- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Aktív témák
-
-
hungeek
senior tag
és esetleg tudsz ilyen helyeket ahol utángyárottt aksikat lehet kapni?
ugyan még messzi a dolog, de szeretem előre megtervezni hogy mit fogok venni és ennyi pénzt meg csak körültekintően akarok elkölteni
hp-t nem veszek mert alapban drága, a renew dolgaik meg az 1 év gari miatt nem tetszenek. Dell-t szintén kicsit drágának tartom (Inspiron-okkal úgy vagyok mint az R-es IBM-ekkel; a latitude-ból a d600-as tetszene de azt meg itt MO-n nem láttam elérhető árban; precision végképp drága)
[Szerkesztve] -
taltos
senior tag
Hát igen, kellene...
Leginkább programozáshoz, számítógépes grafika programozásához, blenderhez, maya tanuláshoz, képszerkesztéshez, stb. használnám...
Lehet, hogy inkább érdemesebb valami T40 -es, vagy T41-es környékén nézelődni? Szerinted mennyire várható valamiféle forradalom a mobil grafikus kártyák területén? Mert mostanság az alsó és középkategóriás gépekbe nem tulzottan jó kártyákat raknak, a felsőbe már elmegy, de bika árakért...
Lehet, hogy rájönnek a gyártók, a notijuk ilyen szempontból lévő hiányosságaikra, és valamennyire lemennek az áraik a jobb grafikus kártyával felszerelt daraboknak is? -
taltos
senior tag
Hát igen, de nem tudom mikor nyomódik majd lefelé, főleg itthon, ahol ahogy néztem, ilyet egyelőre nem árulnak sehol. (legalábbis ahol néztem: usanotebook, notebook.hu, stb.) Persze az nem baj, ha nyomódik lefelé az ár, de szerintem ennyire nem. Ellenkező esetben buknék...
A garancia: Sikerült megbeszélni a sráccal, hogy megvétel előtt együtt bemegyünk az IBM magyarországhoz, úgy hogy bevisszük a notebookot, informálódni. Ez SZVSZ korrekt megoldás. -
WN31RD
addikt
A Windows telepítés talán kikerülhető pl. a BartPE használatával is.
Bővebben: link -
taltos
senior tag
Ezen a CD-n nincs olyan, ami erre a feladatra jól jöhet?
Bővebben: link ?
Egyébként mit kellene tudnia egy ilyen programnak? Mert lehet, hogy nem olyan nehéz megírni. Mondjuk az mire lenne jó, ha egy egy lemezes változaton különböző színnel írna ki random sorokat a képernyőre?
Vagy mi? -
JulWCZar
senior tag
Ez mondjuk igaz. De a HP-C cuccrol eddig csak pozitiv velemenyt lattam a tartossag es hasznalhatosagot illetoen. Az egyetlen negativum talan az USB port volt.
Bar ket ev gari csabito, ezt meg meg kell gondolnom. Bar a vasarlas ugyis csak juliusban esedekes, foleg hogy edesanyam par oraja szerencsesen osszetorte az autonk elejet. -
JulWCZar
senior tag
Hmm, nem rossz ez az ECS, sőt. Csak 250 bruttó felett van, kicsit, de felette. És az a baj, hogy a laptop árából csak kicsit több mint 100k-t tudok állni, a többi a szüleimtől függ. Mindenesetre ezt is eltesszük a tarsojba
Az IGP 320 az emachines gépben volt, ebben nem hiszem hogy az lenne. Azt hiszem valami ALi, vagy tudomisén'.
Amugy semmi kifogásom az ECS ellen, de tőlük a kommentedig nem láttam hasonló felszereltségű laptopot.
[Szerkesztve] -
consono
nagyúr
Sajnos az ECS A535-nél nem igaz az, hogy a rendes frekit adják meg a Duronnál, ugyanis amit ők 1200+ -ként aposztrofálnak, az egy 850-es Duron. Van ugyanez a masina 1400+-os AMD XP-M-mel is ,az meg 1000-en megy... Ez a masina nekem is tetszene, ha cserélni lehetne benne a procit, de sajna be van forrasztva. Meg max trehelésen egy órát bír az akku a tesztek szerint...
-
wad
tag
hmm, most ezzel a hasznalt dell latitude-dal alaposan elgondolkoztattal. tetszik, hogy pici (siman belefer a taskamba) csak kicsit felek, hogy nem fogom tudni mindenre hasznalni, amire akarom. es azert annyira nem olcso, raadasul hasznalt, ugyhogy az aksija ki tudja meddig birja. hajjhajj... azt hiszem el kell menni, es megvizsgalni kozelrol a gepeket. mindenesetre koszi!
-
Veron
addikt
Esetleg nem tudsz olyan oldalt ahol összehasonlitják egy 1 ghz koruli p3 vagy celeronnal a transmeta és via cpu-kat?
Vagy ennek az 1200+ duron mobil cpu teljesitmenye hol van egy mobil celronhoz képest, és ténylegesen hány Mhz-n megy?
Vagy arról vmi vélemény hogy a via/transmeta cpu-s laptopon a net meg a szoveg szerkesztes elfoadható sebességgel megy-e, ha win xp az oprendszer. Igazabol arra vagyok kiváncsi, hogy az xp elfogadhatő sebességgel fut-e a fent emlitett laptopokon,
Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen videókártyát?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autóhifi
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Battlefield 7
- Házi hardvert villantott a Xiaomi Pad 7S Pro
- További aktív témák...
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest