- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
athee76
csendes tag
válasz
DEV_NULL #180 üzenetére
- Picit vissza kéne olvasni, hogy miket írtál és (talán) nem dobálóznál olyanokkal, hogy lekezelő vagyok.
A félreértések elkerülése végett nincs lenézve az aki még játszik a játékkal.
De aki adja a műmájert, hogy "Sosem értettem a nagy sírás - rívást" az megkapja a magáét.- Leszarják a hozzászólásaimat a fórumban? Na bumm, képzeld vágom. De én legalább nem vagyok birka aki csak néz, hogy tönkre vágnak egy baromi jó ötletet. Ha igazán olvastad volna a fórumot akkor látnád, hogy van baj bőven.
- A mérgelődést ne keverd a "sírással".Köszönöm, hogy jobban tudod nálam, hogy mi okoz sikerélményt. Egy Nostradamus veszett el benned.
U.I.: Pont az ilyen gondolkodás ("jó ez gecó megyek oszt lövök mint a Csében juhúú") mint a tiéd öli meg ezt a játékot. Ilyen középszerű játékmenettel illetve a F2P modellel nem fognak sok pénzt csinálni.
Ezért is vezették be a krumplin is elfutó low-end pc grafikai módot, a borzalmas tundra-tányéros netre optimalizált netkódot, ezért szarják le az észak-amerikai közönséget és az oroszoknak nyalják a popóját.
És, hogy erről miért írok itt és a hivatalos fórumban? Mert lehet, hogy nekem számít a játék eredeti iránya. Mert lehet, hogy valakit érdekel. Ha téged nem érdekel SZARD LE. Menj és csatlakozz valamelyik szuper klánhoz és nyerj meg mindent. Kettészarom. -
athee76
csendes tag
válasz
DEV_NULL #176 üzenetére
Én másfél hónapja kezdtem el Survariumozni (ne kezd el nekem megint, hogy így megy úgy volt, nem érdekel) Köszönöm ezt az infót
Hja, hogy NEM ÉRDEKEL az mindjárt másTe ebben a játékban, a videóid alapján egy noob vagy. Szana széjjel lőnek, lámáskodsz.
-Tehát aki nem pro a gyilkolásban az nem lehet tesztelő. Az igen, az már logika
Megsúgom a tesztelés/visszajelzés nem abból áll, hogy mindenkit lelősz.
Lehet mielőtt "balfasznak" nevezel előbb gondolkodni kéne (ha megy).- Bárki bármit írhat de a vita alapja az érvek. Neked ilyenek nem igazán voltak csak közhelyeid.
- Az, hogy más f2p játékban mi történt az hidegen hagy. Én ebbe a játékba tettem bele sok időt (nem azért, hogy pro legyek hanem mert a élveztem ameddig le nem butították). Egyébként a hozzászólásaim azoknak szólnak akik újak a játékban és nincsenek tisztában a helyzettel. Meg egyébként is ez a Survarium topik ha nem tetszik a véleményem neked sem kell olvasni.
-
athee76
csendes tag
válasz
DEV_NULL #171 üzenetére
- Nem "haragszom" csak én pl. 2 és fél évet beletettem a tesztelésbe és zavaró ha olyan próbál okosat mondani aki szemmel láthatólag nincs képben, mert neki ez csak "f2p lövölde". (Igen jelenleg már az de mint mondottam nagyon nem így indult.)
- A másik a S.T.A.L.K.E.R. szemüveg.
Az első hír a S.T.A.L.K.E.R. facebook oldalon jelent meg anno.
A fejlesztők nagy része dolgozott a S.T.A.L.K.E.R. sorozaton.
A design elég sok helyen a S.T.A.L.K.E.R.-ből merít.
- Elnézést ha túl nyers voltam de 2 és fél év után elég szar érzés, hogy a Vostok Games a képünkbe köpött pl. azzal, hogy lelkendezve elismerték, hogy a Freeplay mód tervezési fázisban van 2.5-3 év után.
Vagy azzal, hogy a hivatalos fórumban egyre-másra lezárják vagy áthelyezik a kínos témákat, hozzászólásokat.
És igen tudom, hogy egy játék fejlesztése évekig elhúzódhat/ik de egy early access játék alapja a korrekt kommunikáció a játékosokkal hiszen a kiadó elvileg számít a véleményükre. -
athee76
csendes tag
válasz
DEV_NULL #169 üzenetére
Ha nem értetted az elég nagy baj. Vagy még friss vagy a játékban és fingod sincs mi történt 2013-14-15-ben.
1. Nem sima lövöldének indult. Volt benne végtag sebzés pl. ami számított. A lépéshangok/lövéshangok sokkal betájolhatóbbak voltak.
2. A játékot lebutították minden téren. Kevesebb visszarúgás, szórás, gyorsabb mozgás. A kezelőfelület "fejlesztését" inkább nem részletezem mert sok lenne a csúnya szó.
3. "Akinek tetszik játszik vele, akinek meg nem az nem" Ezt majd mond annak a több ezer tesztelőnek akik hittek a játékban és időt pénzt energiát nem kímélve játszottak, visszajelzést adtak majd mostanság abbahagyták mert sima lövölde lett.
4. A játék tényleg nem P2W inkább Pay For Advance de azért vannak próbálkozások és a Barrett nem az első. Korábban volt a prémium(fizetős) Vintorez ahol hogy-hogy nem "elfelejtették" kiírni, hogy kétszer akkora a tára mint a normál verziónak.Sosem értettem, hogy minek szól bele olyan akinek nincs fogalma a játék fejlesztésének történetéről és a VG húzásairól (Freeplay halasztások, Steam bevezetés, Lengyel "dobozos" verzió, stb.)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged