- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Dzsana #35538 üzenetére
A tok is sokat változtat egy óra összképén . Sőt. Nekem alapból tetszenek az ilyen eltérő színű megoldások,persze csak nem nagy mértékűen,mint pl. ez a másodperc mutató piros szinben. Ha már csak ahegye piros már az is feldobja.Ebben a percben ért haza Asszonykám, megyek mert hozta a fekete szépséget.Megsasolom.
-
Dzsana
senior tag
válasz
Dzsana #35349 üzenetére
Most nézem, kettő is van ilyen a vaterán, egy a Madarász Petinek, meg pincsipancsinak is van egy, igaz gatyán van. De ennyiért én is odaadom az enyémet!
-
WiZARD
addikt
válasz
Dzsana #35260 üzenetére
Hát igen, fémmel akarom venni, aztán egy gumit akarok még venni idővel, bőr kevésbé érdekel, de még az is lehet a végén. (a képen is gumi van)
260$ a gumi, meg 250$ a békazár hozzá.
(külön a fémszíj 700$ körül van)Aztán remélem ha egymás mellet felpróbálom a kettőt, akkor könnyebb lesz dönteni.
PO kisebb, szolidabb, vékonyabb. POC meg néha jobban tetszik, és mindig is vonzottak a chrono-k. -
korpicschess
veterán
válasz
Dzsana #34862 üzenetére
Ó de szuper.
Akkor azthiszem ideje lenne nézni hozzá szíjat, mert szerintem az a fém marhára elcsúfítja.
Ilyenről mi a vélemény? Korrekt az eladó, és csak szíjakat árul, úgyhogy minőségileg szerintem rendben lehet.
Nagyon vicces egyébként, csomó aukcióját figyeltem, gondoltam csak beesik valami olcsón:
Viszont általában drágábban kel el liciten, mint fix áron. Múltkor valami 21$-ért kelt el egy pillangócsatos bőrszíj, ami 12,5$ fix áron található meg a termékei között.Nem tudom mivel nézne ki a legjobban.
Még pár:
[link]
[link]
[link] -
Empsepo
senior tag
-
Incastar
csendes tag
válasz
Dzsana #34750 üzenetére
Köszi Dzsana,hogy megosztottad a képeket az óra belsejéről!
Sok sikert a felújításhoz.
Remélem sikerül.Urak!
Ha már idő,és óra...
Hol találok pontos időt a neten?
Ahány oldal annyi eltérésNem tudok óra jelet fogni Németektől,így a netre hagyatkoznék.
Ötlet?
http://pontosido.info/
http://www.pontosido.com/
vagy a számítógép órája time.windows.com frissítés után ? -
Zozzer888
addikt
válasz
Dzsana #34644 üzenetére
Az könnyen mondja aki csukott szemmel rak össze és szed szét (közben javít) órát,úgy hogy közbe F1et néz
Blaise!:
Én pl Dzsanára vígan rámerném bízni, nézd meg eddig miket alkotott.Asszem az aláírásában van vmi link,de ha visszakeresel itt akkor láthatod a hsz-ek között is.
(Amiket nekem varázsolt, azokat meg a héten fotózom be,meg írom meg
)
-
Incastar
csendes tag
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Dzsana #34390 üzenetére
Én is köszönöm szépen! Újra táblával kapcsolatban csak az jöhet szóba ,hogy ha van kedved a következőt újra Neked kellene felturbozni. Nagyon örülök neki,most írtam épp Lacinak.hogy amig nem láttam türelmes voltam ,most meg már szeretném élőben is megcsodálni. Mondtad ,hogy megbeszéljük a fekete lehetőségét,nem sürgetlek vele csak kiváncsi vagyok.
-
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Dzsana #34330 üzenetére
Hát ez eszméletlen szép és pontos munka. Ha jól eszmélek fehér mellett döntöttél. Én meg nézegettem már fehéreket ,mert azt hittem,hogy a fekete mellett tetted le a voksot.Nagyon szép,nagyon örülök. A mutatok is fognak sikerülni és tényleg "leugranak" a gyönyörű számlapról. Bármikor elszámolhatunk.
Köszönöm szépen!!
-
Mosanke
senior tag
válasz
Dzsana #34300 üzenetére
Szia!
Mindenütt mellé üt, de ahogy néztem pontos lenne és mindig a vonalra ugrana ha pontosabban tették volna fel a gyárban a másodpercmutatót. Mind a 60 ugráskor olyan helyzetben van, hogy középen mindig a két kis vonalka közöttre ugrik, amik a perceket mutatják és nem csak 5,10,15,20,25...50,55,60-as markereknél tér el.
Ezért gondoltam, hogy be lehet-e állítani mert szerintem egyébként pontosan rajta lenne mindig ott ahol kell.
Egy párszor már végig néztem a másodperc mutatót, ahogyan körbemegy.
Nagyon hülén nézne rám az órás, ha egy ilyen piti problémával beállítanék hozzá? -
Mosanke
senior tag
válasz
Dzsana #34297 üzenetére
Gratulálok a munkádhoz.
Szép ez a Tissot.Egy kérdés. Van egy analóg, három mutatós kárc óra. Egy aprócska kis bibi van csak vele, mépedig az, hogy a másodperc mutatója minden egyes ugráskor a két kis vonal közöttire ugrik és nem pontosan rá a vonalra/markerre. Meg lehet azt tenni vele, hogy picit errébb tenni a másodperc mutatóját, hogy pontosan ott legyen minden másodperc ugráskor, ahol lenni kell?
Tudom nagyon nagy probléma
de megoldható?
-
Remi1234
aktív tag
válasz
Dzsana #34207 üzenetére
Hát a BL óraszalonból elirányítottak a hivatalos márkaszervizbe, a WDL meg elhajtott, hogy ilyennel nem foglalkoznak...
Sima óráshoz, meg azért nem akarom vinni, mert olvastam máshol is, hogy 3 megkérdezettből 1 mondta meg, hogy hamis.
Erről a szervizről tudtok valamit? [link]
-
atko67
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest