Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• athee76

csendes tag

válasz grHawk #187 üzenetére

Early Access (csak nem akartam kis betűvel írni)
    Egyébként ahogy nézem félreértés van.
    Én a több alternatívát a sima "megyek oszt lövök" játékokra írtam.

• athee76

csendes tag

válasz grHawk #185 üzenetére

Ha valaki fennen hirdeti tudatlanságát (nem te) azt nehéz elfogadni mert nincs mögötte tartalom.
    Aztán ha ostoba kötekedés (lásd balfaszozás, le trollozás) lesz belőle akkor én kérek elnézést, hogy (legalább is itt) egy-két válasz elejéig nem hagyom annyiban.
    (Érdekes egy COD, MOH, Quake, stb fórumba se járok kritizálni a játékokat. Hja mert azok annak készültek amik és nem volt zsákbamacska, hogy mit kap a közönség.)

Másik, nekem van (lesz) alternatíva és nem verem a nyálam hanem hangot adok a csalódottságomnak.
    Egyébként (nem nyálverésből) tudok én kevésbé offenzív is lenni de ehhez kell a másik fél is:
    Most user friendly...

Alternatívának ott van például az Escape From Tarkov. Tudom EA ez is de eddig korrektebbnek tűnnek mint a VG.

OFF: Manapság (közösségi médiumok előretörésével) divat lett véleménynek titulálni a süket (esetenként extrovertált) dumát. Lehet vaskalapos vagyok de az ilyen esetekben az a klasszikus jut eszembe, hogy: "A vélemény olyan mint a seggluk. Mindenkinek van belőle de kevesen kíváncsiak rá."

• athee76

csendes tag

válasz grHawk #183 üzenetére

Tyű az igen demagóg vagyok és sértésnek fogom venni mert TE vagy a szakértő.
    Demagóg vagyok mert érveim vannak tényekkel alátámasztva.
    Demagóg vagyok mert a tényeket figyelmen kívül hagyó embereknek nem nyalom a popóját.
    Demagóg vagyok mert 2.5 év után fáj, hogy ordas nagyot hazudott a VG és nem tudok csak úgy modern ember módjára "tovább lépni".
    Ja és demagóg vagyok mert nem (vagy nehezen) fogadom el, hogy egy fostos COD-klónt csináltak egy ígéretes játékból
    Nem veszem sértésnek mert kevered a szezont a fazonnal.

Gond van a logikámmal? Persze mert nem full kapitalista szemszögből közelítem meg a játékfejlesztést hanem egy lassan feledésbe merülő szemszögből: a játék elsősorban a játékosoknak készül és nem a befektetőnek.
    A kontra részhez nincs mit hozzászólnom de a pro ahhoz már igen.

- "A VG stratégiát váltott" - Persze mert még mindig fejőstehénnek nézik a maradék játékos állományt. Közben vígan bejelentkeznek az E3-ról. Értem én nekik is jár kikapcsolódás meg ki tudja hátha találnak amerikai befektetőt de számomra ez gusztustalan képmutatás így ebben a formában.
    - "Ellenben engem még mindig leköt." - Ez aztán az érv. Ráadásul "objektív"!!!444
    - "Az animációk elfogadhatóak, a logikai hibák/hiányosságok elhanyagolhatóak." - Igényszint kérdése.
    - "Amióta elmentek a stratégiában hiányos, inkább stat alapú harcrendszer felé, az kicsit fájó pont, de összességében nem egy rossz időtöltés a vele játszás." - Ismét igényszint kérdése. És igen ez eléggé fájó pont lásd fórum.

Végezetül én sem szeretném, hogy bebukjon a Survarium de nem minden áron.
    Ebben a formában bukjon csak mert van bőven alternatíva.

Új hozzászólás Aktív témák