Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• athee76

csendes tag

válasz DEV_NULL #180 üzenetére

- Picit vissza kéne olvasni, hogy miket írtál és (talán) nem dobálóznál olyanokkal, hogy lekezelő vagyok.
    A félreértések elkerülése végett nincs lenézve az aki még játszik a játékkal.
    De aki adja a műmájert, hogy "Sosem értettem a nagy sírás - rívást" az megkapja a magáét.

- Leszarják a hozzászólásaimat a fórumban? Na bumm, képzeld vágom. De én legalább nem vagyok birka aki csak néz, hogy tönkre vágnak egy baromi jó ötletet. Ha igazán olvastad volna a fórumot akkor látnád, hogy van baj bőven.
    - A mérgelődést ne keverd a "sírással".

Köszönöm, hogy jobban tudod nálam, hogy mi okoz sikerélményt. Egy Nostradamus veszett el benned.

U.I.: Pont az ilyen gondolkodás ("jó ez gecó megyek oszt lövök mint a Csében juhúú") mint a tiéd öli meg ezt a játékot. Ilyen középszerű játékmenettel illetve a F2P modellel nem fognak sok pénzt csinálni.
    Ezért is vezették be a krumplin is elfutó low-end pc grafikai módot, a borzalmas tundra-tányéros netre optimalizált netkódot, ezért szarják le az észak-amerikai közönséget és az oroszoknak nyalják a popóját.
    És, hogy erről miért írok itt és a hivatalos fórumban? Mert lehet, hogy nekem számít a játék eredeti iránya. Mert lehet, hogy valakit érdekel. Ha téged nem érdekel SZARD LE. Menj és csatlakozz valamelyik szuper klánhoz és nyerj meg mindent. Kettészarom.

• athee76

csendes tag

válasz DEV_NULL #176 üzenetére

Én másfél hónapja kezdtem el Survariumozni (ne kezd el nekem megint, hogy így megy úgy volt, nem érdekel) Köszönöm ezt az infót :D
    Hja, hogy NEM ÉRDEKEL az mindjárt más :D

Te ebben a játékban, a videóid alapján egy noob vagy. Szana széjjel lőnek, lámáskodsz.
    -Tehát aki nem pro a gyilkolásban az nem lehet tesztelő. Az igen, az már logika :C
    Megsúgom a tesztelés/visszajelzés nem abból áll, hogy mindenkit lelősz.
    Lehet mielőtt "balfasznak" nevezel előbb gondolkodni kéne (ha megy).

- Bárki bármit írhat de a vita alapja az érvek. Neked ilyenek nem igazán voltak csak közhelyeid.

- Az, hogy más f2p játékban mi történt az hidegen hagy. Én ebbe a játékba tettem bele sok időt (nem azért, hogy pro legyek hanem mert a élveztem ameddig le nem butították). Egyébként a hozzászólásaim azoknak szólnak akik újak a játékban és nincsenek tisztában a helyzettel. Meg egyébként is ez a Survarium topik ha nem tetszik a véleményem neked sem kell olvasni.

• athee76

csendes tag

válasz DEV_NULL #171 üzenetére

- Nem "haragszom" csak én pl. 2 és fél évet beletettem a tesztelésbe és zavaró ha olyan próbál okosat mondani aki szemmel láthatólag nincs képben, mert neki ez csak "f2p lövölde". (Igen jelenleg már az de mint mondottam nagyon nem így indult.)
    - A másik a S.T.A.L.K.E.R. szemüveg.
    Az első hír a S.T.A.L.K.E.R. facebook oldalon jelent meg anno.
    A fejlesztők nagy része dolgozott a S.T.A.L.K.E.R. sorozaton.
    A design elég sok helyen a S.T.A.L.K.E.R.-ből merít.
    - Elnézést ha túl nyers voltam de 2 és fél év után elég szar érzés, hogy a Vostok Games a képünkbe köpött pl. azzal, hogy lelkendezve elismerték, hogy a Freeplay mód tervezési fázisban van 2.5-3 év után.
    Vagy azzal, hogy a hivatalos fórumban egyre-másra lezárják vagy áthelyezik a kínos témákat, hozzászólásokat.
    És igen tudom, hogy egy játék fejlesztése évekig elhúzódhat/ik de egy early access játék alapja a korrekt kommunikáció a játékosokkal hiszen a kiadó elvileg számít a véleményükre.

• athee76

csendes tag

válasz DEV_NULL #169 üzenetére

Ha nem értetted az elég nagy baj. Vagy még friss vagy a játékban és fingod sincs mi történt 2013-14-15-ben.

1. Nem sima lövöldének indult. Volt benne végtag sebzés pl. ami számított. A lépéshangok/lövéshangok sokkal betájolhatóbbak voltak.
    2. A játékot lebutították minden téren. Kevesebb visszarúgás, szórás, gyorsabb mozgás. A kezelőfelület "fejlesztését" inkább nem részletezem mert sok lenne a csúnya szó.
    3. "Akinek tetszik játszik vele, akinek meg nem az nem" Ezt majd mond annak a több ezer tesztelőnek akik hittek a játékban és időt pénzt energiát nem kímélve játszottak, visszajelzést adtak majd mostanság abbahagyták mert sima lövölde lett.
    4. A játék tényleg nem P2W inkább Pay For Advance de azért vannak próbálkozások és a Barrett nem az első. Korábban volt a prémium(fizetős) Vintorez ahol hogy-hogy nem "elfelejtették" kiírni, hogy kétszer akkora a tára mint a normál verziónak.

Sosem értettem, hogy minek szól bele olyan akinek nincs fogalma a játék fejlesztésének történetéről és a VG húzásairól (Freeplay halasztások, Steam bevezetés, Lengyel "dobozos" verzió, stb.)?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés