- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fagyalllo #196757 üzenetére
Igen, ebben igazad van.
Sajnos én mindig a Sumomból indulok ki, pedig olyan ár/érték arányú órája már nem lesz a Seiko-nak. A mostani 6R15-ös diverek, illetve a Presage-sorozat is inkább a duplája árban. Pedig nagyon agyalok egy SBDC051-en, de még nem tudtam eldönteni, hogy Sumo mellett vagy helyett.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
fagyalllo #196746 üzenetére
Oké, de akkor is lehúzás, nem? Kiveszi a fémszíjat az egyenletből (mennyi az ára: 150-200 e?), és adja +100 e-rel drágábban, mint a fémszíjast.
Tudom, van rá igény, hogy ismét a számlapon legyen a Marinemaster felirat, de akkor is....
Én amúgy szeretem az MM300-at, de számomra nem ért soha 2300 eurot, nemhogy 3000-et.
-
törölt tag
-
gipsztigris
addikt
válasz
fagyalllo #196652 üzenetére
Ha nem lenne ilyen kicsi már rángatná az Ördög a bokámat.
Erősen jó áron van a DFI-n!
-
-
Deskdiver
senior tag
válasz
fagyalllo #196633 üzenetére
Érdekes. Holnap majd részletesebben átolvasom. A Sumo-t hiányoltam a felsorolásból.
(#196638) Polarstar Volt Enigmam. Nagyon korrekt óra a pénzért amit kérnek érte. Aki szereti fémszíjon viselni az órákat annak jó választás, azonban natoval, bőrrel, kicsit fejnehéz volt nekem.
-
válasz
fagyalllo #196561 üzenetére
A lötyögős mp mutató és a mp stop hiánya a két fontos baja és hiányossága. Nincs 82xx órád? Régen a vékony, légies "súlytalan" mp mutatókkal még elment, de a mai design szerinti gyakran drabális állatokkal nem bír, lötyög mindenfelé.
(#196562) gyulagy
Az NH35/36 (4R35/36) nem számottevően drágább (ha egyáltalán). -
pulutodurumo
őstag
válasz
fagyalllo #196470 üzenetére
És hozzá egy GS szatyor.
-
s4tch
veterán
válasz
fagyalllo #196210 üzenetére
Ez atom, kár, hogy ránézésre legalább 43-44 mm lehet az átmérője.
Ha valakinek van érkezése, ajánljon nekem sportos, legalább nyomokban élénk (sárga, piros, narancs) színeket tartalmazó, kézi húzós vagy kvarc chronót, ami nem malomkerék. (Max. 40 mm, rövid tokfülekkel, de az se baj, ha csak 37 mm.) Gumi szíj preferált: a bőr nyilván nem jó nyáron vízpartra, az acél szíjak epilálnak, a nato szaglik, marad a gumi. Márka nagyjából mindegy, de azért ne kelljen pár szezon után kukázni. Eddig ez lenne a befutó, gyárilag bőr szíjat adnak hozzá, legfeljebb kap egy sárga-fekete gumi szíjat:
SNDC89P2
Köszi!
-
válasz
fagyalllo #196219 üzenetére
Ilyet is el tudnék képzelni:
Daniel Wellington
Hugo Boss1
Hugo Boss2 -
válasz
fagyalllo #196213 üzenetére
Mondjuk egy 100-ast szánnék rá maximum, jó lenne, ha ennél olcsóbb lenne, de nagyon indokolt esetben, ha találok egyet, ami annyira megtetszik, akkor hajlandó lehetek ennél jóval többet is rászánni.
Az az érdekes, hogy ahogy nézegettem, nekem a "divatórák" jobban tetszenek ránézésre, pl Armani, Hugo Boss, Michael Kors. Tudom, hogy nem ezek a karóragyártók mintapéldái, de végtére is nekem az a legfontosabb, hogy mennyire jól néz ki. Viszont ezekről negatívumot olvastam interneten.
De tetszik néhány másik márka is, pl Citizen, Tissot, Zeppelin. Legfőképpen fekete bőrszíjas verziók.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
fagyalllo #196086 üzenetére
Átnéztem. Tényleg nagyon rendben van. Ezt akartam írni a másik csoportban is ,hogy számomra nem igazán meglepő a kínai gyártás minősége. Olyan gépparkjuk van ,hogy az embernek leesik az àlla. Ezzel szemben a sokat emlegetett Fiedler mèg mindig kèzi prèssel vágja ki a mutatókat és az egész mutató gyártási folyamat legalább 1/3-át emberi kéz végzi. Mindkét módszernek megvan a szépsége és az értéke is csak helyén kell kezelni a dolgokat.
-
marquuard
veterán
válasz
fagyalllo #196070 üzenetére
Ellenkezőket tapasztaltam mindkét esetben. Eco 9030 német Amazonos, de eladótól, nem depóból. Navihawk ebay USA-ból, eladótól. Az Amazonosat harmadnapra ki is hozta a DPD. Volt nagy meglepődés, MPL nem volt ilyen fürge sose belföldivel se. Navihawk-on meg többet ültek a vámon, mint amennyit a szállítás igénybe vett. Szerencsémre mindkettő ékszerboltos állapotában és csomagolásában érkezett felcímkézve, pecsételve, mindenfélével. Határozott utasításomra meg se engedtem, hogy a szemekből kivegyenek, mert amúgy azt megcsinálták volna ingyen ha leadok egy méretet.
Jöjjön csak ide bontatlanul. Így is lett.
Seiko britektől jön, 5 nappal ezelőtti rendelés, és most nézem, hogy már Alsónémediben van a depóban (Royal Mail-től). Eddig hatalmas plusz ez a rendelősdi, de bármikor beleszaladhattam volna egy hasonlóba, mint amit te is tapasztaltál.
-
-
Zoltán124
kezdő
-
Szivacs85
tag
válasz
fagyalllo #195631 üzenetére
Akkor már inkább zafíros AT0365-56E-SET
Szerintem -
Mamuska
őstag
válasz
fagyalllo #195415 üzenetére
Amikor megnéztem mellette hasonló árú Frederique Constant, Longines stb.. márkájú órákat, kidolgozásra a minőségérzetre a TAG Heuer vitte a prímet. Lehet, hogy divatóra, de minőségi, és itt a fórumon azért ahhoz képest milyen órákat vesznek fel az emberek, egy TAG 1000x komolyabb, meg ha sikerül ETA-s automatát kifogni akkor már a belsőt sem lehet szarozni.
-
Mamuska
őstag
válasz
fagyalllo #195255 üzenetére
Értem, de egy kb. 350 ezer körül beszerezhető SARX055 utód még kaphat 6L35 szerkezetet? Vagy az még túl olcsó ehhez? Néztem most a Presage családot, és elég sok a limitált széria, de sok limitáltban még 6R15 van így is gondolom jó drágán. Egy sima Seiko nem biztos, hogy ér számomra ennél sokkal többet, mivel 800-ért automata Grand Seiko van.
Az SJE073J1 elég szép 6L35-el, de 700 ezerért nem, nagyon nem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest