- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
freddirty
senior tag
válasz
fagyalllo #71159 üzenetére
Köszönöm a tippet, megjött a Seiko /ssc081p1/ a [link]-ról. 12-én pénteken adtam le a rendelést, múlt hét hétfőn postázták, ma jött meg. Gift-es dobozként, rendesen kitömve papírjaival.
Az óra viszont sajnos annyira megtetszett hogy lenyúltam /eredetileg nem nekem lett volna/
-
Reverting
őstag
válasz
fagyalllo #72007 üzenetére
Igen tudom h van 19mm 21mm stb nekem is van... certina ds automatic, epp ezert nem kell tobbet soha paratlan... mivel eleg gyakran cserelem es szeretem ha kompatibilis...
Ezert is irtam h a kepeken videokon mindig ez a 21mm szij van, de olyan mintha bele lenne faragva... ugye csak 5tized oldalankent... de hivatalasan sehol nem olvastam h 21mm-es lenne a tokfulek tavolsaga... de azt sem h 20mm !!! Meg nem tuti h ez a szin, vagy fekete, de ezzel a balta mutatokal a klasszikus tudor "piros" azert egy stilus...
miyota werk es ha 100 dollar kornyeken meglenne... vagy neten kicsivel tobb... a Parnis logo meg megoldhato mas dial-al ha nagyon zavaro...
-
Ra3
őstag
válasz
fagyalllo #71987 üzenetére
Nem biztos, sajnos pont nem leszek net közelében mikor lejár a licit, de 9 körül dobok rá valamennyit aztán meglátjuk. Ha nem jön össze akkor se gáz, már úgyis vettem órát ebben a hónapban, meg elég sűrűn kerülnek fel újak, lehet hogy látok olyat ami jobban tetszik, vagy sikerül kifogni valamit frankót 70-80 dollár környékén. Többet nem nagyon akarok már az idén órára költeni, de ennyi még belefér.
-
Dzsana
senior tag
válasz
fagyalllo #71918 üzenetére
Itt egy hasonló számlapos IWC konverzio
-
Ra3
őstag
válasz
fagyalllo #71762 üzenetére
Akkor talán szerencsém lesz, ez is Miyota szerkezetes, meg nem sima tüskecsat, hanem ilyen feles pillangócsat.. A lünetta fekete, de nekem az jön be, meg ez az old radium festés is ott van a szeren, valamelyik Steinharton tetszett meg még régebben.
A kerámia lünetta amúgy ebben az árkategóriában, vagy úgy általában a Parnisokban mennyire lehet komoly? -
Reverting
őstag
válasz
fagyalllo #71207 üzenetére
kell egy jatszos...
es ez egy olyan ar ertek es forma ami bejon
de nem csak nekem... sok gyujtemenyben ez "is" ott figyel... mostmar en is minden oram ketszer is meggondolom... de ez kellet
vadaszcsiga rengeteg helyen mar nincs, es mar nem gyartjak... Timecenter is jelezte h utolso darabok... es ok mar nem is kapnak belole... remelem nekem meg idere...
Amugy ez is nagyon bejon...
-
entropy
tag
válasz
fagyalllo #71176 üzenetére
Köszi a válaszokat! Közben én is eldöntöttem, hogy ha veszek akkor a nagyobbat veszem inkább. De egyelőre még mindig várom a Citizent, azóta se érkezett meg.
Igazából totál tetszik minden rajta (kivéve persze a szíj, de az mellékes), egyedül a Seiko 5 alatti "Sports" felirat idegesítminek kell az oda? Olyan, mint a Hamilton khaki field titaniumon a szélén lévő "Titanium" felirat... Kicsit gagyibbá teszi
Kicsinyes vagyok?
-
entropy
tag
válasz
fagyalllo #71170 üzenetére
Erről tudsz mondani valamit?
Iszonyat olcsó... Néztem pár review-t és jónak mondják. Milyen werk van ebben és lehet majd vajon rendesen szervizeltetni később? A tok kicsit fura nekem, mert titanium színű a képeken, de nyilván nem az. Nagyon tetszik, főleg ennyi pénzért, de kérdés, hogy élőben olcsó beütése van-e, vagy nem. A 3ATM mondjuk elég rosszul hangzik.
Ez talán kicsit komolyabb, nem?
-
fagyalllo
őstag
válasz
fagyalllo #69813 üzenetére
Jelentem, a skywatches mégis szállít Magyarországra!
Svéd postával regisztrált küldeményként 10 nap alatt érkezett meg a Seiko SSA171J1 Szingapúrból. -
molnarpeter
nagyúr
válasz
fagyalllo #70713 üzenetére
Köszönöm! Látszik, mennyire érzelmi téma lett nálam is az óra, 200+ értékelésem van ebayen, de megkérdeztem
A titán ház egyébként jól sejtem, hogy jóval karcállóbb, mint az acél? A könnyűségén kívül persze. Illetve világos bőr esetén az arany díszítéssel fehér számlap már túlzás lenne? (Nem etnikumra célzok, csak nem tudom, fekete vagy fehér dial illene a tényleg elég fehér bőrömhöz.)
-
condy
senior tag
-
Szabikaa20
őstag
válasz
fagyalllo #69394 üzenetére
Gratula neked is!Szépek!
Reverting: Hát most se vagyok otthon,holnaptól nálam a kisfiam,autót is javítok,nincs most idöm szíjat csinálni... :/ NATO-m pedig azert nincs,mert nemigazán tetszenek bár kezemen még nem volt olyan óra amin nato lenne.
Szépek az óráid,föleg az az Orien Flight én is szeretnék,majd olyat!
vadászcsiga: Jah a vasat kedvelem!
Egyébként meg nem,csak a búváron vagyok oda a vasért.Orient flighton lesz majd bör na meg a Vintage órákon is csak a bör tetszik!
phranxinatra: Ugye?!Szerintem is!
Rámakarják tutmálni a bőrt!
trassher: Engem nem zavar,mert nem annyira laza,hogy körbecsússzon max egy picit hátracsúszik,de az nem zavar.
teratti: Nekem a mutatóujjam fér be ugy kenyelmes.Mert utana ha sokat rajtam az óra,akkor mintha picit megdagadna a kezem és néha izzad is,akkor meg olyan mintha szorosabb lenne.
-
apholyon
aktív tag
válasz
fagyalllo #69208 üzenetére
Egyetértek, felesleges a díszítés (a kevesebb jelen esetben több), de elõl nem zavaró, hátul meg nem látod...
Egyébként (ezt hozzá nem értõ, lelkes amatõrként írom) az új Seagullokat nagyon dícsérik... nekem spec. bejön ez az óra, fõleg hogy milyen elérhetõ áron van... persze picit zavaró a China made, akármilyen minõség is... -
Dzsana
senior tag
válasz
fagyalllo #69206 üzenetére
Semmi-semmi, csak elmélkedtem, hogy hogy néz ki a Sea-Gull felirat alatt található motorrugó. Olyan, mint ha nem lenne fedele a rugóháznak, továbbá a csapágyazását sem értem, mert olyan, mint ha egy nagy követ látnék ott, amiből kikandikál egy tűhegyes csap, ami persze lehetetlen lenne....
-
Reverting
őstag
válasz
fagyalllo #69148 üzenetére
Kepeken egesz jo... sott...
de nekem ez az oreg "tengeri medve" ora filinget hozza
a romai szamok es a napocska... jobban megfogott... persze amit linkeltel az is valoban gyonyoru...
ez a hely a legjobb ar? katt
Szabikaa20 jo lenne eloben is latni...
annyi minden van a fejemben... kb 3-4 ora is lenne most ami kene... 50e alatt mind
) de a kedes h tobb olcsobb vagy kevesbb dragabb...
ez a kerdes...
-
Reverting
őstag
-
JackFeryll
őstag
válasz
fagyalllo #68539 üzenetére
Én is így beszéltem le magam a hacking fontosságáról. Pár óra és úgyis elmászik.
Amúgy nem tudjátok a visszafele tekerés károsíthatja-e a werket ? (miközben visszafele tekered az órát megáll a mp mutató)Fentebbi kérdésre: nem tudok különösebb helyet a nézelődésre. Hivatalos oldal, esetleg japán oldal a starok miatt. Bár ugyanolyan áron inkább egy Le Locle-ot veszek mint Orient Start a drágábbakról nem is beszélve.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Ingatlanos topic!
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Keresünk dokkolókat
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest