- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
nagyúr
válasz
galaxys80 #96804 üzenetére
Amikor tesztelgettem, próbálgattam....én is 10 percre lőttem be.
A 3 variációból nekem a 2. jött be a legjobban :
Szűrt RSS továbbítása a Download Station RSS-éhez ! -
Multibit
nagyúr
válasz
galaxys80 #96725 üzenetére
Paranoia kérdése
Mindenki ismeri a saját hálózatát, a kialakított védelmi rendszerét (router tűzfal tudása/beállításai, nyitott portok, szolgáltatások web felé). Ha ezek rendben vannak, bízol benne, elhagyhatod az általad felsorolt beállításokat.
Nálam (nem Syno) nincsenek ilyen jellegű megoldások alkalmazva a NAS-on. -
Sanyi.mTs
addikt
-
IRO21
senior tag
válasz
galaxys80 #96599 üzenetére
"Transmission-t mennyire nehézkes telepíteni?"
A SynoCommunity csomagforrást kell hozzáadni a csomagkezelőben, utána megjelenik telepíthető csomagként a Közösség kategóriában. -
csomi1977
aktív tag
válasz
galaxys80 #96601 üzenetére
Először is csak egy tanács de a qBittorrent konténerben talán kicsit jobb megoldás torrentre. Ennek kezelésére tökéletes a Nasctl app ami appstoreban fent van
https://apps.apple.com/hu/app/transmission-qbremote-nasctl/id1662428698?l=huA DSLoad sajnos hajlamos duplán tárolni a fájlokat. De erről volt már itt szó korábban
-
Multibit
nagyúr
válasz
A cél az lenne, hogy iPhone-ról is tudjam kezelni a torrenteket
Az Almánál a letöltés a legnagyobb szitokszó! Ha Almás vagy, de ragaszkodsz a letöltéshez, nehéz helyzetben vagy. Fontos neked, hogy Synology NAS-t használj? Csutkásként, mi az, ami a Syno-hoz köt? A helyedben én egy alternatív NAS rendszert választanék, Transmission-nel, vagy Qbit-tel.
Én is hasonló helyzetben vagyok. Windows, iOS, iPadOS, Android, Linux rendszerek vannak nálam. OMV NAS-sal + Transmission-nel jól elvagyok. -
Borisz76
nagyúr
válasz
Húúúúú !
Eleinte mennyit nyomkodtam a telefonon a DS get alkalmazást.
De nem rémlik, hogy lenne benne fájlválasztási lehetőség.
Jó ideje csak a webes DS-t használom.
Amúgy van egy kis szösszenet is ezekről.
Synology NAS összefoglaló.
Régi írás ( DSM v6 ) ezért ne lepődj ha bizonyos dolgok nem pont úgy vannak...mert azóta már a rendszer frissült : DSM v7.X-nél járunk.
A 7.1-s rész a Download Stationnal foglalkozik.
Van benne már elavult leírás is....
Majd kérdezz bátran utána itt ! -
Borisz76
nagyúr
válasz
galaxys80 #96579 üzenetére
A Belső lemez lehet Alap...azaz Basic kötet de lehet SHR ( Synology Hibrid RAD ) is. Igazából 1 db lemez esetén lényegtelen, hogy melyik.
Fontosabb inkább a fájlrendszer.
Alapból EXT4 szokott lenni de INTEL CPU esetén már van lehetőség a Btrfs választására is.....aminek van pár előnye.Bár ahogy nézem a DS124 adatlapját.....meg sem említik a fájlrendszert. Lehet a Realtek RTD1619B CPU miatt.
A külsőleg , usb-n rákötött meghajtók pont úgy felcsatolódnak mintha egy PC-re dugnád. Semmi köze nem lesz a belső lemezhez.
Esetleg annyi, hogy a belső lemezen található FONTOS adatokról tudsz automatikus , időzített mentést készíteni a külső lemezre.
Ez hasznos funkció és egyben a Biztonsági Mentés első és legegyszerűbb módja !Amúgy egy kis olvasni való :
Synology összefoglaló.
Az írás már nem mai darab......akkor még a DSM 6-s verziója volt életben.....azóta kalapáltak rajta és jelenleg v7.X-nél jár.
De nagy vonalakban az alap dolgok maradtak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest