot". Pont nem mond semmit.
Egyfelől azt mondja, hogy "Szekvenciális áteresztőképesség". Namost ezen típusok hivatalosan is támogatják pl. a DX517 -et. Hidd el, hogy arra/arról másolva (ez eSATA3 ugye) még ennél is sokkal több a "Szekvenciális áteresztőképesség". Ez igaz lenne az USB -s másolásra is pl.
Azaz nincs az se definiálva, hogy csak LAN csatin keresztül. Amennyiben ki is kötnék, hogy csak LAN csatin keresztül, akkor meg pont csak a LAN csatoló áteresztőképességéről szólna (és nem a NAS -éról). Azt meg eleve tudjuk, hogy ennyi - köszönjük szépen ...
Amennyiben a LAN csatoló nem lenne ennyire brutálisan korlátozó tényező (avagy egyáltalán nem lenne), akkor persze lenne értelme. Egyébként meg valami igen komoly Random IOPS terhelés diagramnak még lenne értelme - ekkor pl. mindjárt nem lenne kétszeres az előnye a DS718+ -nak a DS218+ -hoz képest (ugyanazon HDD -ket és RAID -et feltételezve nagyságrendileg hasonló terhelésnél csuklana össze mindkettő).
Első körben ennyit a diagramok értelmezéséről - persze lehetne még oldalakat írni ezekről meg a hasonlóan semmit mondó vagy félrevezető egyebekről is ...
Szerk.: Lehetséges ... [link]
-
dkess
őstag
válasz
Kicsimix #60219 üzenetére
"... Azt a sebességet soha nem lépik át"
Ezeknek a diagrammoknak az elemzése messzire vezetne - ugyanakkor persze érdekes témakör. Vegyük pl. az alábbit:
DS218+ (szekvenciális Read/Write): 112.97 / 112.96 (MB/s)
Ez meg az én DS218+ -am sima SMB másolás (és e mellett még egyszer ennyit is röhögve ki tudna szolgálni egy másik LAN csatin):
Ennyit arról, hogy "soha nem lépik át" ...
-
dkess
őstag
válasz
Kicsimix #60216 üzenetére
Csak egy óvatos kérdés - az a gigabites 113mb/s esetleg véletlenül nem 113MB/s szeretne lenni? Ez véletlenül pont a gigabit végsebessége a gyakorlatban. Nálam a Syno router sem tud ennél többet (mármint a kb. 113 MB/s -nél) ...
Mert ugye ennyit (113 MB/s) 3 db 4K film nem eszik meg. Nagyon nem.
-
blakey
titán
válasz
Kicsimix #60211 üzenetére
Köszönöm, de maradok a natív, érintetlen képnél és hangnál. Tudom milyen egy DLNA-n továbbított kép illetve hang.
Csak mondom...
Nekem nem kellett 40 lejátszó, hogy normálisan működjön minden mert azonnal sikerült : )
Én is csak mondom, ez is egy hobbi, nem azért volt/van/lesz több lejátszóm, mert nem jó hanem mert kiváncsi vagyok, hogy mi az újdonság. TV-ből is kb. ennyit próbáltam. Más autókat vagy épp nőket cserélget félévente. -
blakey
titán
válasz
Kicsimix #60205 üzenetére
Nem akarlak meggyőzni, tulajdonképpen lesz@rom ha nem akarod megérteni, hogy rosszul csinálod.
Gemini Man, 4K HDR hibátlanul megy hálózaton keresztül, semmilyen transzkódolás nincs.Azt nem akarod megérteni, hogy DLNA-t használsz ami nem a legjobb ha minőségi szórakozást szeretnél. SMB vagy NFS használata mellett semmilyen transzkódolás nincs.
-
Csabroncka
addikt
válasz
A probléma azzal van, hogy a fájlmegosztás és a méda szerver más-más erőforrásokat kíván! A DLNA és társai a gigabites hálózatod és a szerver erőforrásait is teljesen felzabálja. Ezzel sajnos nem tudsz mit kezdeni, mert szerver oldalon irreálisan magas áron kell combos hardvert kiépítened és a hálózatod sávszélessége is kevés lesz (Gigabit).
Fájlmegosztás esetén (nfs vagy smb) a szerver erőforrásai kizárólag az olvasási és hálózati kiszolgálásra szorítkoznak így egy teljesen alap gigabites csatolójú NAS-al 4K filmezel.
Az első eset hátránya egyrészt a transzkódolás, másik meg az a rohadt kompatibilitás. Momentán én annyit szenvedtem vele, hogy kukáztam az egész projektet. Vettem anno egy Dune HDTV102-őt aztán most egy ATV 4K-m van NFS kiszolgálással. Tized annyiba kerül egy jó médialejátszó, mint amennyit egy combos NAS-ra rá kellene költeni.
Van felirat, van jukebox, megy a film - boldogság van
-
dkess
őstag
válasz
Azt nézted, hogy ilyenkor transzkódolás van-e? Amennyiben igen, akkor miért? Ennek igen jelentős irodalma van már ezen topik keretein belül. Amennyiben a transzkódolás kívánság alapján megy, akkor nem lehet megoldás a Plex/Emby fizetős verziója?
@allein,
Kérlek segíts néhány részlettel, mert így tényleg nagyon nehéz segíteni. DLNA lenne? Vagy felcsatolt SMB/NFS/FTP/WebDAV vagy bármi más? Esetleg Plex vagy Emby vagy más?
A lejátszó mi lenne - egy program a TV -n, más eszközön, esetleg valamilyen médialejátszóról beszélünk?
Ami biztos verzióváltást követően alapvetően nincs gond. Megy a VideoStation, Médiaszerver, Audio Station (+ mindezek mobilos verziói - pl. DS Video), BubbleUPnP Server, stb. stb. Megy az összes fentebb leírt file átviteli protokol. DLNA -ból van fent többféle is - mindegyik OK minden eszközön. Emby (pedig ennek is volt most verziófrissítése) is tökéletes - Plex -et nem tudtam próbálni, mert az nincs nálam. Megy a PC -ről, hálózati lejátszóval, Panasonic és LG TV -kkel, mobil/tablet -ről minden.
Kérlek Te is tedd hozzá a magadét: mivel lenne gond pontosan?
-
blakey
titán
válasz
Miért küldeném át mobilról TV-re? Valamit rosszul csinálhatsz ha te átküldesz valamit. TV-t megjelenítőnek használom, médialejátszót bekapcsolom, megkeresem a filmet, sorozatot amit nézni szeretnék és elindítom. Ha mégis mobilról indítanám akkor a Plex/Emby app-ban vagy az Yatse-ban kikeresem az anyagot és bejelőlöm, hogy melyik lejátszón indítsa, semmit nem pörget 100%-on a NAS. Egyszerre 2-3 eszközön is használjuk, a NAS 8%-on "pörög". Plex DLNA részét nem használom. A transzkódolás meg felejtős, belenyúl a képbe, a hangba, stb. Lehet, hogy át kéne gondolnod a mozizási szokásaidat ha neked évek óta probléma a transzkódolás, mert én még soha nem transzkódoltattam semmit.
-
blakey
titán
válasz
Kicsimix #60198 üzenetére
Évek óta "azt próbálom", nincs szükség transzkódolásra, SMB-t, NFS-t használok. Szóval miért kell neked a transzkódolás?
Nem használom a Syno saját DLNA-ját. Plex/Emby tökéletesen teszik a dolgukat, adatbázisnak tökéletesekl Kodi, Infuse, MrMC meg jól kezelik a 4K-t is, hálózaton keresztül.
-
válasz
Kicsimix #60134 üzenetére
Köszi, de vagy én vagyok vak, vagy tényleg nincs infó arra vonatkozólag, hogy a Transmissionben, hogy állítsunk be RSS feed-et.
Úgy szeretném használni a TM-et, mint a DS-t. Van egy RSS feed, ami 10 percenként frissítésre kerül a DS beállítása alapján. Erre az RSS feed-re szűrők vannak beállítva, ami alapján, ha van találat az RSS feed-ben, akkor azt a torrentet elkezdi magától letölteni a NAS. -
gyugyo79
addikt
válasz
Kicsimix #42447 üzenetére
Azt még nem használtam, de igen az nálam is kis nagy betű érzékeny az ékezetes karakterekre, de kb ha már tudod, akkor kezelhető. Írj a Synonak, hogy javítsák, hogyha zavar mert ezt ugye elégé lokáció függő probléma amiről ha nem kapnak vissza jelzést tuti így marad.
-
gyugyo79
addikt
válasz
Kicsimix #37586 üzenetére
Nem tudom miért történhetett nálad így.
Én az éles rendszeremen a SELECT * FROM video_file WHERE path LIKE '%sample%'; futtattam, hogy lássam, a találatokat. Ez 163 row (találat) nálam. Ez 0 terhelés és a törlésnek se szabadna annak lenni.
A Virtuális Gépen amin teszteltem a törlést és hatásait olyan 30 bejegyzést kellet törölnie és ott se okozott fennakadást de ott nem másik 1000 bejegyzés közül kellet ezt kiszedni, mondjuk most csináltam az éles rendszeren egy SELECT * FROM video_file; lekérdezést (ezt már végig pörgetni is unalmas volt) nálam 3376 sor van jelenleg de ennyi közül 163 bejegyzés kitörlése is semmi adatbázis szinten. Te meg eddig is egyelted ezeket.Csak halkan megjegyzem komplett évad se garancia semmire
B***hee.S0*E0*.HDTV.x264.HuN-ALLiN -> minden rész könyvtárban és mindegyik mellet egy samle könyvtár amiben ott egy fájl -> sample.allin-b****ee.S0*E0*.*** -
Sakab
senior tag
válasz
Kicsimix #37386 üzenetére
Jelenleg egy zyxel 325v2 öm van 2x1,6ghz 400 500 torrentel siman megbirkozik.Föleg, h egyszerre max 10 15db töltödik felfele. Az, h miért...ncore...törölni nem törlök had töltődjön visza szépen.Max akkor kerül törlésre, ha nincs helyem. Intelből a 218+a legolcsobb? Nem intel procis szóba se jöhet vm-re?Építeni nem szeretnék szívtam kinlódtam eleget ezzel a trágya Zyxellel.
-
gyugyo79
addikt
válasz
Kicsimix #37364 üzenetére
Abszolút nem lenne komplikált. Nem tudom mennyire tűnt fel de valamilyen szinten kezelik a sample.* fájlokat és könyvtárakat. Mert amíg ilyen néven van a fő könyvtár alkönyvtárában addig simán a film mellé rakják, de pld a BaKeR- csapat perverziója (nem kizárólag ők ), hogy BaKeR-a.film.címe.bdrip.x264-SAMPLE.mkv ként rakja mellé és ezt simán lekeresi valaminek a grabberével.
Ugye sorolhatnánk azokat a programokat amik ezt (is) jobban kezelik és nem tud rajtuk kifogni egy nem "szabvány" (he he) elnevezés ... -
gyugyo79
addikt
válasz
Kicsimix #37342 üzenetére
Rákerestem most megint és nincs más elvileg ezt használja.
Ha rákeresel a problémára és ez nem csak a törlést érinti, hanem az áthelyezést, átnevezést stb. ebből kifolyólag Sonarr, Fájlbot és hasonló programoknak is felmerült. Csak ott megírták a kezelését (amit vagy találsz a problémádra vagy nem). Gondolom, ha lenne valami egyszerűbb akkor ők is azt az utat választanák. De persze lehet van és csak én nem találtam meg.
Ezek ez ismert kapcsolói a synoindex -nekAdd: synoindex -a filename
Delete: synoindex -d filename
Add folder: synoindex -A folder
Delete folder: synoindex -D folder
Rename/move file/folder: synoindex -N newfullpath oldfullpath
Update Photo Images: synoindex -U photo
Get from DB: synoindex -g filename -t [video|music|photo|playlist]Rescan: synoindex -R [video|music|photo|playlist|all]
Az update kiadás a könyvtárra nem opció. Amihez megírták a kezelést ott a Delete használatával kiszedetik az adatbázisból és Add -al hozzá adják.(Csak törlő nincs is ugye
)
Szóval ha találsz / írsz egy szkriptet ami törlés előtt / után a kiadja a törlést a Samle -fájlokra (és ha elegánsan oldod meg akkor a könyvtárakra is) a synoindex -nek akkor nem kell a komplett rescan.
Aztán ha van kedved kísérletezni ( DE csak saját felelősségre! ).
Megnézheted mi történik, ha az Add folder ( synoindex -A folder ) el hozzá adod még egyszer a filmek könyvtárad. hogy ilyenkor mit csinál.Igazából én hagynám a francba, mint ahogy hagyom is mert nálam is ott vannak de elférnek. Mert ez a Rescan ahogy nő az átnézendő mennyiség úgy tudd egyre komolyabb idő és + terhelés lenni.
Azt se tudom, hogy egy olyan programot használva amibe ez meg van írva nem e lenne megoldás, hogy letöltést beállítod egy nem indexelt könyvtárba amiből átrakatod az indexeltbe Sample nélkül ami kell és az áthelyezés után már a program intézi a synoindex -et.
-
gyugyo79
addikt
válasz
Kicsimix #37335 üzenetére
Mert ez egy olyan törlés amit az indexere nem észlel. Csak bizonyos protokollokon, alkalmazásokon keresztüli fájl műveleteket vesz észre, ezért ahogy oda kerül bekerül az adatbázisba viszont a törlésnél nem tudja, hogy ki kellene venni.
Viszont erre nem is tudok hirtelen okosat mondani, hogy hogy működne. -
-
-
gyugyo79
addikt
válasz
Kicsimix #37191 üzenetére
Így?
find /volume2/video/ -iname "sample.*" -type f -exec rm {} \; &&
find /volume2/video/ -iname "sample" -type d -exec rm {} \;Az biztos, hogy előbb üresnek kell lenni a mappának amit utána törölsz. Így a kis nagy betű nem számít meg nem csak az MKV -t törli. Utána törli a könyvtárat.
-
-
-
bb.bocs
őstag
válasz
Kicsimix #37152 üzenetére
ez nagyon jól hangzik. igazából a ds 209+ is jó, videók mennek, de már annyira nincsen támogatás és kapásból 2 olyan kiegészítő ami irtóaan okos dolog, hogy ideje véltani,pedig nemrég került hozzám a cucc. sajnos letöltésnél sem a leggyorsabb, ha pedig már jó a net, kikéne használni, proci is 100on pörög... megy megy, de bruházok egy komolyabbra, gondolom még pár évig ( nem tudom általában hányy évig támogatják a nasokt szoftveresen) biztos lesz támogatása.
melótársam ajánlotta hogy ezt vegyem mert intel procis, és egy ilyen kis apróságban azért nem olyan könnyű maxra hajtani az inteles procit talán. kérdeztem már mástól is ,elvileg nem könnyű kimaxolni. -
gyugyo79
addikt
-
gyugyo79
addikt
válasz
Kicsimix #37122 üzenetére
A tesztelésnél igen így helyes:
"Amit a tesztelő címsorba beírok azt ellenőrzi le azzal amit a találatok sorba írtam be"Élesbe csak a jövőben érkező adatokkal fog működni vissza menőleg nem is szűr/látja stb. (attól, hogy mutatja neked az RSS feeds fülön)
Ezért írtam, hogy az oldalról lehet az elején lesni és oda bemásolni olyat amivel lehet tesztelni.
Mert ha veszel mintának pár 2016 -os (ok már 2017 -es van rendesen) akkor azzal meg tudod nézni, hogy működni fog e a szűrés, vagy ha valaki sorozatra akar szűrni akkor egy előző évad is jó tesztelni és utána már csak az évadnál a számot kell csak átírnia ...Igazából amíg a feldolgozás normál kifejezésekkel -re nincs szükség addig annyira nem bonyolult ha bele jössz. No ahhoz már keményebb megírni ezt azt mert az kis nagy betű érzékeny plusz a [] () stb. is jelentése van ezért kezelni kell kategória besorolásnál stb.
De az egészet egyszer kell megcsinálni (én minden komolyabbat kimentek egy jegyzetbe is) utána az évek váltásánál csak kezelni.
Viszont ha a 'sima' megoldásra rá éreztél akkor max 3 szűrővel meg lehet ugyan azt oldani amivel egy megírásával szenvednél normál kifejezésekkel -t használva. -
gyugyo79
addikt
válasz
Kicsimix #37112 üzenetére
Félig de jól érted!
Amit elértettél :
Azt írtam, hogy NE kapcsold be ehhez az automatikus letöltést !!!!Pont mert akkor letöltöd az egész oldalt (vagyis minden új felkerülő dolgot)!
2 lehetőséget írtam és a szűrő használatánál pont nem szabad ezt bekapcsolni mert a szűrőbe lesz a letöltési hely megadva és akkor indul a letöltés ha találat van.
-
gyugyo79
addikt
válasz
Kicsimix #37103 üzenetére
Gyakorlati példát azért nem akartok ide kiírni, hogy ne legyen belőle gubanc.
A # keresztel csillagoztam ki a szöveget mivel a * -nak a keresésben jelentősége van.Számomra az nem érthető, hogy ha az oldalon egy csoporthoz (könyvjelző) beraktál pár torrentet és ennél a csoportnál A csoport RSS címe: ... linkre rá kattintottál, hogy nem tudod a ### -eket behelyettesíteni ...
De akkor talán így:
###.2008.BDRiP.x264.Eng-#### [### (### ##)] =
Big Buck Bunny.2008.BDRiP.x264.Eng-Blender [Film (ENG HD)]Ezt kb úgy képzeld el, hogy az általad linkelt oldalon megcsinálják helyetted a szűrő megírását vagyis beírják a keresendő szavak közé a
sima, vagy és szabályt pont a vagy -ra írtam egy példát is a (#37101) -ben csak a linkelt oldalnál nem te hanem ők rakják be a | jelet és te helyette a vagy -ot választod mint ahogy a kategóriáknak is ők szép képeket raktak neked meg itt be kell írni ...Egész addig nincs baj amíg a pass key -t nem kell kiadnod, ha be kell írnod egy bármilyen másik kereső oldalon/programba úgy meg kell bíznod annak a készítőjében, hogy ezzel nem él vissza ...
-
gyugyo79
addikt
válasz
Kicsimix #37099 üzenetére
Ez így nem elég pontos hacsak nem akarod leszedni minimum mind a 3 felkerülő méretben
De egyébként ha az unrated/costum és egy nem érdekel akkor egy közös pont van ezekben :Találatok:
*2017.BDRiP.x264.HuN*
Magyarázat első * a címet helyettesíti a második a készítő és kategória jelölést.
Ha azok is jöhetnek akkor
Találatok:
*2017*BDRiP.x264.HuN*
Magyarázat első * a címet helyettesíti a második ha RETAiL/CUSTOM/NOR a harmadik a készítő és kategória jelölést.
Akkor vissza kanyarodok a nem elég pontoshoz is:
Ha szűkítenéd kategóriára akkor az utolsó csillag után rakd be a megfelelőt -> [### (### ##)]
Én a HuN részt is itt szabályoznám ...Azért érdemes az elején tesznek párat a könyvjelzőkhöz hozzá adni ott, hogy az elnevezés szabályt lásd megértsd ! Az másra nincs használva csak segítségnek a szűrés megírásában!
A szűrést a DS -hez hozzá adott komplett RSS -en kell futtatni amit feljebb leírtam!
-
gyugyo79
addikt
válasz
Kicsimix #37080 üzenetére
Egy speciális formában kerül az RSS megjelenítésre. Nem az ahogy az oldalon látszik. De egy két alkalom után már látod már, hogy mi micsoda.
Ha a könyvjelzőkhöz mész az oldalon akkor felül van egy olyan, hogy a "A csoport RSS címe: https://*******/bookmarks/........................................."
Erre kattintva bejön egy oldal ami mutatja, hogy a NAS, hogy kapja az adatokat (Csinálni kell pld egy teszt csoportot ide berakni ami hasonló ahhoz amit szeretnél beállítani ).Ezt utána innen ki tudod másolni :
Ez a címe - annak amit szeretnél vagy hasonló S**E**. ez a sallang [xxx (xxx xx)]Ez a címe - annak amit szeretnél vagy hasonló -> (Értelem szerűen ha csak hasonlót tudsz mintának akkor ezt a részt írd át ahogy az oldalra felkerül címre)
Na amit innen kimásolsz megy a tesztelendő címhez vagy ha hasonlót vettél mintának akkor a cím részt írd át!
A sallang úgyse számít mivel keresni a Találatoknál a címre keresel meg az utána lévő hasznos infóra tehát:Tesztelendő cím: Ez a címe - annak amit szeretnél vagy hasonló SxxExx. ez a sallang [xxx (xxx xx)]
Találatok: Ez a címe - annak amit szeretnél vagy hasonló SxxE* [xxx (xxx xx)]
Nincs találat:és ennyi a speciálist egyenlőre hagyjuk de ha érdekel az szabvány regex és ott a * -al pótolásnál komolyabb / összetettebb kereséseket, kizárásokat lehet csinálni.
Az RSS ben szereplő cím mint láthatod tartalmaz egy kategória jelölést -> [xxx (xxx xx)]
Ez megszab elég sok mindent viszont van olyan kategória amiben lehetnek azért változók ezek az általam itt most sallangnak nevezett részbe jelölve vannak ott a Nincs találat: mezőbe megadva azt a változatot ami nem kell ki lehet zárni azt.Nincs találat: *xxxp*
A részek helyettesítése : *
-
-
Kicsimix
őstag
válasz
Kicsimix #37080 üzenetére
Szóval... A fentiekkel azóta is szenvedek.
De közben találtam egy oldalt ami nMag-hoz generál RSS linket. [link]
(ezt az oldalt maga az nMag ajánlja)Szuperül generálja is a linkeket már csak egy gondom van... Miképpen lesz ebből működő nMag-os link a Download Station számára? Tegyük fel pl ezt szeretném : [link]
Hogy áll össze a két link eggyé? Mi a helyes képlet ha egyáltalán ezt így meg lehet oldani...
https://ncore.cc/rss.php?key=******************************* + http://finderss.it.cx/?&s=2017%20bdrip%20x264%20hun%20hyperx&cat=Film%20(HUN%20SD),
-
törölt tag
válasz
Kicsimix #36725 üzenetére
OK! Csak hát nem az én problémám volt, így aztán nem keresgéltem visszafele. Segítségnyújtáskor meg az ember először a kötelező köröket futja.
... de, a végén már én is eljutottam a:
"DE! Szerintem ott más gebasz van." - felismerésig.
-
Kicsimix
őstag
válasz
Kicsimix #28321 üzenetére
Egy régi kommentemet szeretném kiegészíteni ezzel;
Lehetséges a WebDav-val hálózati meghajtót felcsatolni natívan windows-ban SSL nélkül is.
Sajátgép --> Hálózati meghajtó hozzáadása --> Csatlakozás egy dokumentumok és képek tárolására alkalmas webhelyhez---> Tovább --> Egyéni hely hozzáadása :
\\tecimed.synology.me@5005\DavWWWRoot\
A probléma ami miatt nem fogadta el a bejelentkezéseket a windows az az, hogy alapbeállításként csak az SSL kapcsolatoknál engedélyezett az egyszerű hitelesítés.
Íme a megoldás:
Windows Vista, Windows 7, és Windows 8 (és Win 10) esetén:Az egyszerű hitelesítés felhasználói gépen történő engedélyezéséhez (módosításához) kövesse az alábbi lépéseket:
Windows Vista vagy Windows 7, (10) rendszeren kattintson a Start gombra, írja be a regedit kifejezést a Keresés megkezdése mezőbe, majd nyomja le az Enter billentyűt.Windows 8 rendszeren tartsa lenyomva a Windows billentyű + F billentyűkombinációt, jelölje ki a Menüsoron az Alkalmazások lehetőséget, írja be a regedit kifejezést a Keresés mezőbe, majd nyomja le az Enter billentyűt.
Keresse meg a következő beállításkulcsot, és kattintson rá:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\WebClient\ParametersMutasson a Szerkesztés menü Új pontjára, majd kattintson a DUPLASZÓ parancsra.
Írja be a BasicAuthLevel kifejezést, majd nyomja le az Enter billentyűt.
Kattintson jobb gombbal a BasicAuthLevel elemre, majd kattintson a Módosítás parancsra.
Az Érték mezőbe írja be a 2 értéket, majd kattintson az OK gombra.Megjegyzés: Az azonosító értékeinek értelmezése:
0 – Az alapszintű hitelesítés le van tiltva
1 – Az egyszerű hitelesítés csak az SSL-kapcsolatokhoz engedélyezett. (Ez az alap beállítás)
2 – Az egyszerű hitelesítés az SSL- és a nem SSL-kapcsolatokhoz is engedélyezett. (Ezt kell beállítani)Lépjen ki a beállításszerkesztőből, és indítsa újra a számítógépet.
(Forrás Innen)
Így már működik a WebDav SSL nélkül is Netdrive nélkül stb..
Ha valakit érdekel majd egyszer. Meg magamnak is ha majd vissza kell keresnem valahol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest