- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Veron
addikt
#177 up
-
Veron
addikt
Compaq Armada M300 típusú 600 MHz SUB- laptop, dokkolóval, 12. 1c színes TFT kijelző, 4 MB Ati 3D VGA 1024x768 felbontás, 128 MB RAM, 12 GB HDD, CD ROM, 1. 44 MB FDD, hangkártya, 56Kbps Faxmodem, 10/100 lankártya, beépített hangszórók. Csatlakozások: VGA, PS/2 billentyű- egér, soros- párhuzamos portok, USB port, infraport, 2db PCMCIA kártyahely, hang ki és bemenet, adaptertöltővel, akkumulátora gyenge! ! ! 1hónap garanciával.
Szerintetek ez megér 75000-et?
És mennyi lehet bele egy új akumlátro, egyáltalán lehet kapni hozzá? -
Veron
addikt
Most nézegettem a Gericom gépeket és nagyon jó árban vannak, arra lennék kiváncsi hogy mi a véleményetek erről a márkáról. Konkrétan két tipus néztem : GERICOM OVERDOSE RADEON MC I. és GERICOM LOCKBUSTER AMD II.
( http://gericom.tolna.net/laptopshop/notebook.htm# ) Igazából nekem az itthon pc helyett kéne, netezni, programozi és 1 játékkal szoktam játszani, és az fonots hogy az a játék a fent emlitett laptokon menjen rendesen . Counter-strikeot szoktam játszani és a mostni gépemen ( 1700+@1830Mhz+512 ram+ gef3 ti200) jól szaladgal (kivéve amikor nagy füst van a pályán, de azt mar megszoktam.... ).
Szóval igazából a fő kérdések: Milyen a gericom mint laptopmárka? A fenti két laptop közül melyiket? És hozzák e az asztali gépem teljesitményét 3D-ben?
Előre is thx -
Veron
addikt
Esetleg nem tudsz olyan oldalt ahol összehasonlitják egy 1 ghz koruli p3 vagy celeronnal a transmeta és via cpu-kat?
Vagy ennek az 1200+ duron mobil cpu teljesitmenye hol van egy mobil celronhoz képest, és ténylegesen hány Mhz-n megy?
Vagy arról vmi vélemény hogy a via/transmeta cpu-s laptopon a net meg a szoveg szerkesztes elfoadható sebességgel megy-e, ha win xp az oprendszer. Igazabol arra vagyok kiváncsi, hogy az xp elfogadhatő sebességgel fut-e a fent emlitett laptopokon, -
Veron
addikt
Igazabol az a kerdes mennyit szansz ra, sztem a fent emlitett ket laptop eleg koltseghatékony megoldás, bár net, szöveg szerkesztésen és esetleg videonézésen kivül másra nem nagyon alkalmasak. (na jo meg programozgatni...)
Amugy az 1.6-os celeronnak a teljesitménye tuti jobb mint a via-nak vagy a transmetanak. MOst azt nem tudom hogy ez a netbrust arhitechturára épülő mobil celeroncs, vagy esetleg a banias magból csinálták, mert utóbbi esetben a hőtermelőssel tuti nem lesz gáz, és meglepően jó teljesítményt kapsz cserébe...
Szerk: Picit utána néztem, ez netbrustos mobil celeron, de még ez a G550 azért szipatikusabb mint a via vagy transmeta megoldása mert 256 Mb ramot adnak hozzá. Bár gondolom a via-sba is lehet plusz ramot tenni, de akkor már majdnem egy árban vannak.
Ja meg még annyit, hogy az A535-os is jó lehet a mobil duron procijával (1200+ van kiirva,de ha ez 1200 MHz is megy akkor, teljesitményben ott lehet mint a cerka...) és ramot meg tudsz is bele venni esetleg...
[Szerkesztve] -
Veron
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest