- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
phranxinatra #66757 üzenetére
Csendes. Nehéz. Vastag. Kisebbnek tűnik hordva, mint amire számítottam; ez nálam előny.
Szerintem erősebben húz az automatikája, mint a Certinámnak (a többi órám kézihúzós/kvarc, szóval nincs sok viszonyítási alapom). A lume a mutatókon erős, az indexek viszont kicsik. Ez izgat legkevésbé, van egy Traser ilyen célokra.
csiga: gratula! Megtartod/nyerészkedsz rajta?
-
válasz
phranxinatra #66701 üzenetére
Egy időben próbálták belénk sulykolni, hogy kötőszóval nem kezdünk mondatot, mert az (írva) nem mutat jól... de nincs ilyen szabály.
-
BAti77
aktív tag
válasz
phranxinatra #65484 üzenetére
Talán a 6, 9 számok formája és a markerek elhelyezkedése miatt, de azon kívül semmi nem hasonló...
Engem igazából maga a márkával kapcsolatos tapasztalat érdekelt volna, de ahogy látom nem igen vett innen senki ilyet.(#65485) aischylos
Két órát hasonlított a kinézete alapján...
Mi köze ehhez a szerkezeti sajátságoknak? -
BAti77
aktív tag
válasz
phranxinatra #65420 üzenetére
+1
Más: ma vittem be egy órát karbantartásra a debreceni Rogers-be és megakadt a szemem egy Cover-en...
Egész jónak tünt élőben, bár a márkával kapcsolatban semmi tapasztalatom nincs. Azt mondták ilyen ETA werk van benne, ami a Certina DS Action-ban is, csak ez olcsóbb...
Valakinek van tapasztalata a márkával? -
Misi1979
őstag
válasz
phranxinatra #65416 üzenetére
-
flexxx2
őstag
válasz
phranxinatra #65395 üzenetére
És ezért nem lehet arra számítani, hogy majd lemegy az ára. Ami meg olcsó az eleve gyanús.
-
teratti
senior tag
válasz
phranxinatra #65360 üzenetére
Nekem is van olyan ráadásul gyerekkori barátom kinek ilyesmi paraméterei vannak anyagilag "már" és anno hamis Rolex volt a kezén, hogy magabiztos és szavahihető tárgyalófélnek tűnjön. Még Ladával ment a találkozóra de azzal egy szomszédos utcában állt meg ki tudja miért.
#Paddington: jó döntés...
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
phranxinatra #65340 üzenetére
Van itt még lehetőség. Ez sem D-s, de mindenképpen újabb, mint az előző, és legalább a garikártya megvan a vásárlás dátumával.
-
Reverting
őstag
válasz
phranxinatra #64743 üzenetére
Biztos h vannak orak amik mukodnek... de tuti h nem a mechanikus orak...
minusz 270 fok az urben szerintem kicsit sok lenne neki... esetleg az urruha alatt
a hold napos oldal 100 fok... az is kicsit necces... a sotet oldal meg minusz 140 fok... szoval beallna mint az omega a holdon
de lehet volt egy idealis idoszak amikor kimereszkedtek vele... az urallomason es a ruha alatt meg elhiszem... Szoval varosi leganda... persze nekem is nagyon nagyon tetszenek, es nagyon nagyon szeretnek... barmilyen omegat... es szerintem veszek is nemsokara... de azert a spacewatch marketing csaloka...
viszont a spacepen az mar megvan
erre az oroszok kitalaltak h ceruzat
-
aischylos
tag
válasz
phranxinatra #64743 üzenetére
A búvár-, és (vagy) a pilótaórák tulajdonosainak döntő többsége sem merül, vagy repül soha életében. :-)
-
vadászcsiga
félisten
válasz
phranxinatra #64722 üzenetére
Ja tényleg, a bezel szamozasan kívül egy az egyben
szerk: meg a tok formáján kívül
-
Reverting
őstag
válasz
phranxinatra #64734 üzenetére
Ez olyan mint az Omeganal a moonwatch...
Az urben semmilyen ora nem mukodik... megis milyen jol hangzik h ora az urben... a holdon sem volt szerintem soha
csak mese... na jo talan... de En azt sem hiszem... A rolex csak csinalt egy olyan orat ami kibirta ezt a nyomast... es ezzel elmondhatja... Ki mas csinalta volna mint a diver orak kiralya...
Jo reklam es jol hangzik h nekik van olyan ha esetleg kene
-
aischylos
tag
válasz
phranxinatra #64734 üzenetére
Mi értelme oxigénpalack nélkül felmászni a Csomolungmára?
Mi értelme a tűréshatárig merülni a tengerbe?
Mi értelme a hangsebességnek szárazföldön?
Etc, etc........Kihívás, bizonyítani vágyás, magamutogatás, stb.
-
aischylos
tag
válasz
phranxinatra #64724 üzenetére
Csak arra készült, hogy leküldjék a Mariana árokba egy batiszkáf külsejére rögzítve, ezzel is a cég pengeségét bizonyítva. :-)
-
aischylos
tag
válasz
phranxinatra #64722 üzenetére
-
Dzsana
senior tag
válasz
phranxinatra #64558 üzenetére
Nincs harag, de ha már így megszólítottál, akkor megpróbálom elmagyarázni, hogy megérts. Egy teljesen ártalmatlan kérdéssel próbáltam rávilágítani arra, hogy az nem lesz jó, amit írt, és ahelyett, hogy kifejtette volna a véleményét, egyből rám támadt. Ha leírta volna, hogy mire gondol, akkor talán nem lett volna ez a félreértés, továbbá nem is csak az elírásról van szó, mert ha jól írja elsőre, akkor sem jók szakmailag az összefüggések. És itt lehet most lovagolni a szavakon, hogy a Magyar értelmező kéziszótár mit mond, meg milyen német eredetű jelentése van, bele lehet magyarázni mindent, de egy hozzáértő órásnak ha azt mondod, hogy kuplung, az bizony csakis egyetlen egy dologra gondolhat, arra, amire én, és amire Antal Péter is, akit s8 el is ismer. De erre csak tovább erőltette a dolgot, mert nagyon fájt volna neki beismerni, hogy tévedett, és akkor még előjött ilyen márkaszervizes haverokkal. Igen, elszakadt a cérna, és persze, hogy ezek után nem tudok jó indulatú lenni az ilyennel. És igen, valóban nem szívlelem az ilyen embert, aki azt gondolja, hogy mindenhez ért, és hozzászólási kényszere van, mert ő mindenkinél mindent jobban tud. De itt előttünk még semmit nem tett le az asztalra, csak a szájkarate megy. Annyiszor kértem már, hogy amiben nem biztos, azt ne erőltesse. És akkor még jön Mariner az összefoglalójával, ami tele van csúsztatásokkal, és téves következtetésekkel, és itt most a szakmai dolgokra nem is térnék ki, mert azt már körbe rágtuk, de hogy leszóljon, hogy én csak 2-3 éve csinálom... Kívánom, hogy vigye olyan óráshoz az óráit, akik 20-30 éve a szakmában vannak, akik után mégis dolgozom. És itt sokszor nem is a hozzáértéssel van a baj, hanem a trehánysággal, lustasággal. Mikor én személyesen megkérdeztem a huszonéve praktizáló órást, hogy legyen kedves segíteni tanáccsal, hogy ő hogy teszi vissza a Novodiac incabloc rugót, mert én mindig kínlódva, erre nagy kerek szemekkel rám nézett, s visszakérdezett, hogy visszatenni? Ő ki se veszi, csak alulról beolajozza. Na az az óra biztosan soha nem lesz pontos, egyrészt mert ki sem takarította a köveket, másrészt a rászáradt olajra ráolajoz, szépen feloldva a szennyeződéseket. És most minden nagyképűség nélkül írom, hogy akinek megcsináltam az óráit, olyan visszajelzéseket küldenek, hogy ilyen pontos még sosem volt az órája, meg már három órásnál is járt vele, stb. s mégsem lett jó, én meg a szaros 2 éves gyakorlatommal megcsináltam. És nem dicsekvésből írom, de most is egy olyan Doxa automatát csináltam meg, amit a tulaj szerint kint Németországban sem tudtak megcsinálni, legalább is az a három órás, akinél próbálkozott. Igaz, két hónapba telt, de a két éves gyakorlatommal megcsináltam, és csak azért, mert akartam segíteni, és nem elhajtani a gazdáját. Akaráson múlik az egész! És még valami. Maga Vályi Huba mesélte, hogy a márkaszervizesektől nem kell hasra esni, pláne a mai világban, mert a nagy óragyártók márkaszervizei nem is javítanak már, hanem fogja, és kicseréli a szerkezetet. Hát ahhoz nem kell nagy tudás, betanított munkások azok is. Na ennyit a márkaszervizesekről, és most ezzel nem lenézni szeretnék senkit, de nem fogok elalélni, mert beírta, hogy elszaladt egy márkaszervizes haverjához. Tudom, hogy van ott nagyon sok jó szakember is, de mivel, mint ahogy eddig sem derült ki semmi konkrétum s8 hozzászólásaiból, így most sem, hogy hol járt, de talán most nem is ez a lényeg. Ezt a mester-nem mester dolgot már a többiek megválaszolták helyettem, és akkor is leírtam, hogy minden tiszteletem Hantos úré, nagyra tartom, sokkal több mindent tud, mint én, csak a fogalmakat tisztáztam, és akkor sem volt semmi rossz szándék bennem, ez csak Mariner részéről volt egy rossz szándékú felemlegetés. Én mindenkihez segítőkészen álltam/állok hozzá, ez ezután is így lesz, de ha egy szakmailag hozzá nem értő ember elkezd kóstolgatni, azt bizony ezután sem fogom hagyni, ez van. Én leszek a fórum RTL Klubja.
-
condy
senior tag
válasz
phranxinatra #64558 üzenetére
Visszatekertem
és ismét végigolvastam az egészet. Volt ami volt, elhangzott sokminden, rúgtuk már máskor is össze a port, és fogjuk is.
De! Ettől még forog a Föld, és holnap hideg fejjel már más lesz minden.
Egyszó, mint száz: ne haragudjatok egymásra, és kész, mer teleoffolom jó szokásomhoz híven az egész mindenséget, oszt akkor maj engem savazhattok.
Dobjon valaki még egy tuti feszültségoldót.
Meg valami érdekes vekkert, oszt dumcsizzunk róla! -
válasz
phranxinatra #64407 üzenetére
Nem.
Este majd kihirdetem az eredményt. -
ronin s8
senior tag
válasz
phranxinatra #64250 üzenetére
Hát majdnem.
Meghallják, hogy IWC, és pörögnek a dollárjelek a szemekben....
-
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra #63855 üzenetére
Mai nap volt Omega az Andrássy úton és a Westendben levő Orex boltokban. Habár nem teljes a készlet,sőt.
-
csabulaxi
senior tag
válasz
phranxinatra #63947 üzenetére
-
csabulaxi
senior tag
válasz
phranxinatra #63936 üzenetére
-
Szabikaa20
őstag
válasz
phranxinatra #63924 üzenetére
Én azt nem mondtam,hogy törhetetlen!
Egyébként a cikkben az állt,hogy szintetikus zafír kristály...Gondolom valamivel vegyített mint az iP6 kijelzöje...Vagy hasonló tulajdonságú lehet...
-
ronin s8
senior tag
válasz
phranxinatra #63858 üzenetére
Az Apple is azután lett ekkora durranás, miután Jobs kitalálta, hogy külön boltban kell árulni.
Szerintem a Rolex is keményen előírja, milyen brandekkel együtt lehet a kirakatban. Különben még összetévesztenék mondjuk az Omegával...
-
young78
tag
válasz
Utánakérdezek, egyelőre nem mondtak ilyesmit.
-
jookomak
őstag
válasz
Gondolom ez is a feljebb pozícionálás része, hogy a mi óráink annyira, de annyira jók, hogy csak a szalonunkban lehet megvenni.
-
WiZARD
addikt
válasz
phranxinatra #63725 üzenetére
Igen, erre én is kíváncsi vagyok, hogy a többi bolttal mi lesz, de érdekes módon a westendes Orexből is eltűnt az összes Omega tegnapra...
bbuffy: igen, ott is WDL van, majd valamikor megnézem.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
phranxinatra #63508 üzenetére
Pedig pofás a pofája.
(#63516) jookomak
Azért akad. Pl a Deep Blue-nak is van ilyen órája. -
Szabikaa20
őstag
válasz
phranxinatra #63164 üzenetére
Szépek nagyon!Majd ha megnyerem a lottót...Vagy EU-s fizut fogok kapni!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
phranxinatra #63162 üzenetére
Hmmmm....
Ez már egy jobb autó ára...
De a jobb oldali jöhetne!Na jó a bal oldali is!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
phranxinatra #63152 üzenetére
Nekem meg pont az tetszik,hogy kékes a zafír...
Neked is ilyen van nem?!
-
Sungoo
addikt
válasz
phranxinatra #62779 üzenetére
Mondjuk a pilótának?
-
flexxx2
őstag
válasz
phranxinatra #62645 üzenetére
És ezt honnan szerezted, netről? Személyesen láttad az órát? Kíváncsi lennék a tapasztalatodra.
-
skx007
csendes tag
válasz
phranxinatra #62535 üzenetére
Gyönyörű
Ez kerámia lünetta és 8500-as?
-
WiZARD
addikt
válasz
phranxinatra #62535 üzenetére
mindig rájövök, hogy nagyon kéne egy ilyen nekem
vissza is tettem a fémszíjat az enyémre :p
-
vadászcsiga
félisten
válasz
phranxinatra #61015 üzenetére
Nem, csak úgy esik rá a fény. Egy a google-ban tálalt félig világító Ray képet akartam másolni. Tudod van az a helyzet amikor természetes fényről mesterségesbe lépve még érősen világít a lume. Ezt az állapotot akartam lefotózni.
bodiiren
Szerencsére a világ órakedvelőinek többsége ezt másképp gondolja. Van valamelyik oriented a kettő közül? -
Pé
senior tag
válasz
phranxinatra #60059 üzenetére
Én 40-esre saccolom
-
ronin s8
senior tag
válasz
phranxinatra #60056 üzenetére
Az egy az.
-
aischylos
tag
válasz
phranxinatra #60031 üzenetére
Kiváló szakember, az egyik legképzettebb órás hazánkban.
De mint mondják, minden szentnek maga felé hajlik a keze.
-
flexxx2
őstag
válasz
phranxinatra #59942 üzenetére
Ismerős a neve, mintha beszéltetek volna itt róla. Órásmester?
-
pajav8
tag
válasz
phranxinatra #58440 üzenetére
-
dilajoska1
őstag
válasz
phranxinatra #58391 üzenetére
Én egy Audemars Piguet Royal Oak-ot vennék.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Én Milgauss-t vennék.
WIZARD
Csak néztem a 15db-os listádat
. Ha mégsem jönne be a mill. ebből bármelyik lehetne.
-
törölt tag
válasz
Rolex SUB
Rolex Explorer II
Rolex GMT Master IIEzek igazi allrounder órák, tehát ha csak egy órám lehetne ezek közül választanék.
Persze vannak még jelöltek, pl az egyik
Az IWC Ingenieur is tetszik, bár az ami nekem tetszik kb. 4000 euro, tehát kiesik.
-
Zozzer888
addikt
válasz
phranxinatra #58446 üzenetére
Akkor viszont Ő.
+1 bőrszíj is
-
csabulaxi
senior tag
válasz
phranxinatra #58446 üzenetére
Oké, beütöm a Chrono24 lapon, hogy 1,8 és 2 milla ár, új óra, kiad egy halom órát, 80%-ban Rolexet.
Tehát megkerülhetetlen.
Szóval megy a listára:- Rolex Sub
- Rolex Explorer II whiteás még ezek tetszenek gyorsan átpörgetve a képeket.
ez tetszene talán a legjobban, de ott azt írják nem vízálló, ha mégis ez is jöhetne
-
BAti77
aktív tag
válasz
-
flexxx2
őstag
válasz
Akkor neked ami jó, az csak a sub alternatívák, ezzel kezdjed, és akkor nem linkelek holmi iwc portuguese-t neked
-
Cha-b
senior tag
válasz
Én értettem a kérdést, de ha egyszer az a szerelem, akkor nem vennék drágábbat csak azért mert drágább.
Ha mindenképpen el kell költeni a keretet, akkor valszeg valami IWC-t néznék. -
Zozzer888
addikt
válasz
Eggyel én se tudnám kitölteni...vennék egy Speedmaster Pro-t , meg lehet hogy egy hasonló kinézetű Rollert, használtan persze...meg nyaggatnám Dzsanát egy pár "listás" darabbal
-
Cha-b
senior tag
válasz
Nálam egyértelműen mindenféle gondolkodás nélkül:
Álomóra
-
huszar90
aktív tag
válasz
Én egy Spring Drive-os Seiko-t vennék
-
csabulaxi
senior tag
válasz
Talán ezek közül választanék, előbb mindenképpen megnézném élőben, csuklón,mert úgy még egyiket sem láttam.
itt biztosan csak élőben megtekintés után mondanék igent, talán túl nagyok a koronák
-
flexxx2
őstag
válasz
Egyértelmű:
iwc portuguese 7 day power reserve
kb ennyi használtan -
von toth
tag
válasz
Submariner
GS Seiko
Hatezerért hirtelen ennyi.
Gondolom van még egy-két piaci rés azért.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Rolex submariner,Omega seamaster,IWC big pilot..
-
WiZARD
addikt
válasz
nehéz kérdés, így 1et nem tudok választani, a legtöbb álomórám ebben a kategóriában, illetve kicsivel felette van, de ezek közül döntenék, nagyjából preferencia sorrendben vannak azért:
Omega DSOTM
Grand Seiko Snowflake - SBGA011
Grand Seiko - SBGA029
Grand Seiko - SBGA031
JLC Master Compressor Diving Alarm Navy Seals
JLC Master Compressor Geographic/Memovox
IWC Big Pilot
IWC Big Ingenieur
IWC Pilots Double Chrono
IWC Aquatimer 2000
Zenith Pilot Type 20
JLC Deep Sea Chrono
Glashütte Original Senator (meg még pár másik GO is tetszik)
Rolex GMT Master II BLNR
Rolex Sea-Dweller 4000jöhetne már a lottó 5ös, mert túl hosszú a lista
-
Pé
senior tag
válasz
Hát őt : [link]
-
fagyalllo
őstag
válasz
-
Deskdiver
senior tag
válasz
Sea-Dweller
(#58399) traktorgumi A crysstal felirattól a hátulján még mindig ver a víz. Mennyi "munkát" belefektetnek ,hogy hasonlítson az eredetire és a végén elcseszik a gravírozást.
-
ronin s8
senior tag
válasz
Milgauss
-
bigdaddylaza
tag
válasz
sok régebbi órát,omega markokat,régi heuereket.ritkaságokat,
-
aischylos
tag
válasz
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
phranxinatra #58389 üzenetére
Ugyan közel sem ismerem a teljes Rolex kínálatot, de adott áron szinte biztosan mást választanék.
-
MK VII
veterán
válasz
phranxinatra #57682 üzenetére
Ne legyen publikus. Ha valaki nagyon akarja össze tudja rakni a hozzászólásaimból,hogy mégis merre felé dolgozom. Akinek meg konkrét kérdése/ügylete lenne velem azzal úgyis megbeszélem a részleteket...
-
young78
tag
válasz
phranxinatra #57682 üzenetére
azt hiszem, igen
nekem még szoknom kell, de egy fél éve nekem is ez a szakmám, csak nincs időm gyakorolni
-
törölt tag
válasz
phranxinatra #57508 üzenetére
Itthon: http://babosszalon.hu/shop_index.php?o=orak_ws&mid=313&p=&l=3
Németország: http://www.chrono24.hu/longines/legend-diver--id2752071.htm?query=Longines+legend+diver&dosearch=true&searchexplain=1&resultview=list&goal_suggest=1&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm
-
Pé
senior tag
válasz
380-ért van új
-
Deskdiver
senior tag
válasz
-
törölt tag
válasz
phranxinatra #57496 üzenetére
Azért az durva, hogy a Legend Diver itthon listaáron 560 ezer, Németországból tokkal vonóval 400 ezer...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
phranxinatra #57486 üzenetére
A kis ujjat eltartva kell kiejteni
-
Deskdiver
senior tag
válasz
phranxinatra #57489 üzenetére
Bizony.
-
bbuffy
senior tag
válasz
Lonzsin.
Lanzsin.
Ahogy teccik.De google és how to correct pronunciation the Longines or watch brands.
-
skx007
csendes tag
válasz
Longines= French pronunciation: [lɔ̃ʒin], lawng-zheen, a wikipédia szerint...
-
skx007
csendes tag
válasz
phranxinatra #57403 üzenetére
"300k-ból én a következőkben gondolkodnék: ha új akkor Oris Aquis vagy Seiko Shogun vagy Certina DS Diver, használt pedig Omega SMP 300."
Kicsit meglepődtem, azt hittem tudtomon kívül én írtam
. Ugyanis pontosan ezeket az órákat nézem mostanában, illetve a Longines Legend Divert, de a belső lünetta számomra szokatlan. Valamint még az Aqua Terra, ami bejönne, de az már használtan is más árkategória.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
phranxinatra #57421 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Marha jól néz ki a Shogun, de 1000 dollárért már rakhatnának bele zafírüveget....
Amúgy dupla annyi, mint egy Sumo.
-
ronin s8
senior tag
válasz
Egyetértek.
Esetleg Longines Legend Diver újonnan. -
MK VII
veterán
válasz
phranxinatra #56964 üzenetére
Nem... Mindegyik órásnál van használatban...
Tényleg nem olcsó ... UhhhNem gondoltam volna..
-
MK VII
veterán
válasz
phranxinatra #56952 üzenetére
Azt kapta a cég másik kettővel karöltve...
Azt sem tudtam,hogy egyáltalán lehet kapni akárhol is...
Bár valószínűleg valami Omegában dolgozó ember árulja vagy a szomszédja vagy az anyósa...Nagyon kényelmes lupe.... Könnyű gumi.
-
jookomak
őstag
válasz
phranxinatra #56552 üzenetére
Hát nem tudom, nekem is 17-es, de úgy érzem, hogy jobban illene rám a 40mm-es sub, mint a 42-es steinhart...és persze csak a méret miatt.
-
válasz
phranxinatra #56533 üzenetére
Szerintem jól mutat. Nekem is kb. ekkora, és a képeden felbátorodva holnap megyek is batár órákat próbálni.
-
Zozzer888
addikt
válasz
phranxinatra #56552 üzenetére
Full természetesnek hat, meglep hogy 17es csak.
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
A képen nem az autó lett volna a lényeg, hanem inkább véleményeket vártam a vékony csukló - nagy óra témakörben.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Hú de viknya csuklód van
Ma úgy tűnik a csuklóméretekre recskázok
csabulaxi
Bkarcsinál minden vanAz a nagyobbik seiko mi? Illetve mennyire nagy az?
-
teratti
senior tag
válasz
No, meg a Ford Focus...
-
WiZARD
addikt
válasz
phranxinatra #56331 üzenetére
akinek tetszik a smurf, de nem akar/tud fehéraranyat venni...
csak egy kék lünetta+számlap kell és máris kész -
WiZARD
addikt
válasz
phranxinatra #56323 üzenetére
mondjuk ez a ritkasága miatt ennyi, nem könnyű ezekhez hozzájutni...
-
BAti77
aktív tag
válasz
phranxinatra #56323 üzenetére
Mi kerül ezen ennyibe? A Rolex név
Az néhány gramm arany és kerámia + festék biztos nem... -
flexxx2
őstag
válasz
phranxinatra #55817 üzenetére
Flavor Flav
-
WiZARD
addikt
válasz
phranxinatra #55586 üzenetére
Késő volt, már én se tudom mit akartam
Bár ha nem adják oda a szemet, csak "beszerelve" akkor máris nem látod a made in china feliratot
-
WiZARD
addikt
válasz
phranxinatra #55581 üzenetére
Nincs ebben semmi meglepő, hogy egy acéldarabot ott gyártatnak, nem űrtudomány. Megfelelő QA mellett tudnak ott jót is csinálni.Csak valahogy fura, hogy kézzel-lábbal kapálóznak, hogy drágább-elismertebb-elitebb márkát csináljanak az Omegából, áremelések, saját werk, stb. Közben meg fémszíjat Kínában gyártatják, és még ezzel a felirattal oda is adják az end-usernek.
Na de ennek vége lesz gondolom elég hamar, cousinsuk már kapott hivatalos levelet, hogy 2015 végétől nem ad a Swatch alkatrészt senkinek.
'Swatch Group advise Cousins that the supply of watch parts is to totally cease after December 2015, this will affect all brands including Omega, Tissot, Certina, Rado, CK and Longines.' -
AsusBoy
senior tag
válasz
phranxinatra #54463 üzenetére
Nekem nem tetszik.
De a haver felvágott ,hogy milyen jó órája van
bekell oltanom de nem rendelkezem semmilyen infoval ,szóval rajtatok a sor
-
csabulaxi
senior tag
válasz
phranxinatra #53396 üzenetére
Kis óra vásárlási iránymutató:
[link]phranxinatra
Itt találtam
SEIKO Prospex Kinetic GMT DIVERmeg itt
[link] -
t-bali3
senior tag
válasz
phranxinatra #53223 üzenetére
Ez a másik olyan óra, ami szerintem szintén élőben üthet igazán.
(#53224) WiZARD
Ez szuperül néz ki. -
WiZARD
addikt
válasz
phranxinatra #53245 üzenetére
Nekem kellene egy ilyen elegánsnak, kellene egy offshore chrono (pl sfafari) sportosnak, és kellene egy diver rövidgatyához.
Asszem más óra nem is kéne -
phranxinatra
aktív tag
válasz
phranxinatra #52241 üzenetére
.
-
ronin s8
senior tag
válasz
Én is így vagyok ezzel.
-
WiZARD
addikt
válasz
Nautilus se rossz, de inkább RO ha a kettő közül kell választani
-
t-bali3
senior tag
válasz
phranxinatra #53168 üzenetére
Ez a színösszeállítás nekem sem jön be, de maga a típus szerintem élőben üthet igazán.
Itt egy elérhető árú diver, igaz tulajdonságai nem túl acélosak, inkább csak a dizájn
Élőben nagyon szép, ma nézegettem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest