Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabulaxi

    senior tag

    https://www.grand-seiko.com/jp-ja/collections/sbgy011

    A „Seiko Style” egy tervezési nyelvtan, amelynek célja, hogy a Grand Seiko-nak, amely a legnagyobb pontosság elérése érdekében született, luxusórákhoz illő megjelenést biztosítson. A zseniális karórákat készítő Seiko stílust 1967-ben hozták létre a 44GS-sel.
     Ennek gyökere a japán szépérzék. A tükörfelület által kibocsátott fény és a háromdimenziós forma által vetett árnyék manipulálásával létrejövő szépség létrehozásának stílusa olyan fejlett mesterségbeli tudással valósul meg, mint a "Zaratsu polírozás", amely torzítás nélkül sima és gyönyörű felületre polírozza a felületet.
    Reggel hajnal", amikor hajnalodik Ez a mű a Shinshu reggeli jelenetét fejezi ki, ahol a reggeli ködön túl is érezhető a hegyek ébredése, finom pecsétes mintával és átlátszó fehér számlappal.

     A perc- és másodpercmutató kézzel hajlított, hogy finom görbét hozzon létre, amely minimalizálja a távolságot köztük és a tárcsa között a jobb olvashatóság érdekében. Az üveg dobozüveget használ, mint az eredeti 44GS. Nemcsak a klasszikus atmoszférát élvezheti, hanem az üvegszél vastagságának csökkentésével az egész óra súlypontja lejjebb kerül, így kényelmes viseletet biztosít.

    "A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."

Új hozzászólás Aktív témák