- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DEV_NULL
őstag
válasz
westcoastog #189 üzenetére
Napi szinten játszom még, egyre kevesebb a magyar.
-
BRABUS113
aktív tag
válasz
westcoastog #189 üzenetére
Halihó
Nem rossz, hármas szinttől (kaszt) jól beindul, végre normálisak a cuccok.
-
Komplexinum
csendes tag
válasz
westcoastog #1 üzenetére
Sajnos ez a játék már nem a S.T.A.L.K.E.R cím/név alatt jelent meg, hanem Survarium néven. Az a baj, hogy feloszlatták a fejlesztői csapatot, és így a játék készítése is félbeszakadt. :/ De a készítők nem adták fel. Így csatlakoztak (azthiszem) egy másik kiadóhoz, és befejezték azt a játék készítését, amit elkezdtek. De sajnos már nem lehetett Stalker a neve, mivel azt a csapatot(?) már feloszlatták. így kellett egy másik név, és így született meg a Survarium. Szerintem nagyon jó játék, főleg, hogy lehet multiban is játszani.
Elkezdtem vele játszani, és meglepődtem, hogy mennyien játszanak még rajta, azóta is!
-
Balathruin
veterán
válasz
westcoastog #121 üzenetére
Tudom, de azért a grafika állítás lehetne normális. Mindenféle effekt be van kapcsolva, de kikapcsolni nem lehet.
-
athee76
csendes tag
válasz
westcoastog #94 üzenetére
Helyzetjelentés:
Főleg technikai patch-ek/hotfix-ek vannak. Beindult az OROSZ nyílt béta de szórják ezresével a nemzetközi béta meghívókat partneroldalak útján csak követni kell a hivatalos Survarium facebook csoportot. Nemzetközi nyílt béta közép-EU szerverrel talán nyár végére várható.
Most már a max. játékosszám a 4000-et is elérheti, ennek meg is van néha az eredményeA Vostok Games (végre) hivatalosan (dev. diary #8) elismerte, hogy csalók is vannak a játékban.
[link] 4:30-tól van az ominózus mondat.
Egyre több a láma, teamkiller, keresni képtelen n00b de ha kifogsz 1 jó csapatot (netán osztagot) akkor élvezetes a játék. (Érdemes Teamspeak-el játszani)A pontosság kedvéért PVP játékMÓDOK helyett PVP (teamplay) játékMÓD van egyelőre.
Optimalizáció megy ezerrel de ettől függetlenül van bug/kidolgozatlan játékelem rendesen.
Ha valaki mégis kedvet kapna a játékhoz (teszteléshez) az legyen kedves túrja fel a fórumot illetve szánjon időt a játék alapjainak tanulmányozására (vásárlás, frakciókba való be-átjelentkezés, cuccok felhelyezése, mit is kell/lehet csinálni a játékban, "matchmaking" befolyásoló tényezők, stb.).
Mindent figyelembe véve azért érezni, hogy hajtanak a VG-s srácok csak hát ők nem egy nagy fejlesztőcég.
-
shield
őstag
válasz
westcoastog #100 üzenetére
Karácsonyi ajándéknak jó lesz.
-
shield
őstag
válasz
westcoastog #98 üzenetére
Gondolom, a nyáron már nem lesz belőle semmi.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Még mindig csak TDM játékmódok vannak.
-
shield
őstag
válasz
Ezek szerint nem csak Te vagy ezzel így.
-
kislaki92
senior tag
válasz
westcoastog #81 üzenetére
hány jeggyel sorsoltak ki?
-
kislaki92
senior tag
válasz
westcoastog #79 üzenetére
félreértettük egymást! én 10$-ért kaptam egy bétát...kedvenceim...támogattam őket...
-
kislaki92
senior tag
válasz
westcoastog #77 üzenetére
hát szerintem azt a 10 dollárt megéri:
ezzel is támogatod őket
egyébként elég szép grafika! dx 11-et szépen használja! jól van optimalizálva ! ha kell van egy tonnányi képem róla ! és akkor felrakom! -
- = Zk = -
félisten
válasz
westcoastog #71 üzenetére
engem nem engedett még be, ugyebár.... várakozóban vagyok
-
Dhampir
félisten
válasz
westcoastog #68 üzenetére
A filmből nem derül ki az, hogy tallinni kutya volt eredetileg, csakis észt gazdáinak és észt nyelvű parancsoknak engedelmeskedett.
-
Dhampir
félisten
válasz
westcoastog #66 üzenetére
A film egyik művészi jelenete.
-
Dhampir
félisten
válasz
westcoastog #64 üzenetére
-
Dhampir
félisten
válasz
westcoastog #23 üzenetére
Szomorú, hogy Tarkovszkij filmjében a Sztalkert megformáló Alekszandr Kajdanovszkij 49 évesen hunyt el szívroham következtében 1995-ben. A film főszereplői közül mára csak a sztalker feleségét játszó Alisza Frejndlih és a béna lábú "Majmocskát" alakító Natalia Abramova, valamint a csapos szerepében feltűnő E. Kosztyin élnek.
-
athee76
csendes tag
válasz
westcoastog #59 üzenetére
Főleg esténként vagyok fent. Elvileg én már elküldtem neked 1 barát-felkérést de lehet csak akkor működik ha a másik is fél online van.
Mellesleg láttam a fórumban 2 magyar klán kezdeményt de eskü nem láttam még magyart online játszani. Egy betyaaar(?) nevű nikkel voltam egyszer egy csapadban de ő meg cseszett válaszolni. Pedig minden este megkérdem a közösben időről-időre, hogy "van-e itt valaki kis hazámból?" -
káen
tag
válasz
westcoastog #55 üzenetére
Ahogy nézem az oldalukon elhelyezett idővonalat, a freeplay-re még várhatunk egy évet. Kár, de mindegy, megelőlegeztem a bizalmat a készítők irányába, mert ez a pvp abszolút nem érdekel.
-
shield
őstag
válasz
westcoastog #49 üzenetére
Az a véleményem, hogy egy Stalkerhez a 7770 több mint kielégítő. Azt nem tudom mit tud a procid, de ide nem kell erőmű. Ha a legújabb BF és CoD-ot közel a full beállításhoz szépen viszi 1920x1080-on akkor olyan nagy baj nem lehet. Épp ezért halogatom az új gép vételét, mert már legalább fél éve csak a Stalker megy és ehhez nem szükséges komolyabb gép. A motorjából többet nem lehet kihozni, az optimalizálása olyan amilyen. Lehet akár milyen erőművünk akkor sem lesz nagyobb változás. Ami nagyon meglepett az új CoD milyen f@szányosan fut, pedig elég jó a grafika, de lehet azért a Crysist nem üti meg. Persze azért az i7-3770K kinézve, a videókártya az még függőben, ahhoz több infót kell még össze szednem. Jaa...a gépem adatai az adatlapomon.
-
TTomax
félisten
válasz
westcoastog #47 üzenetére
Nem a topic témája,de ne csinálj 7770Cf-et...Ott marad a vram limit,sosem lesz olyan "sima" a játék mint egy erős vgaval,és ha nem megy a cf akkor kidobott pénz.Tudom,hogy csalogató,hogy relatív "alig kell rádobni",meg olcsóbban megúszod,de hidd el nekem,egy erősebb kártyával jobban jársz.Inkább ne vegyél akkor semmit,amíg nincs rá keret,tőlem is megy a 7990 csupán idő kérdése,mert már nagyon régóta multiGPU-kat hajtok és nagyon tele vagyok az anomáliák utáni nyomozással...
-
Dhampir
félisten
válasz
westcoastog #45 üzenetére
A "hírös-magyaros, néha panaszos" ízű hozzászólásokat átpörgetve attól tartok, hogy a végén még meggyőznek arról, hogy "nem való neked ez a játék, inkább add át a nagyoknak".
-
TTomax
félisten
válasz
westcoastog #36 üzenetére
Semmi baj nincs a grafikával,sem az optimalizálással...nem akarlak megbántani de a 7770 már nem mai csirke,a cpu-d meg nem egy erőmű...éppen megüti a belepőszintet,az Arma 3,az az optimalizálatlan,mert nem tudsz olyan vasat venni amivel jól menne,de ez a játék már elmegy szépen egy GTX670/I5-el...
(#45) westcoastog
Nem is az a baj vele,hogy öreg,hanem inkább az hogy belepőszint vollt mindig...egy 7950-el meg Fx6300-al el lennél vígan megint egy darabig.
Egyébként a CF elég jól megy,nálam 120fps+ van totál maxon... van persze bug bőven ahol meg-megakad,de még elmegy, a nagy nevek sem különbek... pl BF4,CoD... ami viszont nem tetszik,hogy várni kell a szerverre,néha elég sokat,illetve a játékmenet/mod még elég szegényes... jó játék lehet ebből a fejlesztőkön múlik...(amugy én 10dolcsis beta kulcsot vettem)
-
capulet75
addikt
válasz
westcoastog #33 üzenetére
Ott a béta, képeket, infókat kérünk. Azt hittem ezért nyílt ez a topik.
-
capulet75
addikt
válasz
westcoastog #29 üzenetére
infókat kezdhetnéd posztolni
-
VinoRosso
veterán
válasz
westcoastog #29 üzenetére
én tavaly áprilisban jelentkeztem, amikor bejelentették hogy lehet, van egy IT diplomám, nemzetközi szoftver tesztelői képesítésem, dolgoztam tesztelőként és konyítok valamennyit a játékfejlesztéshez, mégse kaptam meghívót.
-
VinoRosso
veterán
válasz
westcoastog #25 üzenetére
wow mit te tudsz, hogy így külön kiválasztottak ?
-
capulet75
addikt
válasz
westcoastog #25 üzenetére
Csókos. Biztos megkented a foglárt pár sékellel.
-
VinoRosso
veterán
válasz
westcoastog #7 üzenetére
Hali !
Te miből vetted észre hogy nyertél kulcsot ? Nálam csak annyit ír ki hogy 9 ticketem volt idáig de azt nem látom, hogy mi lett ezeknek a sorsa.
-
Dhampir
félisten
válasz
westcoastog #4 üzenetére
Tarkovszij filmjének főszereplőjére emlékeztet a képen látható személy:
-
capulet75
addikt
válasz
westcoastog #16 üzenetére
Azért kérdeztem, milyen beállításokkal futtatod?
-
capulet75
addikt
válasz
westcoastog #12 üzenetére
Milyen vason hajtod? Gépigény?
-
Wasp91
aktív tag
válasz
westcoastog #12 üzenetére
Milyen grafikus motor hajtja? Több magos procikat kihasználja-e?
-
PeL
addikt
válasz
westcoastog #10 üzenetére
Hát nem akarok messzemenő következtetéseket levonni, de szerintem a STALKER szebb ennél
Szénné modolt Stalker-ről nem is beszélve
-
PeL
addikt
válasz
westcoastog #4 üzenetére
Jöhetnének majd nagyobb méretű képek mert így nem látom a részleteket...
-
válasz
westcoastog #4 üzenetére
Szuper.
-
shield
őstag
válasz
westcoastog #2 üzenetére
Ez most teljesen online játék?
-
Woodslave
félisten
válasz
westcoastog #1 üzenetére
nem mélyedtem el annyira az oldalba, de megjelent már? Vagy mikor és honnan lehet beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest