Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
westcoastog #47 üzenetére
Nem a topic témája,de ne csinálj 7770Cf-et...Ott marad a vram limit,sosem lesz olyan "sima" a játék mint egy erős vgaval,és ha nem megy a cf akkor kidobott pénz.Tudom,hogy csalogató,hogy relatív "alig kell rádobni",meg olcsóbban megúszod,de hidd el nekem,egy erősebb kártyával jobban jársz.Inkább ne vegyél akkor semmit,amíg nincs rá keret,tőlem is megy a 7990 csupán idő kérdése,mert már nagyon régóta multiGPU-kat hajtok és nagyon tele vagyok az anomáliák utáni nyomozással...
-
TTomax
félisten
válasz
westcoastog #36 üzenetére
Semmi baj nincs a grafikával,sem az optimalizálással...nem akarlak megbántani de a 7770 már nem mai csirke,a cpu-d meg nem egy erőmű...éppen megüti a belepőszintet,az Arma 3,az az optimalizálatlan,mert nem tudsz olyan vasat venni amivel jól menne,de ez a játék már elmegy szépen egy GTX670/I5-el...
(#45) westcoastog
Nem is az a baj vele,hogy öreg,hanem inkább az hogy belepőszint vollt mindig...egy 7950-el meg Fx6300-al el lennél vígan megint egy darabig.
Egyébként a CF elég jól megy,nálam 120fps+ van totál maxon... van persze bug bőven ahol meg-megakad,de még elmegy, a nagy nevek sem különbek... pl BF4,CoD... ami viszont nem tetszik,hogy várni kell a szerverre,néha elég sokat,illetve a játékmenet/mod még elég szegényes... jó játék lehet ebből a fejlesztőkön múlik...(amugy én 10dolcsis beta kulcsot vettem)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged