- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szunyika
tag
válasz
Heroes fan #196 üzenetére
régóta tolom én is, megnéztem, 2014. máj. 9.-kor kaptam meg a béta hozzáférést
-
szunyika
tag
válasz
Heroes fan #194 üzenetére
de azért korrektek mert az utolsó 1 hónapban minden kap egy rakás goldot hogy kipróbálhassa még utoljára az összes fegyvert
-
Heroes fan
őstag
Május közepén végleg lelövik a játékot, szomorú hogy nem tudott megjelenni sem.
-
DEV_NULL
őstag
válasz
westcoastog #189 üzenetére
Napi szinten játszom még, egyre kevesebb a magyar.
-
szunyika
tag
válasz
Franky74 #191 üzenetére
Egy ingyenes játék mindig ki van szolgáltatva.
Ha nincs kellő mennyiségű játékos INGYEN, akkor a bevételek nem lesznek elegek. Érzésem szerint is bekerültek egy olyan folyamatba amiből nincs kiút. Szoktam játszani az escape from tarkovval is, de az sajnos nem annyira pörgős mint a survarium, így sajnálom hogy pár éven belül sehol sem lesz ha így alakul. -
Franky74
aktív tag
Az új frissítés óta, elb@szcsizták a fegyver moddingot! Nagyon esc from tarkovos lett... DE a lényeg, ha vmit leszerelek a fegyverről eltűnik!! Nincs meg sehol!! Sebaj vehetek magamnak másikat 200 aranyért... Csúnyán lehúzós fázisba ért a játék....
-
BRABUS113
aktív tag
válasz
westcoastog #189 üzenetére
Halihó
Nem rossz, hármas szinttől (kaszt) jól beindul, végre normálisak a cuccok.
-
westcoastog
veterán
Huh, ezer éve nem jártam itt, remélem befog még tévedni ide valaki, most akarok ránézni a játékra újra, mit haladtak vele a srácok.
-
grHawk
aktív tag
Azt mondtad több van
Egyébként arról tudok, de még nem jelent meg. Amúgy szerintem az nem EA, hanem egy független, Battlestate nevű csapat munkája. Az mondjuk azt a minőséget képviseli, amit még a legelején belegodoltam a Survariumba. Mindenesetre, az még nem játszható.
-
athee76
csendes tag
Ha valaki fennen hirdeti tudatlanságát (nem te) azt nehéz elfogadni mert nincs mögötte tartalom.
Aztán ha ostoba kötekedés (lásd balfaszozás, le trollozás) lesz belőle akkor én kérek elnézést, hogy (legalább is itt) egy-két válasz elejéig nem hagyom annyiban.
(Érdekes egy COD, MOH, Quake, stb fórumba se járok kritizálni a játékokat. Hja mert azok annak készültek amik és nem volt zsákbamacska, hogy mit kap a közönség.)Másik, nekem van (lesz) alternatíva és nem verem a nyálam hanem hangot adok a csalódottságomnak.
Egyébként (nem nyálverésből) tudok én kevésbé offenzív is lenni de ehhez kell a másik fél is:
Most user friendly...Alternatívának ott van például az Escape From Tarkov. Tudom EA ez is de eddig korrektebbnek tűnnek mint a VG.
OFF: Manapság (közösségi médiumok előretörésével) divat lett véleménynek titulálni a süket (esetenként extrovertált) dumát. Lehet vaskalapos vagyok de az ilyen esetekben az a klasszikus jut eszembe, hogy: "A vélemény olyan mint a seggluk. Mindenkinek van belőle de kevesen kíváncsiak rá."
-
grHawk
aktív tag
Nem mondtam, hogy objektív leszek, ezt csupán a Stalker spektrum oldalról említettem meg. Egyébként, ha valóban annyi alternatíva lenne a rusztikus, nem elbagatelizált online fps játékokra, akkor Te sem és én sem itt vernénk a nyálunkat. Mindkettőnk sajnálatára lássuk be, ez nincs így. Ha mégis, akkor kérlek mond el nekem is, mert - szarkazmust nélkülözve - kíváncsi vagyok rá.
Oh, és nem azért tartalak/tűnsz demagógnak, mert véleményed van tényekkel alátámasztva, hanem azért mert másét nem fogadod el, nem tekinted másnak, mint közhelynek. Nem kell kapitalista hozzáállás, hogy elfogadd mások véleményét egy témáról.
-
athee76
csendes tag
Tyű az igen demagóg vagyok és sértésnek fogom venni mert TE vagy a szakértő.
Demagóg vagyok mert érveim vannak tényekkel alátámasztva.
Demagóg vagyok mert a tényeket figyelmen kívül hagyó embereknek nem nyalom a popóját.
Demagóg vagyok mert 2.5 év után fáj, hogy ordas nagyot hazudott a VG és nem tudok csak úgy modern ember módjára "tovább lépni".
Ja és demagóg vagyok mert nem (vagy nehezen) fogadom el, hogy egy fostos COD-klónt csináltak egy ígéretes játékból
Nem veszem sértésnek mert kevered a szezont a fazonnal.Gond van a logikámmal? Persze mert nem full kapitalista szemszögből közelítem meg a játékfejlesztést hanem egy lassan feledésbe merülő szemszögből: a játék elsősorban a játékosoknak készül és nem a befektetőnek.
A kontra részhez nincs mit hozzászólnom de a pro ahhoz már igen.- "A VG stratégiát váltott" - Persze mert még mindig fejőstehénnek nézik a maradék játékos állományt. Közben vígan bejelentkeznek az E3-ról. Értem én nekik is jár kikapcsolódás meg ki tudja hátha találnak amerikai befektetőt de számomra ez gusztustalan képmutatás így ebben a formában.
- "Ellenben engem még mindig leköt." - Ez aztán az érv. Ráadásul "objektív"!!!444
- "Az animációk elfogadhatóak, a logikai hibák/hiányosságok elhanyagolhatóak." - Igényszint kérdése.
- "Amióta elmentek a stratégiában hiányos, inkább stat alapú harcrendszer felé, az kicsit fájó pont, de összességében nem egy rossz időtöltés a vele játszás." - Ismét igényszint kérdése. És igen ez eléggé fájó pont lásd fórum.Végezetül én sem szeretném, hogy bebukjon a Survarium de nem minden áron.
Ebben a formában bukjon csak mert van bőven alternatíva. -
grHawk
aktív tag
Van egy kis gond a logikáddal. Foglalkozásomból adódóan rendszeresen van dolgom demagóg emberekkel. Elhiheted, az vagy. Ne vedd sértésnek (annak fogod, a demagóg emberek nem hazudttolják meg magukat), de ez van.
Na de a véleményedre reflektálva: sok dologban egyetértek veled, és csalódottságomat mindjárt ki is fejtem.
Én még az ötlet fellendülésénél csatlakoztam a témához, Stalkeres múlt híján azt hiszem elég objektívan állhatok hozzá. Emlékszem a weboldal anno még a Scavagers egyik conceptartjából és Coming Soon feliratból állt. Na de a lényeg, amint láthattuk szilárd terveik voltak negyedéves pontossággal. A játék PvP változatával való kezdés a combat és dinamika tesztelésének lehetőségével volt magyarázva. Oké. Eltelt pár év, tucatnyi hazugság, ha jól rémlik az Stalker egyik ex-fejlesztője még egy választ is adott a sok negatív véleményre, amik érték őket a késések és be nem tartott ígéretek miatt. Nevetséges most így visszagondolva. Egyébként nem vonatkoztathatunk el annyira a Stalker spektrumtól, mivel a másik (valami A betűs) játékkal, amit szintén ex-stalkeresek kezdtel fejleszteni, elég komoly jogi háború indult a téma továbbvitele miatt. Amit azt hiszem a Survarium nyert. A HUD és interface dizájnt ha tízszer nem, akkor egyszer sem dolgozták át. Elkezdték kidobni a prémium vásárlási lehetőséget, először az új fizető eszközt és a camokat, majd fegyvereket, ruhákat, csomagokat. Ez pay to win rendszer, hiszen a valós pénz ráköltésével előnyhöz juthatsz játékostársaiddal szemben, a mikrotranzakciók során korábban és könnyebben juthatsz hozzá azon itemekhez, ami másoknak kétszerannyi időbe telik. Köntörfalazhatunk, kerülgethetjük a forró kását, de én nem a VG vagyok. Ez pay to win, ráadásul több posztjukban nyugtatták meg korábban a játékosokat, hogy nem lesz p2w a játék. De oké, ez csak a PvP mód, a PvE az, ami igazán számít, nem is zavar annyira. Aztán jött a nagyon felhypeolt 0.40 patch. Az emberek itt már nagyon követelték a PvE infót, az a kettő csúnya, túlkontrasztos kép egy map valamely helyéről nem volt elég a játékosoknak. Hogy is lett volna. Már a 0.42-nél tartottunk mire megérkezett az a beígért infó a PvE-ről és az volt az, ami végre nyilvánvalóvá tette, hogy a VGben nincs potenciál. 3 év után, reneteg aktuális hiányossággal, csalók tucatjaival a hátuk mögött, hazug marketing rengetege után kijelentették, hogy nem csak, hogy a PvE koncepció, de a PvP szerintük már/még (mindkettő eset nagyon rossz jel) 80%-on áll. Ott realizálódott legtöbbekben, hogy nincs miért maradni. És megmondom őszintén megértem a VG-t, hogy miért húzta ezt idáig. Ezzel elismerték hibájukat, még ha nem is becsülettel. És tudom, hogy sokan elmentek. Mai napig rendszeresen játszok (majd ezt is kifejtem miért), és amikor már a 4. körben látod zsinórban a matchen ugyanazt a 2-3 nevet, ráadásul gear-rankban jóval alattad, akkor tudod, hogy alig van játékos, amivel a matchmaking dolgozhat.
Na de van pro is a kontra mellé. Én úgy gondolom a VG teljesen stratégiát váltott. Belátva, hogy már senki sem hisz nekik lenullázták a kommunikációt, mikrotranzakcióval etetik a maradékot, teljesen elengedték a freeplay módot és egyszerű lövöldévé váltak, amiből, ha a témában nem is sok, kategóriában több száz létezik. Ellenben engem még mindig leköt. Kialakítottak egy lassú progress vonalat, amin végigmehetsz, karakteres frakciókat, amikkel azonosulhatsz, posztapokaliptikus környezetet hangulatos színvilággal, ha nem is részleteiben, összességében szép, rusztikus grafikája van. Az animációk elfogadhatóak, a logikai hibák/hiányosságok elhanyagolhatóak. Amióta elmentek a stratégiában hiányos, inkább stat alapú harcrendszer felé, az kicsit fájó pont, de összességében nem egy rossz időtöltés a vele játszás. A hangok és fegyvermodellekis nagyon valósághűek (van némi éles tapasztalatom ebben), talán kicsit a minőséget látom elveszni a lebegő szereléksínnel rohangászó RPD használókon, de ennyi. El kell fogadni, hogy vagy pénz hiányában, vagy a jogosan kiérdemelt megatív visszajelzések miatti ambíció hiányában, vagy talán az ottani polgárháborús helyzet miatt, de feladták.
Nem tudom, hoy a maradék kis méretű játékosbázis mikrotranzakciót használói meddig tudják fenntartani a "fejlesztő" csapatot, de véleményem szerint már a karbantartásra sem lehet sok pénzük. Bár ez csak a rajtunk csapódó tényeken alapuló meglátásom, lehet más a helyzet.
Végezetül, a Survarium nem halt meg, de haldoklik. És a VG etikátlan marketingje miatt megérdemelné, hogy összeomoljon, de a játékosai nem. Főleg azok, akik még mai napig játszanak vele. Az anyagi helyzetük lehetséges állapota azonban arra enged következtetni, hogy 1-2 écen belül bezárja kapuit, mert nem lesz pénzük a szervereket fenntartani, nem hogy az anticheatet kezelni. De ne legyen így!
Peace
-
athee76
csendes tag
válasz
DEV_NULL #180 üzenetére
- Picit vissza kéne olvasni, hogy miket írtál és (talán) nem dobálóznál olyanokkal, hogy lekezelő vagyok.
A félreértések elkerülése végett nincs lenézve az aki még játszik a játékkal.
De aki adja a műmájert, hogy "Sosem értettem a nagy sírás - rívást" az megkapja a magáét.- Leszarják a hozzászólásaimat a fórumban? Na bumm, képzeld vágom. De én legalább nem vagyok birka aki csak néz, hogy tönkre vágnak egy baromi jó ötletet. Ha igazán olvastad volna a fórumot akkor látnád, hogy van baj bőven.
- A mérgelődést ne keverd a "sírással".Köszönöm, hogy jobban tudod nálam, hogy mi okoz sikerélményt. Egy Nostradamus veszett el benned.
U.I.: Pont az ilyen gondolkodás ("jó ez gecó megyek oszt lövök mint a Csében juhúú") mint a tiéd öli meg ezt a játékot. Ilyen középszerű játékmenettel illetve a F2P modellel nem fognak sok pénzt csinálni.
Ezért is vezették be a krumplin is elfutó low-end pc grafikai módot, a borzalmas tundra-tányéros netre optimalizált netkódot, ezért szarják le az észak-amerikai közönséget és az oroszoknak nyalják a popóját.
És, hogy erről miért írok itt és a hivatalos fórumban? Mert lehet, hogy nekem számít a játék eredeti iránya. Mert lehet, hogy valakit érdekel. Ha téged nem érdekel SZARD LE. Menj és csatlakozz valamelyik szuper klánhoz és nyerj meg mindent. Kettészarom. -
DEV_NULL
őstag
Na úgy látom témánál vagyunk. Verjed csak a melled arra, hogy Te ezer éves Survarium játékos vagy és használd csak a lekezelő hangnemet, mint a hivatalos fórumon. Nálam ezzel semmire nem mész, egyáltalán nem hat meg.
Megéltél néhány változást a játékban. Írtál ezt-azt a fórumukra amikre úgyis szartak/nak. Na és? Most mit csinálsz? Sírsz, meg a fejlesztőket fikázod itt is, ott is. Aki pedig elő mer állni azzal, hogy Őt hidegen hagyja mi volt évekkel ezelett, neki most jó a játék, Ő most játszik vele, az le van nézve, el van hajtva. Hagyjad már magad.
További sok sikerélményt az önelégült ömlegésben mert, hogy magában a játékban neked nem jut az biztos...
-
athee76
csendes tag
válasz
DEV_NULL #176 üzenetére
Én másfél hónapja kezdtem el Survariumozni (ne kezd el nekem megint, hogy így megy úgy volt, nem érdekel) Köszönöm ezt az infót
Hja, hogy NEM ÉRDEKEL az mindjárt másTe ebben a játékban, a videóid alapján egy noob vagy. Szana széjjel lőnek, lámáskodsz.
-Tehát aki nem pro a gyilkolásban az nem lehet tesztelő. Az igen, az már logika
Megsúgom a tesztelés/visszajelzés nem abból áll, hogy mindenkit lelősz.
Lehet mielőtt "balfasznak" nevezel előbb gondolkodni kéne (ha megy).- Bárki bármit írhat de a vita alapja az érvek. Neked ilyenek nem igazán voltak csak közhelyeid.
- Az, hogy más f2p játékban mi történt az hidegen hagy. Én ebbe a játékba tettem bele sok időt (nem azért, hogy pro legyek hanem mert a élveztem ameddig le nem butították). Egyébként a hozzászólásaim azoknak szólnak akik újak a játékban és nincsenek tisztában a helyzettel. Meg egyébként is ez a Survarium topik ha nem tetszik a véleményem neked sem kell olvasni.
-
athee76
csendes tag
válasz
#18193920 #175 üzenetére
Tehát ha jól értem bár te löktél ide egy irreleváns hozzászólást mégis én vagyok a troll mert merészeltem kiigazítani a közhelyekkel teli szemléletedet, logikus...
De, hogy a bohócok után a játékról is legyen szó tegnap kicsit játszottam volna de hibaüzenettel fogadott a kliens és nem frissített a legújabb (asszem) 0.42b-re..
Végül egy Steam-ből törlés és reinstall megoldotta a problémát (ha netán valaki hasonlóba futna bele).
Komoly változás nincs, talán (mintha) jobb lenne a netkód de kb. ennyi. -
DEV_NULL
őstag
Ja, tehát ha valakinek nem tetszik amit írsz az ne olvassa el, ne merészeljen bármit is írni a nagy teszternek? Vicc. Ezentúl akkor, ha én esetleg írok ide valamit majd hagyd nyugodtan figyelmen kívül. Nincs szükségem egy balfasz kioktatására. Rohadtul nem érdekel mit "teszteltél" Te ebben a játékban, a videóid alapján egy noob vagy. Szana széjjel lőnek, lámáskodsz. Na és mindezt úgy, hogy a kezdetektől játszol vele? No comment. Én másfél hónapja kezdtem el Survariumozni (ne kezd el nekem megint, hogy így megy úgy volt, nem érdekel) és már most a SAINTZ, a BS, meg a Bier clános srácok hívnak rendszeresen squadolni t9-10-re, klánba is még azért nem léptem be sehova, mert nem tudom még egyenlőre mi lenne a jó döntés, sőt néha ilyen kamu orosz/ukrán godlike emberek is invelgetnek de azokkal nem játszok, szarok rá. Az előző ligában meglett a rank1, az ehaviban is már tegnap elértem a rank2-t. Jó, nyilván azért egy nagyjából 13 éves CS és BF múlttal rendelkezem. Szóval ne haragudj meg, de ha tényleg ekkora veterán játékos vagy és még most is megy, hát... Köszi, nem.
A S.T.A.L.K.E.R.T.-t pedig minek erőltetni még mindig? Én ahogy tudom az ahoz köthető fejlesztő csapat már kilépett és a Survarium átkerült más kezekbe. (Úgy gondolom most jön majd csak a p2w, szép lassan adagolva, kifacsarva az utolsó cseppet is a fizetni hajlandó emberekből, aztán majd pápá, server shutdown, viszlát.)
A nagy litániádról meg annyit, hogy nem ez az egyetlen f2p játék ahol ilyen és hasonló dolgok megtörténnek/tek. Voltam már ennek részese máshol. Ezzel meg kell tanulni együtt élni, vagy le kell lépni és új játék után nézni. Mivel ez egy játék így ha örömöd leled benne játszol vele, ha meg nem akkor játszol olyannal amit élvezel. Nem ez az első f2p játék az internet rövid történelmében ahol a fejlesztők hazudnak, leszarják a játékosokat, ignorálnak mindent, csak a pénzcsinálásra összponosítanak és nyilván nem is ez az utolsó. Semmi értelme vergődni, főleg a ph fórumon.
-
athee76
csendes tag
válasz
#18193920 #173 üzenetére
1. Csalódás van ha eddig nem derült volna ki.
2. Rosszul érzed de ennél jobban nem akarom elmagyarázni.
3. Nem tőzsdézem, tőlem összeomolhat legalább értékelni fogják a valós munkát (jó esetben).
4. Picivel többet tettem a játékért mint "néha küldtem egy hibajelentést".
5. Nem ma kezdtem játszani a számítógépes játékokkal szóval ezt az ordas közhelyet ki lehetett volna hagyni.
6. "Engedd el" - Se apám se anyám se szellemi vezetőm nem vagy csak egy közlési kényszeres hozzászóló úgyhogy ezt is ki lehetett volna hagyni.Ha zavar, hogy egy játék témájában véleményt mondok a játékról illetve a saját szemszögemből morgok rá akkor nem kell elolvasni (ha már így pufogtatjuk a közhelyeket).
-
athee76
csendes tag
válasz
DEV_NULL #171 üzenetére
- Nem "haragszom" csak én pl. 2 és fél évet beletettem a tesztelésbe és zavaró ha olyan próbál okosat mondani aki szemmel láthatólag nincs képben, mert neki ez csak "f2p lövölde". (Igen jelenleg már az de mint mondottam nagyon nem így indult.)
- A másik a S.T.A.L.K.E.R. szemüveg.
Az első hír a S.T.A.L.K.E.R. facebook oldalon jelent meg anno.
A fejlesztők nagy része dolgozott a S.T.A.L.K.E.R. sorozaton.
A design elég sok helyen a S.T.A.L.K.E.R.-ből merít.
- Elnézést ha túl nyers voltam de 2 és fél év után elég szar érzés, hogy a Vostok Games a képünkbe köpött pl. azzal, hogy lelkendezve elismerték, hogy a Freeplay mód tervezési fázisban van 2.5-3 év után.
Vagy azzal, hogy a hivatalos fórumban egyre-másra lezárják vagy áthelyezik a kínos témákat, hozzászólásokat.
És igen tudom, hogy egy játék fejlesztése évekig elhúzódhat/ik de egy early access játék alapja a korrekt kommunikáció a játékosokkal hiszen a kiadó elvileg számít a véleményükre. -
athee76
csendes tag
válasz
DEV_NULL #169 üzenetére
Ha nem értetted az elég nagy baj. Vagy még friss vagy a játékban és fingod sincs mi történt 2013-14-15-ben.
1. Nem sima lövöldének indult. Volt benne végtag sebzés pl. ami számított. A lépéshangok/lövéshangok sokkal betájolhatóbbak voltak.
2. A játékot lebutították minden téren. Kevesebb visszarúgás, szórás, gyorsabb mozgás. A kezelőfelület "fejlesztését" inkább nem részletezem mert sok lenne a csúnya szó.
3. "Akinek tetszik játszik vele, akinek meg nem az nem" Ezt majd mond annak a több ezer tesztelőnek akik hittek a játékban és időt pénzt energiát nem kímélve játszottak, visszajelzést adtak majd mostanság abbahagyták mert sima lövölde lett.
4. A játék tényleg nem P2W inkább Pay For Advance de azért vannak próbálkozások és a Barrett nem az első. Korábban volt a prémium(fizetős) Vintorez ahol hogy-hogy nem "elfelejtették" kiírni, hogy kétszer akkora a tára mint a normál verziónak.Sosem értettem, hogy minek szól bele olyan akinek nincs fogalma a játék fejlesztésének történetéről és a VG húzásairól (Freeplay halasztások, Steam bevezetés, Lengyel "dobozos" verzió, stb.)?
-
DEV_NULL
őstag
Semmi baj a játékkal, f2p lövölde. Nem S.T.A.L.K.E.R. szemüvegen át kell nézni, ennyi. Akinek tetszik játszik vele, akinek meg nem az nem. Sosem értettem a nagy sírás - rívást.
A másik dolog, pedig a játék egyáltalán nem pay to win. Jó igen, most már ott a BARRETT, viszont egyáltalán nem olyan op - game breaking szutyok, mint a SPAS-12/BENELLI M4, SOCOM, VEPR-12/SAIGA-12, ASH-12.
-
M@trixfan
addikt
Amit a Tarkovból láttam eddig az sokkal ígéretesebb, már csak ha a fegyverek kidogozottságát és a mechanikát nézem akkor is. Stalker az sem lesz és kicsit félek az alap koncepciótól, de ha nem rontják el akkor nagyon jó is lehet. Már most Jobban érdekel mint a Division és lesz benne freeplay. A Survarium látványvilága olyan mint egy rajzfilm, szerintem méltatlan megalázása a Stalker rajongóknak.
-
athee76
csendes tag
Pici helyzetjelentés.
Nyomokban tényleg van pay to win (új Barrett) de nem ez a fő probléma hanem:
- csalók: egyet kibannolnak jön helyette 10 másik köszönhetően a F2P modellnek, a nemlétező(?) anti-cheat szoftvernek.
- játékmenet: a fórum egy igencsak hangos és látványos része szerint (beleértve engem is) a játék el lett Cod-osítva. Kösz de nem ezt vártuk/kértük. Ezer és egy "futok oszt lövök" játék van a piacon és a Survariumnak meg lett volna az esélye, hogy egyensúlyozva az árkád és a taktikai játékok között létrehozzon valami egyedit. De nem. Inkább pofánfosták a STALKER rajongókat és rámentek az aprópénzes droidokra akinek mind1, hogy mit csak lőjenek és hajlandóak pár eurót fizetni a parasztvakításért (skinek, csomagok, fegyverek).
Kihajolást, ballisztikát, létramászást, fekvést, rendes netkódot FELEJTSD EL! Neked az nem való paraszt! Kapsz helyette lebutított grafikus megjelenítési lehetőséget, hogy egy krumplin is elfusson a tundrában tekerős nettel. Persze ordas grafikai hibákkal, hogy jobban lásd az ellent mintha a normál renderelő lenne bekapcsolva.
A kezelőfelület a menüben konkrétan olyan mintha egy autista (elnézést a valódi autistáktól) tervezte volna tizenéves konzolos kisfiúknak!
Színes egyen-ikonok, túlbonyolított böngészés, hiányzó szortírozási funkciók, stb.- hitelesség, kommunikáció: Na ez még 1 vicces téma. HÁROM év után bevallották egy internetes interjúban, hogy a Freeplay még csak TERVEZÉSI FÁZISBAN van! Tehát még annyi sincs amiből egy étvágygerjesztő videót össze lehetne dobni. Persze mostanság igyekeznek jobban válaszolni a fórumban de ez már rózsavíz szerintem. Veterán játékosok és veterán moderátorok lépnek le mert a VG pofátlanul hallgat vagy terel (esetleg cenzúráz vagy simán töröl) ha érzékeny témáról van szó.
Szóval én így látom ezt a katyvaszt. Eközben jön az Escape From Tarkov nagy lendülettel és talán beváltható ígéretekkel mellesleg NEM F2P. Ergo többet kockáztat a kis kancsó csaló népség.
A Vostok Gamesnek meg valami nagyot kéne lépnie ha nem akar eltűnni a süllyesztőben. -
Norbika88
senior tag
Játékbeli nevem megegyezik a ph-s nevemmel , gondoljátok vegyetek fel.
TS3 szerverünk is van. -
szunyika
tag
válasz
Norbika88 #161 üzenetére
Még nagyon az elején csatlakoztam a betahoz, talán akkor még zárt is volt...
Anno az fogott meg, hogy egy normális igényes FPS, amiben van némi szerepjatek beutes is.
De bennem is ez van most már, hogy aki fizet az nyer.
Az elején pedig nagyon nem ez volt a jellemző.Gondolom megcsapta őket a pénz szaga.
Lehet hogy több pénzt gombolnak le a jatekosoktol, viszont nem lesz akkora kultusza, így gyakorlatilag ha jön egy hasonló kaliberű játék, akkor könnyedén atpartol a többség oda... És volt nincs survarium... -
törölt tag
Hello, maradtak itt még túlélők?
Vagy egyedül bolyongok a Zónában? -
athee76
csendes tag
Éééés kint van a 0.40-es patch. És szokásához híven a VG megint összekutyult pár dolgot.
-
szunyika
tag
aki gondolja az felvehetne havernak: szunyi
-
westcoastog
veterán
válasz
Komplexinum #155 üzenetére
Majd ha odajut a projekt hogy érdemes vele foglalkozni, frissitve lesz az első hsz is, eszemben sincs ez a játék kb.
-
Komplexinum
csendes tag
válasz
westcoastog #1 üzenetére
Sajnos ez a játék már nem a S.T.A.L.K.E.R cím/név alatt jelent meg, hanem Survarium néven. Az a baj, hogy feloszlatták a fejlesztői csapatot, és így a játék készítése is félbeszakadt. :/ De a készítők nem adták fel. Így csatlakoztak (azthiszem) egy másik kiadóhoz, és befejezték azt a játék készítését, amit elkezdtek. De sajnos már nem lehetett Stalker a neve, mivel azt a csapatot(?) már feloszlatták. így kellett egy másik név, és így született meg a Survarium. Szerintem nagyon jó játék, főleg, hogy lehet multiban is játszani.
Elkezdtem vele játszani, és meglepődtem, hogy mennyien játszanak még rajta, azóta is!
-
HANDO88
senior tag
Hahóóóóóóóóóó. Van itt valaki? Játszik vele valaki?
Nem?
Gondoltam. Elég siralmas játék -
Komplexinum
csendes tag
Üdvözletem!
Holnap esetleg valaki akar játszani ezzel?
Még csak most töltöttem le, és holnap elkezdenék vele játtszani, de úgy egyszerűbb lenne, ha valaki "tanítana", ill. segítene is!
TS-el rendelkezek, és Skype-al is!
Üdv: Komp. (Tibor)
-
athee76
csendes tag
[Végre ezt is megcsinálta valaki
- katt]
"Brutális" kritika de sajnos 99%-ban ez van.
-
Cheesus
senior tag
A Steam-es verzió még mindíg nem működik, viszont leszedtem a telepítőt közvetlenül a fejlesztőktől, és így már hajlandó volt elindulni. Igaz hogy csak egy kört mentem este, de nem olyan rossz játék ez (vagy csak jó játékot fogtam ki), úgyhogy én mindenképp adok neki egy esélyt, illetve várok, hogy a Steam-es verziót helyrepofozzák.
-
Cheesus
senior tag
válasz
Plazmacucci #148 üzenetére
Nekem vmi hiányzó futtatható fájl-os ablakot dob fel...
-
-
Cheesus
senior tag
Valami ötlet, hogy miért nem akar elindulni a Steam-es verzió?
-
Kipróbáltam. Nem jó
-
tempi88
csendes tag
2 hete kezdtem el játszani vele, alacsonyabb szinteken még egész tűrhető a játék, de ha már kicsit "profibbakkal" kerül össze az ember akkor vége. 10-ből 3 meccs élvezhető, a többibe vagy az én csapattársaim, vagy az ellenfél folyamatosan tűz alatt tartja a spawn pontokat, a másik csapatnak semmi esélye, tele van a játék sniperekkel, csapatmunka is csak akkor van, ha a spawn pontokat támadják.
Azt hiszem a következő frissítésig leteszem a játékot, mert így élvezhetetlen, ha nem változtatnak rajta, akkor az oroszokon kívül elpártol mindenki tőlük.
Valaki tud hasonló játékot?
-
M@trixfan
addikt
Ez elég borzasztóan hangzik. Lényegében csak marketing szempontból jelent valamit a STALKER világa bármit is a Vostok Games számára. Minden egyes asset-ért és szakmai munkaóráért kár ami ebbe a projektbe belement a STALKER 2 rovására. Az ilyenekkel az a baj, hogy a gameplay videókból mindig látszik mennyire sehol sincs egy BF3-BF4-hez képest ha online meccsről van szó és baromira érződik mennyire kontextuson kívüli az egész játék. Semmi fantáziát nem látok benne.
-
athee76
csendes tag
Akad pár száz esetleg pár ezer ember de most, hogy bevezették a "killstreak"-eket illetve (el)vérzést adtak az amúgy is gyors játékmenethez már kezd morogni a fórum. Ugyanis ez kezd olyan lenni mintha a COD-osokat szeretnék összeházasítani STALKER-esekkel. Még mindig csak PVP van kis térképeken és az új játékmenet (Research) egy vicc tekintve, hogy csak úgy beletoszták a pályákra az elfoglalni való objektumokat (pontokat).
Értsd: nincs fedezék. Viszont már lehet választani, hogy mely PVP-móddal akarsz játszani.
Variálják a prémium szolgáltatásokat illetve húzogatják a csúszkát a fegyverek és páncélzatok mutatóin de pl. a mozgás közbeni beakadásokra szarnak nagy ívben.Jelenleg az a trend, hogy fogsz egy csomó medkit-et és hajrá csapkodd a gombját ha tűzharcban vagy mert pár másodperc alatt elvérezhetsz. Egyre nyilvánvalóbb (szerintem), hogy inkább pénzt akarnak csinálni mint kiszolgálni a STALKER és túlélős játékok kedvelőit hiszen így (elvileg) nagyobb fogyasztói csoportot tudnak megfogni. Amikor rákérdeztem, hogy ezt így mégis hogy gondolják akkor az a válasz jött (egy pöcsfej MODERÁTORTÓL), hogy a 3 játékmód nem kapcsolódik össze. Ööööö végül is csak párszor hangzott el a fejlesztői videóban, hogy a 3 mód összekapcsolódik majd. Hja meg "szabadon dönthetek" arról, hogy megvárjam a freeplay módot.
Röviden tömören, igen játszanak még vele és megy a marketing a prémium-csomagok pufogtatásával.
-
tempi88
csendes tag
Játszik ezzel még valaki?
-
athee76
csendes tag
Ha valakit (még) érdekel a Survarium az alábbi referencia linken regisztráljon account-ot mert:
- 100 arany pénzérmét kap a azonnal
- 14 napnyi prémium besorolást (több xp, több ezüst, és több
frakciópont a meccsek után. -
westcoastog
veterán
Érdemes lenne újraszerkeszteni már az első hsz-t?
-
athee76
csendes tag
válasz
Redmaster #137 üzenetére
Anomáliák / képződmények
Jó tanács: minél magasabb izolációs szintű ruha és/vagy SOK antitoxin. Oxigén tartályok teljesen feleslegesek jelen pillanatban.
Rudnya (falu):
középen van a mocsár és ott
- a kis szigeteken Larkspur
- van 3 db csontváz (2 középen a szigeteken, 1 a vízbe borult ládáknál egy szigeten) ezekben Spring
- véletlenszerűen a vízben SpringSchool:
- pince: Larkspur (kék virág)
- 2. emelet (a tornatermi anomália felett) ahol ilyen kékes oszlopok vannak: földön, székeken vagy alattuk vegyesen jelenhet meg Onyx és SpringVostok Radar Station:
- középen a radar alatt (bent) a földszinten az elektromos anomáliák után maradHAT Onyx
- a szélen a gázzal borított hangárban és előtte a hordós résznél: földön, hordókon vegyesen Onyx és SpringChemical Plant:
- oldalt van pár felborult vagon és zöld gáz kis piros lebegő spórákkal lengi be a területet itt lehet a földön, sínen, csontvázban Spring és OnyxTarakanovsky Fort:
- Középen van egy kráter zöld/piros kristályokkal és vibráló levegővel: itt lehet a földön a kristályokon,
sőt nagy ritkán oldalt az első emelet szélén (szegély) ahol NINCS rámpa, Onyx és SpringMamayev Kurgam:
- az egyik tank mellett közel a nagy szoborhoz egy kör alakú, felül nyitott beton szegélyű "silóban" van egy lüktető "szív" + gáz. Itt csak Larkspur lehet megközelíthető fentről vagy mindkét bázis irányából egy-egy árokban
- a középső tűz anomáliás szakadék mindkét oldalán más irányból le lehet menni és ezeken a helyeken megjelenhet Spring és OnyxVector Laboratory:
- középen a beomlott kupolájú terem közepén lévő gödör szélén körbe a földön, hordókon és egyéb tárgyakon megjelenhet Onyx és SpringCologne Bridge:
Itt nincs semmilyen anomália és képződmény. -
Redmaster
csendes tag
Üdv! Hétfőn elindult az Open Beta. Csodálkozok hogy nem pörög a fórum. Végigolvasgattam a hozzászólásokat de szerintem nem ilyen siralmas a helyzet. Ahhoz képest hogy 0.26-os verziónál járnak nem annyira vészes a helyzet. Szerintem nagyon élvezetes a játék akárki akármit mond.
Néhány dolgot még így helyzetjelentésként írnák amit tapasztaltam és nincs írva vagy nem úgy van írva a fórumon.
Fegyver és felszerelés upgrade: Tényleg van különbség az aranyér és ezüstért való fejlesztésben de nem jön össze arannyal se minden esetben. Mert most úgy van hogy kezdetben ezüstért 50% az esély hogy sikerül az upgrade arannyal 100%. Ha sikerül akkor ha utánna fejleszted a cuccod akkor már csak 25% az esély ezüsttel és 50% arannyal. Az rendben van hogy bukod a donor cuccot minden féle képpen. Nem értem ezen a hőzöngést. Ugyanis ha nem buknád akkor mindenki addig fejlesztgetné a cuccot amíg az nem lesz olyan ultrabrutál szintre felbuffolva hogy egy lövéstől még a szerver is lefagy.
A pályák végén álltalában kapsz cuccot. Vagy fegyvert vagy valami ruhadarabot esetleg ezüsöt vagy aranyat. Ezeket nem biztos hogy használhatod mert két fejletségi szintnek kell megfelelned. Pl kapsz egy 4-es szintű fegyvert akkor ha bal felső sarokban kiírt szinted már 4. de a jobb felső sarokban lévő frakciótól függő szinted még nem érte azt el akkor nem használhatod a cuccot. Mondjuk alapból ezeket sérülten kapod úgyogy érdemes őket megjavítani mert pontokat von le bizonyos képességekből.
Első indításnál mindenre kattintsatok rá, minden tutoriált nyomkodjatok végig mert mindegyikért aranyat lehet kapni.
1 hétig ha minden nap benne vagytok 3 győztes csatában akkor azért megint kaptok aranyat.
Most így hirtelen ennyi. Jó szórakozást a kezdőknek és a visszatérőknek.
A régebbi motorosoktól kérdezném viszont hogy hol tudok anomáliákat találni. Az iskola pincéjében megvan a kék virág de sehol máshol nem találok pedig már elég sok halálom volt a sugárzó/füstölő területeken való rohangálás miatt (na jó meg azért mert fegyverre gyűjtök és a oxigénpalack drága
)
-
athee76
csendes tag
Helyzet(fel)jelentés!
Tombol az autizmus a játékban kérem szépen.
Fantasztikus új játékmódot vezettek be (dobpergés) TDM (gyk. Team Deathmatch)!!!!4444
Igen, egy ilyen relatíve komplex játékba sikerült beb*szni a TDM-et. Mert csak. Mert tesztelünk. Kicsit sem azért, hogy szélesítsék a játékos palettát bízva abban, hogy az új jövevények között akad aki pénzt is áldoz erre a... na szóval erre a játékra.
Alapból semmi bajom a TDM-el a megfelelő játékban de ide (így) nem való ráadásul (még?) nincs választási lehetőséged sem.- 0.26 peccs!
Ami eddig stabil volt az néhol átment Deák Bill-be (bocs).
Most már van 2 (prémiummal 3) meccs közben váltogatható felszerelési slot (loadout). Ha váltogatsz közöttük a Lobby-ban lehet, hogy kifagysz
Van lengyel szerver de nem ám majd használod te kis hamis á nem. Majd a kliens eldönti(véletlenszerűen?).
Jöttek ilyen-olyan új fegyverek és nyilván megint van 1-2 amelyek túl erősek.
Van átdolgozott kezelőfelület ami úgy néz ki mintha 1 autista csimpánz rakta volna össze. Komolyan semmi dizájn semmi kreativitás.Azt sem értem minek kellett megváltoztatni...
Pici optimalizáltság ismét érezhető még mindig megakadhatsz kiálló kis 1 centis biszbaszokban.
Hitbox még mindig vicces (hivatalos "válasz" = de-szinkronizáció) amikor 1 méterről hátba lövöd az ellent és jó ha kapsz 1-2 találati jelzést. Végtag találattól (ha mesterlövész puskával lőttek meg) még mindig meg lehet halni.
Van amikor 2-3 méteres zuhanást sem érzed meg máskor fél méternyi eséstől eltörik a lábad (fuck logic).
Csalókat ímmel-ámmal irtják de még nincs kiforrott rendszer.
Orosz autista barátaink exponenciálisan képviseltetik magukat = beleszarós játékstílus csak a frag semmi más.Lehet pesszimista vagyok de ez kezd egy pénzcsapdára hasonlítani. Lásd lengyel FIZETŐS, DOBOZOS változat körüli mizéria. (LOL baszki béta fázisban kiadnak 1 dobozos semmit amiben a bónusz kódok -arany pénz, felvarrók, egyebek- csak ÚJ account esetén lehettek volna felhasználhatóak. Ezt persze NEM KÖZÖLTÉK a dobozon, lett is pici balhé azoknál akik megrendelték és szerették volna a RÉGI account-jukon felhasználni a kódokat. Aztán a Vostok engedett nagy nehezen.)
Bárki aki ki szeretné próbálni NE fizessen mert még mindig relatíve korrektül farmolható a játék.
-
Scooby Dou
aktív tag
sziasztok.valakinek nincs véletlen egy béta kulcsa felesleges? ki szeretném próbálni
privátba jöhet
-
he7edik.
addikt
Nincs valakinek egy béta kulcsa?
-
athee76
csendes tag
Én erre spec. nem tudok válaszolni viszont ahogy írtam korábban a facebook [link] oldalukat érdemes követni pl. az utóbbi 1 hét alatt 2x volt beta kulcs osztogatás.
(Igaz előtte meg hónapokig semmi)Mikro-helyzetjelentés
(emlékezetből írom mert mostanság kicsit elment az étvágyam ettől a játéktól):- Új fegyverek, 1 meccsig tartó boosterek (gyorsabb újraéledés, gyorsabb képződmény felszedési képesség, stb.), ruházatok, frakció csomagok -több cucc egyben de olcsóbban- jöttek.
- Nyilván megint van 1 über fegyver (asszem) a Vikhr.- Bevezették a fejlesztési lehetőséget (bár ne tették volna) miszerint fogsz 2 fegyvert (fejleszteni valót és a donort-, (vagy ruházatot) és TALÁN lesz belőlük 1 jobb mutatókkal rendelkező magasabb szintű cucc. Tehát (emlékezetből írom
) kékekből-zöld, zöldekből-arany. A gond az, hogy ha sima pénzért csinálod akkor lehet, hogy sikertelen lesz a procedúra és bukod a donor fegyvert (ruhát sisakot, stb.). A másik, hogy ha ARANYAT használsz fel akkor viszont mindenképpen lesz eredmény (lehet nem a kívánt mutatókkal de LESZ! Igaz ekkor is bukod a donor fegyvert) ergo máris a PAY2WIN rémálom felé megyünk. Igaz ha jól emlékszem az alap cuccokat amit a boltból veszel nem lehet fejleszteni csak a talált csillagosokat.
- A fejlesztés mellett van lehetőség a már fejlesztett fegyver mutatóit újrakalkuláltatni (reroll) ez is kétesélyes és itt is számít ha ARANYT használsz, ez még rosszabb út. Hiszen akinek sok valódi pénze van aranyra az simán lottózik amíg a legjobb mutatókkal rendelező fegyvert, ruhát adja neki a gép.- Érdekes hír, hogy az oroszok után a lengyeleknél kerül nyílt béta fázisba a játék + szervert is kapnak azt hiszem.
- Még mindig csak a PVP (teamplay) játékmód érhető el de annyit változtattak, hogy véletlenszerűen adja a gép a feltöltő állomásos vagy a sima ládakereséses játékmódot MINDEN pályán.
- Érezhetően javult az optimalizáltság, a pályákat is próbálják átalakítgatni, hogy mind2 csapatnak "jó legyen" (pl. Mamayev Kurgan-on áthelyeztek ezt-azt és változtattak a domborzaton).
- Van klán alapítási lehetőség, ha jól emlékszem min. 5 ember kell hozzá de utána megmarad a klán ha valaki kilépne az elején.Az már nagyon látszik, hogy ez hosszú fejlesztés lesz, szvsz még min. 1.5-2 év HA ezzel a tempóval halad a munka. Alap dolgok (mozgás, egyes fegyverek/páncélzatok ereje/mutatói) nincsenek kijavítva, balanszírozva, kidolgozva. Magasabb (10 vagy afölött) felszerelési szinten ha nem "tank" védettségű cuccot használsz a "nyerő" fegyverrel karöltve akkor sanszosan ledarálnak. Jó hír, hogy aktívabban figyelik a csalókat és már arra is volt példa, hogy "account-kereskedőt" bannoltak (kérdés mennyire hatékonyan esetleg IP alapján?).
A fent leírt kicsit pesszimista hangvételtől eltekintve ajánlom kipróbálásra a játékot amennyiben hozzájut az illető 1 béta kulcshoz.
-
westcoastog
veterán
Q4 van, már a freeplay módnak kéne dübörögnie, de ezek szerint nem tudják tartani.
-
Kepusz
újonc
Mennyi idő ként kapunk a jeleentkezésnél Lottery ticketet mert én 4 napja várok de eddig még csak 1 ticketem van????
-
athee76
csendes tag
Üdv!
Látom megint nem tiszta egyeseknek, hogy mit jelent a (zárt)béta fázis.
Pro:
Gépigény - A játék alatt saját motor pöfög és ez még mindig optimalizálás alatt van. Tehát a minimum gépigény az tényleg a minimum amin egyáltalán megmozdul a játék. Ha valami nem tiszta akkor szépen fel kell túrni a fórumot. Egyébként meg GÉCSÉ (gépcsere).
Tartalom - Kiadtak 2 újabb pályát (Köln és a Vektor labor) 4-5 új fegyver, 2 rend új ruházat, felvarrók. Az új pályákon megújult akku keresési módszer. (Hozzáteszem, hogy baromira hangulatos szélviharos időben a kölni hídon kommandózni az akkukért.)
Egyéb - beüzemeltek 1 kezdetleges anti-cheat rendszert és már kivágtak kb. 2-300 csalót. Azt is fel kéne fogni, hogy ez egy KIS CSAPAT limitált büdzsével. Tolják a játékot a Gamescon-on, közben megy a foltozás, befektető (terjesztő?) keresés a Közép-EU szerverekhez.
Végre van beépített ping és fps mérő. Lehet találni aranyat a meccs végén.Kontra: (ömlesztve)
Az orosz nyílt bétával korán jöttek ki, sajnos az anti-cheat rendszer ordas hiányosságai miatt el kellett volna halasztani. A minap beszéltem egy kölökkel aki programozó és csinált cheat-et a játékhoz. Elmondta (már ha igaz), hogy elküldte a VG-nek okulásképp. Azóta is vígan működik a cheat, ergo nem foltozták be azokat a kiskapukat amikre rámutatott. Erre elkezdte ingyen osztogatni boldog-boldogtalannak hátha a VG észbe kap. Sajnos az orosz nyílt béta miatt gond nélkül lehet (orosz oldalról bejelentkezve) tömérdek accountot csinálni.
Mikor kijön egy új frissítés lásd 0.24a (nem patch/hotfix) egyből bughalmaz lesz a játékból. Mostani kedvenc (hála az égnek nekem nincs) az ERROR 995 = nem tudsz bejutni 1 meccsbe sem AKÁRMIT CSINÁLSZ (még a reinstall sem segít)!
Még mindig sok a pontagyú balfasz, akik fejetlen csirke módjára rohangásznak a pályán. Nincs körültekintés, fedezés, akku-felkutatás, bázis védése a végén ha nyerésre állunk csak KILL, FRAG, HECCSÁT, RUN&GUN.
Alapvető hibák vannak a játék mechanikájában:
- mozgás (3 centis kövek néha megakasztják a mozgást)
- célzás (a célkereszt és a szemhez emelt fegyver céltüskéje nem ugyanoda céloz)
- akkuk felvétele ledobása (lassú, hol működik - hol nem, fejmagasságban lévőt nem tudod felvenni csak ha felugrasz mellé)
- fegyvercsere (hiába az új animáció ez valami katasztrófa, mint valami lassított felvétel)
Az ellenméreg már csak az anomálián KÍVÜL gyógyít.
Néha mocskosul idegesítő tűzharcok a sokkal jobb ping-el rendelkező oroszokkal.
7es felszerelési szinttől felfelé komoly drágulás a javításkor.Szóval nem egyszerű az élet DE legalább zajlik és a játék INGYENES. Kitartás elvtársak.
-
westcoastog
veterán
válasz
Balathruin #122 üzenetére
nekem brutálisan szarul futott, csoda ha megvolt a 30fps.
-
Soucaller
tag
válasz
Balathruin #120 üzenetére
Hát nem tudom de nekem stabil 40-60 fps. high on.
Pedig nincs erős gépem, ilyen szempontból nincs problémám a játékkal. -
Balathruin
veterán
válasz
westcoastog #121 üzenetére
Tudom, de azért a grafika állítás lehetne normális. Mindenféle effekt be van kapcsolva, de kikapcsolni nem lehet.
-
westcoastog
veterán
válasz
Balathruin #120 üzenetére
Messze még a megjelenés..
-
Balathruin
veterán
Jelenleg a játéknak nincs értelme és katasztrofálisan fut (10-20 FPS, akárhogy állítom, nem gyorsul). Nesze neked open beta...
-
kemotox
addikt
Ki tudja mi az a Pain Threshold? Ha jól sejtem a különféle kritikus sérülésekhez van köze. (mikor ellövik a kezünket és nem tudjuk csak az oldalfegyverünket használni egy kis ideig, vagy ha a lábunk megy tropára akkor nem tudunk mozogni)
-
Soucaller
tag
Tolom egy ideje én is de, de találkoztam a szokásos csíter bandával, nozoom 360 rántás mosin al persze, egymást után 5x nem hiszem el.
-
ScomComputer
veterán
1 kód maradt......PÜ!!
-
Tirexi
addikt
válasz
ScomComputer #114 üzenetére
Ja és pont az ilyenek miatt hiszed azt, hogy rossz játékos vagy mert látod más hogyan tolja vagy éppen mindig ő lő le úgy, hogy észre sem veszed. Holott nem... csak szimplán csíter.
Ő már két domb mögül lát téged még szinte le sem spawn-oltál.Ennyiben is tisztelem a konzolt mert ott elvileg nincsen hack vagy ha van is kevés.
-
westcoastog
veterán
Szép, el sem készül de tele van hackerekkel..
-
-
Tirexi
addikt
válasz
ScomComputer #112 üzenetére
LOL már most csalnak benne?
Ez az internet világa...Eddig én 2x-er játszottam vele, de szerencsére pont nem volt fent egy csaló sem mert mindkétszer enyém lett a legtöbb frag.
-
ScomComputer
veterán
Nagyon jó játék a csalóknak, tele van sz.házi orosz csalókkal, de mit várunk az oroszoktól..pfff
A net tele van hozzá való hack-el, részemről uninstall, ja van 2db kódom, még ha kell valakinek akkor PÜ!!
De csak saját felelősségre -
athee76
csendes tag
válasz
ScomComputer #109 üzenetére
...de szórják ezresével a nemzetközi béta meghívókat partneroldalak útján csak követni kell a hivatalos Survarium facebook csoportot.
-
ScomComputer
veterán
Ennél a Survarium-nál, hogy lehet több ticketet szerezni, azt írja, hogy nekem csak 1 van...ki szeretném próbálni...
-
athee76
csendes tag
válasz
westcoastog #94 üzenetére
Helyzetjelentés:
Főleg technikai patch-ek/hotfix-ek vannak. Beindult az OROSZ nyílt béta de szórják ezresével a nemzetközi béta meghívókat partneroldalak útján csak követni kell a hivatalos Survarium facebook csoportot. Nemzetközi nyílt béta közép-EU szerverrel talán nyár végére várható.
Most már a max. játékosszám a 4000-et is elérheti, ennek meg is van néha az eredményeA Vostok Games (végre) hivatalosan (dev. diary #8) elismerte, hogy csalók is vannak a játékban.
[link] 4:30-tól van az ominózus mondat.
Egyre több a láma, teamkiller, keresni képtelen n00b de ha kifogsz 1 jó csapatot (netán osztagot) akkor élvezetes a játék. (Érdemes Teamspeak-el játszani)A pontosság kedvéért PVP játékMÓDOK helyett PVP (teamplay) játékMÓD van egyelőre.
Optimalizáció megy ezerrel de ettől függetlenül van bug/kidolgozatlan játékelem rendesen.
Ha valaki mégis kedvet kapna a játékhoz (teszteléshez) az legyen kedves túrja fel a fórumot illetve szánjon időt a játék alapjainak tanulmányozására (vásárlás, frakciókba való be-átjelentkezés, cuccok felhelyezése, mit is kell/lehet csinálni a játékban, "matchmaking" befolyásoló tényezők, stb.).
Mindent figyelembe véve azért érezni, hogy hajtanak a VG-s srácok csak hát ők nem egy nagy fejlesztőcég.
-
Soucaller
tag
Na szereztem egy béta kulcsot, facebook-on osztogatják mint a cukrot.
Hazaérek meló után fölrakom és adok róla egy gyors véleményt, ha valaki kíváncsi rá.
-
shield
őstag
válasz
westcoastog #100 üzenetére
Karácsonyi ajándéknak jó lesz.
-
shield
őstag
válasz
westcoastog #98 üzenetére
Gondolom, a nyáron már nem lesz belőle semmi.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Még mindig csak TDM játékmódok vannak.
-
shield
őstag
válasz
Ezek szerint nem csak Te vagy ezzel így.
-
westcoastog
veterán
Követi valaki mostanság mi a helyzet a játékkal?
Utóbbi hónapokban nagyon nem foglalkoztam ezzel, sőt semennyire. -
SteeWe
aktív tag
A környezet kidolgozása nagyon hangulatos. De nem értem rá nézelődni.
Sajnos a gépemen 1280*1024-ben low beállítással sem volt meg a stabil 30 fps. Cpu-t, mem-et kb. 50%-ban használta ebből gondolom, hogy a vga volt kevés neki. 2Gb pagefile alatt nem indult el. :s
-
stickles
tag
Hmm ... Kár , h véget ért a "nyílt nap"
Igazán megtetszett , remélem kapok kulcsot végre én is mert már lassan 1 éve , h regeltem az oldalukon és csak a tickettek gyűltekBár már a PVE részt is kipróbálnám
-
athee76
csendes tag
Igen CSAK online játszható (a másik két majdan kijövő játékmód is)) és elvileg ez a folyamatos online mód illetve a szerver-kliens összedolgozási modell lenne a védelem a csalók ellen. Persze a hivatalos álláspont az, hogy visszanézték a gyanús játékosok meccseit de nem találták nyomát csalásnak.
-
athee76
csendes tag
Mivel az utóbbi hetekben többször is felbasztam az agyam a játékon (tudom szúúszá meg minden) gondoltam írok egy helyzetjelentést az ÉN szemszögemből DE csak ide a magyaroknak. A nemzetköziek oldják meg maguk a tájékoztatást.
Első és legfontosabb: NE ADJ KI PÉNZT A BEKERÜLÉSÉRT!
Elég ha regisztrálsz a honlapjukon úgyis szórják véletlenszerűen a meghívókat 20 percenként. Az mondjuk érdekes, hogy eddig a max. aktív játékosszám olyan 800 körül volt ellenben több ezerre lehet tenni a meghívottak számát. (1 db szerver van és a lobbiban látható pár info, ping persze nem) Talán nagy a lemorzsolódás?
- A játék fejlődik de sajnos lassan. Én elhiszem, hogy kis stúdió, kis büdzsé, kis PR de ahogy viszonyulnak egyes problémákhoz a fejlesztők az nem túl lelkesítő.
- Az 1 dolog, hogy a jó ping miatt a top 20-50 játékos orosz/ukrán (a szerver Moszkvában van) de amilyen pofátlan módon játszik némelyik (most már bandába verődve nyomják amióta van szakasz rendszer)az gusztustalan.
Nemzeti sport lett a baserape (angolul nem tudóknak és kezdőknek, ezt jelenti, hogy nem tudsz kijönni a bázisotokról mert vagy a szabadba való kilépéskor vagy már a bázison belül lelőnek)!
Ugyan van spawn-védelem amíg MEG NEM MOZDULSZ de utána pár másodperc és préda vagy. Ezek meg gátlástalanul bejönnek a bázis elé/ba, vagy kihasználva a hibás dizájnt az elvileg elérhetetlen helyekre is bejutnak és indul a mészárlás amíg van lőszerük.
- Erre az a válasz (jelenleg) a fejlesztők részéről, hogy "EZ IS EGY TAKTIKA de már dolgoznak a problémán".
Ha igazán dolgoznának akkor már rég lehetne mint a BF3ban egy no-go zone ahol pár másodperc után kampó.- Emellett 15 év online játék után fel tudom (talán) ismerni a gyanús jeleket (csalókat). Némelyik csóka olyan reflexekkel rendelkezik amit csak LAN bajnokságokon lehet látni. Ez még hagyján de néha pontosan tudják hol vagy. Szóval minimum az egér-script bejátszik...
- Persze van bőven programozási hiba is: gyakran pocsék a találat kiszámolása (volt, hogy közvetlen közelről teljes tárat kieresztve nem jelzett a hitmarker), néha össze is omlik a játék stb.
- Másik ordas dolog: a szervezők kitalálták és meghirdették, hogy (mi rutinosak) írjunk az újaknak útmutatókat (ANGOLUL) átfogóan vagy csak 1 adott részére koncentrálva a játéknak (lehetett szöveg, diavetítés vagy komplett videó). A díjak 1-10 helyezettig arany játékpénz összegek voltak(mert van sima játékpénz is amiért megveszed a felszerelést) amit még nem lehet használni de majd biztos jó lesz valamire.
Az eredmény vicces lett, az első 9 nyertes orosz ajkúak közül került ki és csak a 10. helyen árválkodott egy angol nyelvű iromány. HJA IGEN a honlapon két fórum van attól függően milyen nyelvet állítasz be (angol / orosz). Ezek a nagy tudásúak meg összevonva zsűrizték a két nyelvi tábor alkotásait de erről nem szóltak. És szó sem volt arról, hogy a nyertes irományokat lefordítják az másik tábor nyelvére. Szóval kettős mérce picit befigyelt.- Rengeteg a tudatlan-türelmetlen ember és ha nem böngészi át egy "újhús" a fórumot akkor az elején már a lobbiban nem tud némelyik eligazodni nemhogy a harcmezőn.
Szóval röviden tömören a játék ígéretes de még csak a PVP (teamplay) játékmód játszható. A hangulat jó lenne annak ellenére, hogy sok dolog csak "placeholder" (jelképes/sablonos/kidolgozatlan) szinten van a játékban. És sokszor bele lehet futni irritáló basereper-ekbe ilyenkor vagy benyeled a békát vagy kilépsz a lobbiba.
Ezért így pénzt (támogatást) adni minimum korai, hiába az alkotók előélete. -
kislaki92
senior tag
válasz
westcoastog #81 üzenetére
hány jeggyel sorsoltak ki?
-
kislaki92
senior tag
válasz
westcoastog #79 üzenetére
félreértettük egymást! én 10$-ért kaptam egy bétát...kedvenceim...támogattam őket...
-
kislaki92
senior tag
válasz
westcoastog #77 üzenetére
hát szerintem azt a 10 dollárt megéri:
ezzel is támogatod őket
egyébként elég szép grafika! dx 11-et szépen használja! jól van optimalizálva ! ha kell van egy tonnányi képem róla ! és akkor felrakom! -
kislaki92
senior tag
valaki nyomja?
-
kislaki92
senior tag
jó lenne ha valaki megtudná!
lehet azért mert mindenki meghívót nyert csak mi nem: D: D nah de a viccet félretéve szívesen támogatnám őket! szal fizukor beújítok a bétára! 10 dollár..nem sok...nekik meg a támogatás mégis jó
-
kislaki92
senior tag
skacok ha meg akarom venni a betat az 10 dollár nem?csak mert alá odavan írva ugyanabba a rublikába ,hogy estimated value 20$...akkor most melyik?vagy azt mért írták oda?még valami?van aki megvette?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
westcoastog #71 üzenetére
engem nem engedett még be, ugyebár.... várakozóban vagyok
-
westcoastog
veterán
válasz
- = Zk = - #70 üzenetére
Ott már játszunk, nem mint bf3-ban ugye.
-
- = Zk = -
félisten
nah, várom a csodát. mindenesetre
-
Dhampir
félisten
válasz
westcoastog #68 üzenetére
A filmből nem derül ki az, hogy tallinni kutya volt eredetileg, csakis észt gazdáinak és észt nyelvű parancsoknak engedelmeskedett.
-
Dhampir
félisten
válasz
westcoastog #66 üzenetére
A film egyik művészi jelenete.
-
Dhampir
félisten
válasz
westcoastog #64 üzenetére
-
Dhampir
félisten
válasz
westcoastog #23 üzenetére
Szomorú, hogy Tarkovszkij filmjében a Sztalkert megformáló Alekszandr Kajdanovszkij 49 évesen hunyt el szívroham következtében 1995-ben. A film főszereplői közül mára csak a sztalker feleségét játszó Alisza Frejndlih és a béna lábú "Majmocskát" alakító Natalia Abramova, valamint a csapos szerepében feltűnő E. Kosztyin élnek.
-
athee76
csendes tag
válasz
westcoastog #59 üzenetére
Főleg esténként vagyok fent. Elvileg én már elküldtem neked 1 barát-felkérést de lehet csak akkor működik ha a másik is fél online van.
Mellesleg láttam a fórumban 2 magyar klán kezdeményt de eskü nem láttam még magyart online játszani. Egy betyaaar(?) nevű nikkel voltam egyszer egy csapadban de ő meg cseszett válaszolni. Pedig minden este megkérdem a közösben időről-időre, hogy "van-e itt valaki kis hazámból?" -
athee76
csendes tag
Hát persze, hogy kihagytam ezt-azt
- Öltözék: Lehet próbálkozni a Scavengers cuccaival (jobb vegyvédelem) de kevés az anomáliával lefedett terület (és ott sincs mindig láda) így inkább érdemes a Black Market (jobb páncélozottság) öltözékeivel kezdeni (gyűjteni rájuk) és ha már megvan a helyismeret és a "harctéri figyelem" akkor jöhetnek a másik frakció kevésbé páncélozott de annál inkább (vegyvédelmi szempontból) zárt cuccai.
- "Zsebek" (Item slots): Sokan nem tudják, hogy lehet a kiegészítő felszerelést elhelyezni / használni.
Elsőnek kell egy ruhadarab amin van zseb (item slot). A hátizsákon csak képződmény-tartó van (képződmények pedig MÉG nincsenek a játékban). Jelenleg max. 2 zsebed lehet 1 kabát és 1 nadrág kombinálásával. Természetesen mindkettő más más frakció cuccaVannak olyan ruhadarabok amikben van "ammo slot" ez +1 tárat jelent. Szóval ha van már 1 item slot-unk akkor (a lobbyban) be kell menni a hátizsákba (I gomb vagy ikon) és alul van az ITEMS fület kiválasztjuk ott van 1 borítékszerű ikon, arra katt és ki lehet választani az elérhető cuccot: gránát, csapda, erősítő, sárga eü-doboz (többet gyógyít), piros eü-doboz (ez a közeledben lévőket is gyógyítja).
- Tárgyak használata:
Gránát - G gomb és dobod is.
Eü doboz- ha csak 1 item-slotod van akkor 3-as gomb ha kettő és a másodikba raktad akkor 4-es gomb
Csapda - alapból 3-as gombot LENYOMVA tartod becélzod a lábad előtt hova akarod rakni és "E"gomb.
Lerakás után TE se lépj bele meg a csapattársaid sem
Oxigén palack: alapból "O" gomb és 1 percnyi időd van flangálni a gázzal elárasztott területen. Ha még1x megnyomod akkor leáll az oxigén adagolása így lehet tartalékolni is. Egyébként ezt csak akkor érdemes felszerelni ha minden ruhadarabod vegyvédelmi cucc. (Isolation minél több)- Lőszer: Mivel minden súlyfüggő a játékban ezért változó a mennyisége. Ugyan lehet két db kétkezes fegyver (pl. AK + mesterlövész puska) is nálad de akkor kevés lőszert tudsz vinni. Érdemes 1 kétkezes és pisztoly kombinációt használni. Pisztolyhoz 50 lőszer elég a maradék meg mehet a másikhoz.
A mesterlövészpuskánál mindenképp a páncéltörő lőszert javaslom mert nincs hátránya (jó a súly kicsit több)
A többi fegyvernél ha van hozzá 2 fajta lőszer akkor mindenki döntse el harcmodortól függően mit használ.- Egyéb: Hátizsákból IS lehet venni lőszert, csapdát, eü dobozt. (nyilakkal, de most még asszem nem fogy)
Az Apply gombbal "hagyod jóvá" a felszerelésedet / hátizsákban történt vásárlásodat is).
Érdemes bekapcsolni az autoload gombokat a tárgyak mellett az Items fülben.
Ha véletlen 2x vettél meg egy fegyvert vagy ruhadarabot, el lehet adni de nyomott áron
Néha van, hogy a karodon találnak el. Ilyenkor csak pisztolyt használhatsz egy ideig és nem tudod szemhez emelni.A játékban ISZONYATMÓD lehet campelni így érdemes a futást fedezékből fedezékbe használni, kopogó felületen meg akkor ha máshol lőnek különben elárulja, hogy jövünk. Az alap séta is kopog a fa-fém felületen. Ha guggolva haladunk akkor nem adunk ki zajt. Érdemes nagyon betanulni a pályákat, campelő helyeket és megszokni a "láda" gyűjtést (összedolgozást) mert később változnak a szabályok és alig fog érni valamit a "top-killer" titulus.
-
athee76
csendes tag
Sziasztok!
Jártamban-keltemben betévedtem ide és gondoltam megosztom én is a tapasztalataimat mert már karácsony előtt pár nappal volt szerencsém belekezdeni a bétába. (Bekerülésem röviden: simán megosztottam a facebook-on egy cikküket és kb. 2 hónapja szóltak, hogy beválasztottak aztán jött tavaly dec. 20-án a lényeg)
A játék ígéretes. Nem COD, nem BF3 hanem egy komplex (kicsit hardcore) játék amiből sajnos még csak a Teamplay-t (ládagyűjtés) lehet nyomatni.Westcoastog elég sok mindent elmondott én inkább "belső infokat" adok a kezdéshez:
- Belépés után mielőtt bármit csinálsz fedezd fel a lobby-t melyik ikon micsoda, használj FRAPS-ot (vagy vmi hasonlót), hogy belődd az optimális grafikát és TANULD meg az irányítást.
- Tedd a meglévő fegyvert (elvileg a TT pisztoly) a fegyver-slotba mert nem enged játszani. "Press PLAY"- Kezdés: Kivártad a sorod (most már 1- 2 percen belül játékba lehet kerülni) és bent vagy valamelyik pályán. Ne fuss! Kövess valakit vagy szép csöndben, lehetőleg guggolva fedezd fel a pályát. Lehet hajtani a kill-re de pisztollyal kevés az esélyed max. ha azonnal arcon lövöd az ellent vagy csöndben hátulról kapod el. Inkább érdemes a ládákat keresni és visszavinni a bázisra. Ha látod, hogy valaki a közeledben felvett egy ládát inkább fedezd. FONTOS a ládát E-vel veszed fel és E-vel helyezed be a gyűjtőbe (PAJZS ikon térképen). A V-vel vagy tűzgombbal dobod el ha tűzharcba keveredsz. A ládák elvileg véletlenszerűen jelennek meg de ez így nem egészen igaz. Vannak spawn-pontok amiket többé kevésbé be lehet tanulni így lerövidítve a keresést. Ha egy társadat (vagy téged) lelőnek ládacipelés közben a láda látható lesz a térképen mindaddig amíg egy ellenfél fel nem veszi. Ha két ládába futsz bele előbb vedd fel az egyiket dob be egy sarokba aztán vidd a másikat és a többiek (jó esetben) felszedik az ott maradt ládát. (Ha mindenáron fragvadász akarsz lenni akkor csak vedd fel és dobd el a ládákat, hogy legalább a többiek megtalálják.)
- Tűzharc: szerintem jelenleg a 3+1 legjobb (legoptimálisabb) fegyver az AK, a Vityaz a mesterlövész puska és a FORT pisztoly. Persze lehet próbálgatni a többit is de vagy kevés a lőszer a tárban vagy lassú az újratöltés. Van szórás de nincs (még?) "bulletdrop" viszont van találat jelző. Ez jó/rossz ki-ki döntse el de szerintem belefér. Főleg, hogy ha nem látod az ellent akkor vagy a LÖVÉS HANGJA és/vagy a LŐPORFÜST alapján lehet csak megtalálni. Mivel még csak moszkvai szerver van ezért előfordulhat, hogy bár te lősz elsőnek te halsz meg. Sajna a ruszkik még előnyben vannak. (Nekem a legjobb ping 33ms)
- Anomáliák: van kiömlött vegyszer, gáz, elektromos stb. Ezekbe ajánlott védőruhában (isolation értéke magas az adott ruhadarabnak) bemenni + oxigénpalack a gáz esetére. Az iskola pályán az alagsorban lévő anomália nagyon necces vagy elkezd kék füstöt eregetni akkor még ki lehet jönni belőle de ha valaki elsüti bent a fegyverét akkor azonnali a halál. Ez akkor érdekes ha két ellenfél találkozik lent és netán 1 láda is megjelent
Ugyanezen a pályán a 3. emeleten van 1 kis teremben egy anomália, ilyen kékes oszlopok vannak bent. Oda nem érdemes bemenni ha van bent láda mert nincs megfelelő védelem hozzá. (Bemész pár lépés után eltörik a lábad és szép lassan véded van.)- Játékstílus: Most még úgy játszatsz ahogy akarsz ebben a módban. Később az összegyűjtött ládák száma fog dönteni illetve lesz anomália kitörés ami ugyancsak megkeveri a lapokat. NAGYON FONTOS: van teamkill! A skill-pontoknak még NINCS hatása! Sok a camper (főleg oroszok), a noob (bárki) aki nem tudja mi a pélót kéne csinálni a pályán. Van 1-2 felvehetetlen láda is. Sajna még szabadon lehet genyózni (baserape) mert nincs büntetés vagy pl. füstgránát. Ezt elvileg ellensúlyozni lehetne taktikus csapatjátékkal de a nyelvi és osztag/kommunikációs korlátok miatt magadra vagy utalva (meg a szerencsére). Később lesz lehetőség egy csapatba kerülni és aztán mehet a TS.
- Egyebek: Alap angoltudás kell a játékhoz de inkább középfok ha kommunikálni is akarsz. A játék BÉTA ergo (egyre kevesebbszer de) vannak lefagyások, bugok, kiforratlan részek. Ahogy mondtam korábban ez NEM COD és nem BF3. Itt komplex sérülés modell van, nem lehet örökké futni, futás után egy ideig nehezebb a célzás ha szemhez emeled a fegyvert. Csapdákra (barátiakra is) vigyázni, gránát alig hallhatóan koppan, magasról leesés időszakos lábtörést okozhat.
Guggolva haladás - fél egészség és alig lehet meglátni ha növényzetben kommandózol. Meccs vége felé (1-2 perc van hátra) ha nektek van több ládátok akkor érdemes őrködni elbújva a bázison mert jöhetnek huncut kis csávók akik csak kidobálják a ládákat a gyűjtőből és buktátok a kört.
Gépem: core i5 cpu 750 / 2.67 GHz, 4 giga RAM, GTX 470, WIN 7 (32bit), 30-40 fps
"athee76" néven tolom ha valaki bejut.
-
káen
tag
válasz
westcoastog #55 üzenetére
Ahogy nézem az oldalukon elhelyezett idővonalat, a freeplay-re még várhatunk egy évet. Kár, de mindegy, megelőlegeztem a bizalmat a készítők irányába, mert ez a pvp abszolút nem érdekel.
-
westcoastog
veterán
válasz
cskamacska #53 üzenetére
Még CSAK pvp van benne, későbbi bétában, teljes játékban már ott lesz az open world szaladgálás is.
-
M@trixfan
addikt
válasz
cskamacska #53 üzenetére
Ennek nem nagyon van S.T.A.L.K.E.R. hangulata, de nem is bánom. Igazából minden ebbe ellőt asset-et sajnálok ami a leállított második részből átkerült. Azért még bízom benne, hogy valami majd csak lesz azzal is. Egyébként nagyon találó ez a megfogalmazás amivel leírod a S.T.A.L.K.E.R.-t. Tényleg nem ijesztgetett semmivel, hanem csak egyszerűen belevitte az embert a szituációkba a kíváncsiság és átlengte a paranormális atmoszféra az egész játékot.
-
cskamacska
addikt
Egyébként most hogy kiveséztük, hogy milyen jól nem fog futni, azt tudjuk hogy mit kell benne csinálni?
A Stalker ugye egyszerre volt posztapokaliptikus túlélőjáték TK nélkül, félelmetes horrorjáték gagyi jumpscare nélkül, frakciózós MMO más igazi játékosok nélkül, felfedezős RPG klasszikus RPG elemek nélkül, mindez még azelőtt, hogy ezek a műfajok egyenként divatosak lettek volna.Na ehhez képest mit tud jelenleg a "Stalker MMO" a csapat alapú butácska lövöldözésen kívül?
-
VinoRosso
veterán
Lol nekem egy 4870-em van, és a legtöbb játékkal gond nélkül elvagyok. Amit videón láttam azalapján simán mennie kéne 7770-en a Survariumnak, a CoP-os Xray viszonylag jól szaladt a 4870-emmel és ránzésre 1-2 shadert leszámítva nem sokat adtak hozzá a renderhez. Az az igazság,hogy általában nagyívben szarnak a fejlesztők arra, hogy hogyan fut PC-n a játék, ők a legjobb vasakon futtatják aztán ha neked nem megy akkor így jártál, vegyél te is újat. A vicc az, hogy közben meg megy a hülyítés, pl most láttam, egy cikket a legjobban optimalizált PC játékokról, benne volt a Crysis 3, nahát őróluk konkrétan tudom, hogy egyetlen dedikált performancia tesztük sem volt,mikor megkérdeztem, hogy ez mégis hogyan lehet, azt mondták, hogyha nagyon rossz a teljesítmény akkor úgy is szólnak a tesztelők hogy csináljanak valamit a fejlesztők. A másik játék ami feltűnt a cikkben az a Bioshock Infinite volt, ami borzasztóan futott Ati kártyákon a texture streaming miatt, ha meg kikapcsoltad felzabálta a játék az összes memóriát a gépben azért volt lassú.
-
westcoastog
veterán
Stalkerek jól futnak, de azért felhúzva a cop skadovskon megeszi reggelire a procit.
Bf3 1680/high, elég jól megy, ac4 maxon, persze fps droppok vannak de jól futnak.Amúgy 140-50 körül megllenne az új gép:
Asrock z77 deszka, intel 3350P, Sapphire r9 270x, evga 500w táp, meg új procihűtő. -
shield
őstag
válasz
westcoastog #49 üzenetére
Az a véleményem, hogy egy Stalkerhez a 7770 több mint kielégítő. Azt nem tudom mit tud a procid, de ide nem kell erőmű. Ha a legújabb BF és CoD-ot közel a full beállításhoz szépen viszi 1920x1080-on akkor olyan nagy baj nem lehet. Épp ezért halogatom az új gép vételét, mert már legalább fél éve csak a Stalker megy és ehhez nem szükséges komolyabb gép. A motorjából többet nem lehet kihozni, az optimalizálása olyan amilyen. Lehet akár milyen erőművünk akkor sem lesz nagyobb változás. Ami nagyon meglepett az új CoD milyen f@szányosan fut, pedig elég jó a grafika, de lehet azért a Crysist nem üti meg. Persze azért az i7-3770K kinézve, a videókártya az még függőben, ahhoz több infót kell még össze szednem. Jaa...a gépem adatai az adatlapomon.
-
westcoastog
veterán
Értem, mondjuk sosem akartam annyira cf-et, viszont kíváncsiságból kipróbáltam volna.
Ha eljutok addig, akkor összedobok majd egy normálisabb gépet, erős vga-val, nem lenne rossz egy fx8350, vagy akár egy 4 magos intel, r9 280-al esetleg, csak hát komplett új gép, legalább 200k.
Majd elteszek 2 havi fizetést.Mert hát Bf3 alatt is jól jönne az extra teljesítmény, nem fut szarul, de érezni hogy a proci küszködik.
Bár ram, ssd, hdd, ház, négyesre nem kell költeni, új deszka, proci, vga, új procihűtő, táp, meg esetleg egy új hangkártya. -
TTomax
félisten
válasz
westcoastog #47 üzenetére
Nem a topic témája,de ne csinálj 7770Cf-et...Ott marad a vram limit,sosem lesz olyan "sima" a játék mint egy erős vgaval,és ha nem megy a cf akkor kidobott pénz.Tudom,hogy csalogató,hogy relatív "alig kell rádobni",meg olcsóbban megúszod,de hidd el nekem,egy erősebb kártyával jobban jársz.Inkább ne vegyél akkor semmit,amíg nincs rá keret,tőlem is megy a 7990 csupán idő kérdése,mert már nagyon régóta multiGPU-kat hajtok és nagyon tele vagyok az anomáliák utáni nyomozással...
-
Dhampir
félisten
válasz
westcoastog #45 üzenetére
A "hírös-magyaros, néha panaszos" ízű hozzászólásokat átpörgetve attól tartok, hogy a végén még meggyőznek arról, hogy "nem való neked ez a játék, inkább add át a nagyoknak".
-
TTomax
félisten
válasz
westcoastog #36 üzenetére
Semmi baj nincs a grafikával,sem az optimalizálással...nem akarlak megbántani de a 7770 már nem mai csirke,a cpu-d meg nem egy erőmű...éppen megüti a belepőszintet,az Arma 3,az az optimalizálatlan,mert nem tudsz olyan vasat venni amivel jól menne,de ez a játék már elmegy szépen egy GTX670/I5-el...
(#45) westcoastog
Nem is az a baj vele,hogy öreg,hanem inkább az hogy belepőszint vollt mindig...egy 7950-el meg Fx6300-al el lennél vígan megint egy darabig.
Egyébként a CF elég jól megy,nálam 120fps+ van totál maxon... van persze bug bőven ahol meg-megakad,de még elmegy, a nagy nevek sem különbek... pl BF4,CoD... ami viszont nem tetszik,hogy várni kell a szerverre,néha elég sokat,illetve a játékmenet/mod még elég szegényes... jó játék lehet ebből a fejlesztőkön múlik...(amugy én 10dolcsis beta kulcsot vettem)
-
VinoRosso
veterán
válasz
cskamacska #40 üzenetére
Valamiből nekik is meg kell élniük, ők nem azok akiket tolnak hátulról, úgy hogy nem haragszom ezért rájuk. Nekem 10$ nem ér meg egy béta, max segítettem volna a tesztelésben, de az meg úgy látszik nem kell (napok óta 20 percenként sorsolás, 9 tickettel eddig 0 key) úgyhogy így jártak/am.
-
westcoastog
veterán
válasz
cskamacska #40 üzenetére
Lehet bétát venni?
-
cskamacska
addikt
válasz
VinoRosso #38 üzenetére
Nem fizettél nekik eleget.
Tíz dollárért már beengedtek volna.
Egyébként én is jelentkeztem, de a rendszer teljesen elfelejtette, pontosabban semmi nyoma nincs, csak annak, hogy erre az új sorsolásos bohóckodásra nem jelentkeztem elég hamar. Szarjanak farfekvéses Chimera családot.
-
westcoastog
veterán
Most már van kesztyű is, elég sokáig fog tartani felszerelni a karaktert.
Főleg ha keveset tolja az ember.A grafika még low beállításokon is szép, de az egy marha nagy röhej hogy max-ról low-ra állítva ugyanúgy szenved vele a gépem, holott a grafika ezt nem indokolja, optimalizáció karó.
Battlefield 3-hoz szokván rohadt unalmas eddig a pvp-rész, szaladozunk, alig lehet észre venni az ellenfelet, célzás is lassúcska, még nem az igazi.
-
capulet75
addikt
válasz
westcoastog #33 üzenetére
Ott a béta, képeket, infókat kérünk. Azt hittem ezért nyílt ez a topik.
-
capulet75
addikt
válasz
westcoastog #29 üzenetére
infókat kezdhetnéd posztolni
-
VinoRosso
veterán
válasz
westcoastog #29 üzenetére
én tavaly áprilisban jelentkeztem, amikor bejelentették hogy lehet, van egy IT diplomám, nemzetközi szoftver tesztelői képesítésem, dolgoztam tesztelőként és konyítok valamennyit a játékfejlesztéshez, mégse kaptam meghívót.
-
VinoRosso
veterán
válasz
westcoastog #25 üzenetére
wow mit te tudsz, hogy így külön kiválasztottak ?
-
capulet75
addikt
válasz
westcoastog #25 üzenetére
Csókos. Biztos megkented a foglárt pár sékellel.
-
VinoRosso
veterán
válasz
westcoastog #7 üzenetére
Hali !
Te miből vetted észre hogy nyertél kulcsot ? Nálam csak annyit ír ki hogy 9 ticketem volt idáig de azt nem látom, hogy mi lett ezeknek a sorsa.
-
Dhampir
félisten
válasz
westcoastog #4 üzenetére
Tarkovszij filmjének főszereplőjére emlékeztet a képen látható személy:
-
capulet75
addikt
Köszönöm. Reggeltem én is, hátha. Persze még kérdéses hogy bírja-e a notim.
-
capulet75
addikt
válasz
westcoastog #16 üzenetére
Azért kérdeztem, milyen beállításokkal futtatod?
-
-
capulet75
addikt
válasz
westcoastog #12 üzenetére
Milyen vason hajtod? Gépigény?
-
Wasp91
aktív tag
válasz
westcoastog #12 üzenetére
Milyen grafikus motor hajtja? Több magos procikat kihasználja-e?
-
PeL
addikt
válasz
westcoastog #10 üzenetére
Hát nem akarok messzemenő következtetéseket levonni, de szerintem a STALKER szebb ennél
Szénné modolt Stalker-ről nem is beszélve
-
westcoastog
veterán
-
PeL
addikt
válasz
westcoastog #4 üzenetére
Jöhetnének majd nagyobb méretű képek mert így nem látom a részleteket...
-
válasz
westcoastog #4 üzenetére
Szuper.
-
westcoastog
veterán
Még nem jelent meg, talán jövőre, pontosan nem tudom, most van a zárt béta teszt, de lehet jelentkezni, most lehet "nyerni" zárt béta meghívást, érdemes regisztrálni egy accot a játékhoz szerintem.
Itt gamepodon 2014 elejét írják megjelenésnek.
(#6) shield
Igen, ez egy online mmo-lesz.Vostok Games Youtube csatornája, fejlesztői videókkal, angol felirattal.
-
shield
őstag
válasz
westcoastog #2 üzenetére
Ez most teljesen online játék?
-
Woodslave
félisten
válasz
westcoastog #1 üzenetére
nem mélyedtem el annyira az oldalba, de megjelent már? Vagy mikor és honnan lehet beszerezni?
-
westcoastog
veterán
Benne vagyok a zárt bétában, ahogy lehet próbálok képeket és infókat közölni a játékról folyamatosan.
Kezdetnek pár kép.(átméreteztem őket) Ha kell tárhelyre töltök fel teljes méretben.Egyelőre csak PVP játékmódot tudtam kipróbálni, valószínűleg még csak az működik.
Grafikára nagyon szép, viszont van még mit optimalizálni a futásteljesítményen, 1680x1050 med beállítások, noaa is bőven 27-40fps között mozog, ami elég kevés célzáshoz, lassúcska. -
Hopsz, nem is hallottam eddig rola!
-
westcoastog
veterán
Akkor nyíljon meg.
Első hsz egyelőre szerkesztés alatt. -
westcoastog
veterán
A Survarium egy free to play mmofps, a feloszlott GSC Gameworld tagokból álló Vostok Games első játéka, a Stalker játékok "utódja".
Játékmódok:
Teamplay (PVP)
Klasszikus csapat a csapat ellen felállásban kell harcolni, ezen belül is több játéktípus található meg, melyek:
-Reconnaissance
-Cover
-Interception
-Defense
-Artifact collectingFree play (PVE)
Ezt nem kell részletezni, szabadon bejárhatjuk a területeket, más játékosokkal összetalálkozva a játékban, questeket hajthatunk végre, és nincs megkötve a kezünk merre megyünk.Cooperative game (Co-op)
Játékosok kis csapata egy sor küldetésen halad végig, mely egy történetté csoportosul.Kasztok:
-Scavengers
-Black Market
-The Renaissance Army
-The Fringe SettlersHelyszínek:
-Rudnya
-School
-Vostok Radar Station
-Chemical plant
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged