- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
Lol nekem egy 4870-em van, és a legtöbb játékkal gond nélkül elvagyok. Amit videón láttam azalapján simán mennie kéne 7770-en a Survariumnak, a CoP-os Xray viszonylag jól szaladt a 4870-emmel és ránzésre 1-2 shadert leszámítva nem sokat adtak hozzá a renderhez. Az az igazság,hogy általában nagyívben szarnak a fejlesztők arra, hogy hogyan fut PC-n a játék, ők a legjobb vasakon futtatják aztán ha neked nem megy akkor így jártál, vegyél te is újat. A vicc az, hogy közben meg megy a hülyítés, pl most láttam, egy cikket a legjobban optimalizált PC játékokról, benne volt a Crysis 3, nahát őróluk konkrétan tudom, hogy egyetlen dedikált performancia tesztük sem volt,mikor megkérdeztem, hogy ez mégis hogyan lehet, azt mondták, hogyha nagyon rossz a teljesítmény akkor úgy is szólnak a tesztelők hogy csináljanak valamit a fejlesztők. A másik játék ami feltűnt a cikkben az a Bioshock Infinite volt, ami borzasztóan futott Ati kártyákon a texture streaming miatt, ha meg kikapcsoltad felzabálta a játék az összes memóriát a gépben azért volt lassú.
-
westcoastog
veterán
Értem, mondjuk sosem akartam annyira cf-et, viszont kíváncsiságból kipróbáltam volna.
Ha eljutok addig, akkor összedobok majd egy normálisabb gépet, erős vga-val, nem lenne rossz egy fx8350, vagy akár egy 4 magos intel, r9 280-al esetleg, csak hát komplett új gép, legalább 200k.
Majd elteszek 2 havi fizetést.Mert hát Bf3 alatt is jól jönne az extra teljesítmény, nem fut szarul, de érezni hogy a proci küszködik.
Bár ram, ssd, hdd, ház, négyesre nem kell költeni, új deszka, proci, vga, új procihűtő, táp, meg esetleg egy új hangkártya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest