- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
czzz
újonc
Sziasztok!
Gondoltam megosztom pozitív tapasztalataimat. E-bay-en a cw_timeuk eladótól rendeltem egy Citizen órát, mert a DFIS-on nem volt jó ideje elérhető amit szerettem volna és mivel eddig senkinek nem volt ezzel a szállítóval tapasztalata, megerősítem, az óra gyönyörűen megérkezett 2 hét alatt, csodaszép és remekül működik. Annyit kell tenni, hogy a szűrésnél az item location-t ellenőrizni kell hogy EU legyen és nincs plusz adó, vagy vám.
Az árak közel járnak a DFIS-hoz, szóval van újabb alternatíva, az eladó egyébként a CW UK fiókja. Picit féltem a dologtól, mert az bár egyértelműnek tűnt hogy az óra eredeti és új, a kommunikációról rosszakat írtak a CW-ről. Ebben az esetben minden flottul ment, 1 év gari, csomagolás, minden klappol és a kérdéseimre is 1 napon belül tökéletes angolsággal válaszoltak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest