- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
válasz
Dr.Zoo #23781 üzenetére
nekem is mechanikus óráim vannak, és nem is akarok mást.
ettől még 200ezerbe, de többe is ugyanúgy belefér a quartz és a mechanikus is szerintem.
ezek az órák nem a szerkezettől olcsók, vagy drágák, hanem a névtől...ami a szerkezet miatt drágább, az nem a tucat ETA, hanem valami manufakturálisabb werk, egy Rolex, egy IWC, Patek, JLC, Vacheron, stb...
IWC-nél is ha megnézed elég nagy ugrás van árban a valódi saját werknél, a módosított ETA-hoz képest.
-
t-bali3
senior tag
válasz
Dr.Zoo #21590 üzenetére
Akkor Te már megkaptad az órát, amit érdemes továbbvinni a családban, de ahogy nézem a fórumtárs még nem, ezek alapján vennie kell egy órát, amit érdemesnek tart erre. Ez nála min. 300e Ft.
Én egyetértek vele ha én szeretnék órát továbbadni biztos min 500 e FT újkori árban húznám meg a határt. Egyébként én egy Kvarc BWCt örököltem nagypapámtól, sokat hordom, jó ránézni, ha kifolyik az elem, amit még 1 kvarc órám sem produkált biztos szomorú leszek, de ez van -
törölt tag
válasz
Dr.Zoo #21588 üzenetére
Plusz, egy minőségiBB mechanikus óra még mindig olcsóbban, és könnyeben javítható, mint egy kvarc szerkezet, amit nagy valószínűséggel egyszerűbb és olcsóbb cserélni. Igaz, hogy pár évente kell neki egy kis törődés, de még mindig olcsóbb, mint egy háziállattal törődni.
Amúgy mindenki olyat választ, amilyet akar, én csak kifejtettem e véleményemet!
-
Ribi
nagyúr
válasz
Dr.Zoo #21588 üzenetére
Ahhoz, hogy azt az unokámnak oda tudjam adni, kb 300+os órát kell vegyek, ami nekem kicsit sok. Főleg, hogy ha minden nap hasnzálom, nem biztos, hogy tényleg kibír annyit. Illetve 50-60 év múlva nem biztos, hogy túl jó állapotban lesz mindennapi viselet után. Kifolyik az elem dolog meg olyan, hogy bármi más baja is lehet, véletlen odacsapom valahova.
Értem ezt a filozófiát, hogy a mechanikus az örökkévalóságig jó, de ahoz baromira vigyázni is kell rá. Kiváncsi lennék, hogy a jó állapotban meglévő órákat mennyit hordták ténylegesen. Mert szeritem eleinte pár évet, aztán szépen lerakták pihenni. Vagy egy vagyont költöttek a fenntartására. Ami megint nem tervem. -
Dzsana
senior tag
válasz
Dr.Zoo #18276 üzenetére
Még a végén utazási irodát kell rá, hogy nyissak! Én nem járok jól, megveszitek előlem a jobb darabokat. Vagy előre megegyezünk, hogy kit mi érdekel, és felvásároljuk az egész piacot, utána meg elosztjuk! :-) Voltak ott több száz meg ezer Euro-s órák is, arany tokos Chrono Swiss-től kezdve az IWC-n át az Omegákig minden. Nekem a Wehrmachtswerkek kellenek, a számlapja szép legyen, a többit megoldom. Ja, és természetesen aki talál egy Sully Special-t, az az enyém!
-
yodamastah
őstag
válasz
Dr.Zoo #17773 üzenetére
Ez a modell legkozelebb szerintem a deepbluewatches.eu-rol lehetne beszerezni. Itt 295eur. Szallitas meg par euro lehet, de vamn es afa ugye mar nincs, ez UK-bol jon. A nemet shopnak nincs triciumos modellje. M.o.-n ez a marka nem kaphato. Arra azert felhivom a figyelmed hogy ez nem feher, hanem ezust szamlap! [link]
MIndenesetre ha valaki vesz ilyet, legyen szives szoljon, megneznem szivesen eloben
-
BiriBum
őstag
-
Mariner
tag
válasz
Dr.Zoo #11381 üzenetére
A vas megyei zsaruk igencsak el vannak kényeztetve én is tegnap adtam fel némi aprót a címükre,szerencsére nem én hanem egy barátom vezette kissé sietősen a kocsimat.Egyből az jutott eszembe micsoda órát vehetnék azon a pénzen,így meg átalakul tányérostévé előfizetéssé a kóterben a rabtársaknak
-
HourHand
csendes tag
válasz
Dr.Zoo #11183 üzenetére
Nem tudok én sem más forrást mint a gyártó webáruháza. A PayPal a fizetés az egyik legbiztonságosabb módszer az internetes vásárlásoknál. Vásároltam már órákat így eddig nem volt semmiféle gond.
Ráadásul a Christopher Ward mint cég úgy hirdeti magát hogy 60 napig kész visszafizetni az óra árát ha bármi miatt nem vagy elégedett vele. Ha visszaküldöd sértetlenül az eredeti csomagolásban kérheted vissza a pénzed vagy választhatsz másikat helyette az eredeti ár beszámításával. Ez elég korrektnek tűnik.
-
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
Dr.Zoo #10383 üzenetére
Nemtudom miért irtózom a kvarctól, de nem kéne, pedig vagy 5 évig egy baszott nagy G shock-ot hordtam...
Olyan mint az erősítő a szobámban: ha kérdik mennyi watt, csak mosolygok, 2x7. Rögtön kapom az ívet: dolby sztereo? Nem.
Csöves.
De ha beröffentem, telemegy a pizsid, olyat szól
Asszem öregszem, de nekem akkor sem kell kvarc -
Palika71
őstag
A mechanikus óra szeretete nem sznobság (a sznobság az, ha valamit azért veszel vagy teszel, mert általad sikeresnek ítélt emberek is azt veszik vagy teszik, és nem a saját gyönyörűségedre).
Aki nem tudja elfogadni a napi pár másodperces eltérést, az vegyen kvarcot. A mechanikus soha nem lesz olyan pontos.
Nagyon sokan pusztán a korunkat jellemző "elektromosság" elleni lázadásból választanak mechanikus szerkezetet.
Én nagyon tisztelem a hő kompenzált kvarcokat, de valahogy nem dobogtatják meg a szívemet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest