- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DEV_NULL
őstag
válasz
westcoastog #189 üzenetére
Napi szinten játszom még, egyre kevesebb a magyar.
-
DEV_NULL
őstag
Na úgy látom témánál vagyunk. Verjed csak a melled arra, hogy Te ezer éves Survarium játékos vagy és használd csak a lekezelő hangnemet, mint a hivatalos fórumon. Nálam ezzel semmire nem mész, egyáltalán nem hat meg.
Megéltél néhány változást a játékban. Írtál ezt-azt a fórumukra amikre úgyis szartak/nak. Na és? Most mit csinálsz? Sírsz, meg a fejlesztőket fikázod itt is, ott is. Aki pedig elő mer állni azzal, hogy Őt hidegen hagyja mi volt évekkel ezelett, neki most jó a játék, Ő most játszik vele, az le van nézve, el van hajtva. Hagyjad már magad.
További sok sikerélményt az önelégült ömlegésben mert, hogy magában a játékban neked nem jut az biztos...
-
DEV_NULL
őstag
Ja, tehát ha valakinek nem tetszik amit írsz az ne olvassa el, ne merészeljen bármit is írni a nagy teszternek? Vicc. Ezentúl akkor, ha én esetleg írok ide valamit majd hagyd nyugodtan figyelmen kívül. Nincs szükségem egy balfasz kioktatására. Rohadtul nem érdekel mit "teszteltél" Te ebben a játékban, a videóid alapján egy noob vagy. Szana széjjel lőnek, lámáskodsz. Na és mindezt úgy, hogy a kezdetektől játszol vele? No comment. Én másfél hónapja kezdtem el Survariumozni (ne kezd el nekem megint, hogy így megy úgy volt, nem érdekel) és már most a SAINTZ, a BS, meg a Bier clános srácok hívnak rendszeresen squadolni t9-10-re, klánba is még azért nem léptem be sehova, mert nem tudom még egyenlőre mi lenne a jó döntés, sőt néha ilyen kamu orosz/ukrán godlike emberek is invelgetnek de azokkal nem játszok, szarok rá. Az előző ligában meglett a rank1, az ehaviban is már tegnap elértem a rank2-t. Jó, nyilván azért egy nagyjából 13 éves CS és BF múlttal rendelkezem. Szóval ne haragudj meg, de ha tényleg ekkora veterán játékos vagy és még most is megy, hát... Köszi, nem.
A S.T.A.L.K.E.R.T.-t pedig minek erőltetni még mindig? Én ahogy tudom az ahoz köthető fejlesztő csapat már kilépett és a Survarium átkerült más kezekbe. (Úgy gondolom most jön majd csak a p2w, szép lassan adagolva, kifacsarva az utolsó cseppet is a fizetni hajlandó emberekből, aztán majd pápá, server shutdown, viszlát.)
A nagy litániádról meg annyit, hogy nem ez az egyetlen f2p játék ahol ilyen és hasonló dolgok megtörténnek/tek. Voltam már ennek részese máshol. Ezzel meg kell tanulni együtt élni, vagy le kell lépni és új játék után nézni. Mivel ez egy játék így ha örömöd leled benne játszol vele, ha meg nem akkor játszol olyannal amit élvezel. Nem ez az első f2p játék az internet rövid történelmében ahol a fejlesztők hazudnak, leszarják a játékosokat, ignorálnak mindent, csak a pénzcsinálásra összponosítanak és nyilván nem is ez az utolsó. Semmi értelme vergődni, főleg a ph fórumon.
-
DEV_NULL
őstag
Semmi baj a játékkal, f2p lövölde. Nem S.T.A.L.K.E.R. szemüvegen át kell nézni, ennyi. Akinek tetszik játszik vele, akinek meg nem az nem. Sosem értettem a nagy sírás - rívást.
A másik dolog, pedig a játék egyáltalán nem pay to win. Jó igen, most már ott a BARRETT, viszont egyáltalán nem olyan op - game breaking szutyok, mint a SPAS-12/BENELLI M4, SOCOM, VEPR-12/SAIGA-12, ASH-12.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest