Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Redmaster

csendes tag

Üdv! Hétfőn elindult az Open Beta. Csodálkozok hogy nem pörög a fórum. Végigolvasgattam a hozzászólásokat de szerintem nem ilyen siralmas a helyzet. Ahhoz képest hogy 0.26-os verziónál járnak nem annyira vészes a helyzet. Szerintem nagyon élvezetes a játék akárki akármit mond.

Néhány dolgot még így helyzetjelentésként írnák amit tapasztaltam és nincs írva vagy nem úgy van írva a fórumon.

Fegyver és felszerelés upgrade: Tényleg van különbség az aranyér és ezüstért való fejlesztésben de nem jön össze arannyal se minden esetben. Mert most úgy van hogy kezdetben ezüstért 50% az esély hogy sikerül az upgrade arannyal 100%. Ha sikerül akkor ha utánna fejleszted a cuccod akkor már csak 25% az esély ezüsttel és 50% arannyal. Az rendben van hogy bukod a donor cuccot minden féle képpen. Nem értem ezen a hőzöngést. Ugyanis ha nem buknád akkor mindenki addig fejlesztgetné a cuccot amíg az nem lesz olyan ultrabrutál szintre felbuffolva hogy egy lövéstől még a szerver is lefagy.

A pályák végén álltalában kapsz cuccot. Vagy fegyvert vagy valami ruhadarabot esetleg ezüsöt vagy aranyat. Ezeket nem biztos hogy használhatod mert két fejletségi szintnek kell megfelelned. Pl kapsz egy 4-es szintű fegyvert akkor ha bal felső sarokban kiírt szinted már 4. de a jobb felső sarokban lévő frakciótól függő szinted még nem érte azt el akkor nem használhatod a cuccot. Mondjuk alapból ezeket sérülten kapod úgyogy érdemes őket megjavítani mert pontokat von le bizonyos képességekből.

Első indításnál mindenre kattintsatok rá, minden tutoriált nyomkodjatok végig mert mindegyikért aranyat lehet kapni.

1 hétig ha minden nap benne vagytok 3 győztes csatában akkor azért megint kaptok aranyat.

Most így hirtelen ennyi. Jó szórakozást a kezdőknek és a visszatérőknek.

A régebbi motorosoktól kérdezném viszont hogy hol tudok anomáliákat találni. Az iskola pincéjében megvan a kék virág de sehol máshol nem találok pedig már elég sok halálom volt a sugárzó/füstölő területeken való rohangálás miatt (na jó meg azért mert fegyverre gyűjtök és a oxigénpalack drága :) )

Új hozzászólás Aktív témák