- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
yntruder #58301 üzenetére
Ettől függetlenül backupot mindenképp érdemes a fontos adatokról csinálni. Ilyenkor azért érdemes legalább a DSM-et újrarakni, mert ki tudja hogy a behatoló milyen beállításokat hajtott végre, milyen dolgokat engedélyezett, stb.. Jobb tiszta lappal kezdeni, és mindenképp bekapcsolni a 2 lépcsős azonosítást.
-
jozsi252
veterán
válasz
yntruder #58297 üzenetére
Én a helyedbe felraknám újra a DSM-et, így az adataid megmaradnak. A reset gombot benyomod gemkapoccsal 4 másodpercig, majd a sípoló hang után elengeded a gombot, ezután megint nyomva tartod a következő sípolásig, így elkezdődik a DSM újratelepítése.
Nekem is volt gondom hogy próbáltak belépni, főleg külföldi ip-ről próbálkoztak. Az admin fiókot én nem tiltottam le, viszont SSH nekem le van tiltva, illetve Google Authenticator-t használom, így a 2 lépcsős azonosítás miatt sokra nem mennek az admin fiókkal, ha esetleg valahogy meg is szerzik a jelszót. Ezt mindenképp érdemes beállítani!
-
Laposelemer
tag
válasz
yntruder #33355 üzenetére
Szia!
Alkalmazásban meg kell adni melyik személyes könyvtárba szeretnél belépni.
Ha nem adod meg melyikbe, akkor a "global" PS-be fog beléptetni.
Ha az adott PS-ben ("global", privát) nincs olyan felhasználónév, akkor vendégként léptet be. (Lehet ez a venség belépést le lehet tiltani)Az üres mezőkbe a következőket kell írni. (Valami egyértelmű, valami nem)
1: quickconnect ID vagy IP
2: az adott PS fiókhoz tartozó felhasználónév (ugyanazon felhasználónév nem biztos, hogy létezik a globalban és a privátban)
3: privát PS fiók neve (ha nem írsz ide semmit, akkor a globalba léptet be)
4: a felhasználónévhez tartozó jelszó -
gyugyo79
addikt
válasz
yntruder #33146 üzenetére
Szerintem használd a mail függvény helyett PHPMailer -t.
Lefuthatod a köröket a neten található megoldásokkal is de kb szerintem gyorsabb ha beállítod a fent javasoltat, meg amúgy is jobb ha a jövőbe is átszoksz rá és akor nem futsz bele ilyen hibákba az authentikál egy smpt szerverhez rendesen és azon keresztül elküldi a levelet.
Ha a leírásokat próbálod végig akkor én a mail szerver megléte eseténi ph.ini -ben a sendmail_path megadásos irányt választanám. De kb. az se biztos, hogy működik most is .... -
Csabroncka
addikt
válasz
yntruder #32102 üzenetére
Létrehozol egy Let's Encrypt tanusítványt
gg72:
szerveren:
1. vezérlőpult/fájlszolgáltatások/ NFS engedélyezése2. megosztott mappa / (létrehozott és megosztott nfs mappa) szerkesztése/NFS engedélyek
Értelemszerűen így már látod, hogy mind a szervernek, mint a kliensnek fix IP kell!
DUNE beállítás
1. szerver: IP cím
2. mappa: /volme1/ megosztott nfs mappa neveitt a volme1 a kötetet jelöli, értelemszerűen, ha a második köteten van a megosztott mappa akkor volume2
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest