- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
karib
addikt
A Compaq régen nagyon masszív gépeket csinált. A HP-k szerintem újonnan mindig is drágák voltak ahhoz képest, amit nyújtottak. Használtan már jó vételek, főleg hogy addigra kiderül, hogy melyik megbízható. Amióta a HP megvette a Cpq-t, azóta az is ''HP minőség'', azaz jó esetben középszerű. Presario és Pavilion, de még a low-end Evók sem tartoznak a legjobb gépek közé. De mint mondom, személyesen egyelőre én is csak működő HP-Cpq noteszeket ismerek.
Nem győzködlek, próbálok feldobni pár alternatívát, hogy tudj miből választani
A Metro most akciózik Acer Travelmate 240-esekkel. Celeron 2,6 GHz, 256 MB, combo drive stb. 200 + áfa. Tegnap lőttem be egy ilyet egy ismerősnél, elviselhető gép. Bár összességében speckó szinten a HP ütősebb és kiegyensúlyozottabb.
Autótörés szar ügy, részvét. Egy hónapon belül még sokminden változhat gépeket illetően.
Aktív témák
- HP Probook 6530b,14",Intel Core P8700,4GB RAM,250GB HDD,WIN10
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Thinkpad T14 GEN 4 FHD+ Core i5 1335U 32GB RAM 512GB NVME Lenov Garancia
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest