- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
consono
nagyúr
Nálunk van egy Libretto idehaza
Asszonykám használja már évek óta nagy megelégedéssel.
Hallani sem akar róla, hogy másik gépe legyen! Pedig ez a legkisebb verzió, Pentium 75-el, 16
Mega RAM-mal, meg 640x480-as VGA-val. Külső floppy van hozzá, meg egy dokkoló amin
keresztül lehet rá monitort, nyomtatót, meg soros egeret dugni. Ja, egy PCMCIA portja is van.
Nagyon szerethető gép -
consono
nagyúr
Sajnos én is így vagyok, hogy csak hallok róla... Megnéztem egy ECS A531-et, de nem volt rendesen feltelepítve a windows, illetve a driverek, szóval semmi okosat nem tudtam leszűrni... Azt mondjuk valószerűtlennek tartom, hogy ennyire lassú legyen, mert a windows feelingre nem tűnt lassúnak... Meg ráadásul már az első procijuk is tudott DVD-t lejátszani, szóval legalább egy 300-as celka sebességét annó el kellett hogy érje... Remélem valaki majd tud elsőkézből is infókat....
-
consono
nagyúr
Teljesen más téma, mégis idetartozik. Dolgozott vár valamelyikôtök Transmeta processzoros
géppel? Milyen a sebessége? Sajnos mindenhol csak szintetikus teszteket látok, de azok meg
nem fexenek a processzor architektúrájának, szóval nem igazán tartom ôket hitelesnek. Jobban
érdekelne valaki olyan véleménye, aki már huzamosabb ideig használt ilyet... Ugyanígy kiváncsi
lennék VIA Antauros tesztre is, mert azt még annyit sem találtamEzekbôl a mostani 1GHz-es
darabok mennyire bevállahatóak, ha nem játszik az ember fia? -
consono
nagyúr
Sajnos az ECS A535-nél nem igaz az, hogy a rendes frekit adják meg a Duronnál, ugyanis amit ők 1200+ -ként aposztrofálnak, az egy 850-es Duron. Van ugyanez a masina 1400+-os AMD XP-M-mel is ,az meg 1000-en megy... Ez a masina nekem is tetszene, ha cserélni lehetne benne a procit, de sajna be van forrasztva. Meg max trehelésen egy órát bír az akku a tesztek szerint...
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpársportok
- Cyberpunk 2077
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest