- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
wad
tag
elfut az barmin, maximum kicsit türelmesebbnek kell lenni, vagy egy régebbi változatot használni... a photoshop 4 az még szerintem p133on futott nekem, azóta a program keveset fejlődött, szerintem csak néhány lassítást írtak bele, hogy tartsa a lépést a gépekkel
256k szímélység? ez elég elvetemülten hangzik -
wad
tag
Nekem viszont az elso fotosoppbetoltesnel feltunt volna, haha... Inkabb megkimeltem magam. Ennek a dellnek viszont nagyon szep a kijelzoje.
-
wad
tag
A fujitsut vegulis a 64k szinu kepernyoje ejtette ki. Ugyhogy: TADAAAAM megvettem az L400at. Tapsot kerek.
Koszonom.
Korrekt darabnak nez ki, a topic ezennel teljesitette a kuldeteset.
Taps.
Koszonom. -
wad
tag
hihi, hat persze, hogy elvittek. L400 meg van, hetfon megnezem. de kicsit sokallom erte a 159et amiert adni akarjak.
-
wad
tag
Na, holnap reggel felhivom, bar szokas szerint biztos elvittek az orrom elol...
Ha megsem, es engedi kiprobalni egy lemerites erejeig, akkor 140-ert elviszem.
Ha elvittek, akkor megprobalom az L400-at, es vegso soron ott van a Fujitsu, ami messze a legolcsobb (cegunk veszi, byebye afa...). Szerencsi fel (jajj)
-
wad
tag
Dell Latitude C400
1,13 Ghz, 12.1'' TFT, 256 MB RAM, 30 GB HDD. Külső CD olvasó.
150e
ez nem eri meg jobban a proci miatt? (mondjuk az L400 szebb, es valahogy masszivabbnak tunik)
mod: varom a gyors valaszokat, holnap vasarolni szeretnek mar vegre
[Szerkesztve] -
wad
tag
Es te, KARIB?
(Eladjatok vegul a Delletek?) -
wad
tag
A legujabb helyzet:
ez legyen:
DELL L400
700 Mhz, 256 MB, 20 GB, DVD/CDRW, LAN, ATI RAGE Mobility, 12.1'' (1024x768)
159e, gari nelkul tulajtol,
vagy ez:
Fujitsu Siemens S4542/4572
Pentium-3 600 MHz, 20 GB, 256, CD, FDD, LAN, 12,1'' (1024x768)
125e+AFA, cegtol, gondolom valamennyi garival.
Varom a javaslatokat.
-
wad
tag
Mindenkitol bocsi az ingerultsegemert, csak pofara esetem, es ilyenkor nagyon morcos tudok lenni par oraig.
Karib: koszi, ment a mail -
wad
tag
Na most sikerult felb*szni az agyam. Termeszetesen valamelyik ultrajofej megvette tegnap ota a Dellt... Koszonom
-
wad
tag
''Ezek már használtak, azaz le vannak valamennyire tesztelve, ha lenne komolyabb hibájha, akkor az már valószínű felszínre jött volna.''
Na de ha egy uj gepnek komolyabb hibaja van, akkor azt zokszo nelkul visszaveszik, ugyhogy ez nem egy elony. Az a kb. harom honap gari amit adnak ra, azert nem olyan rossz, ha azt kibirja, akkor jo esellyel van egy hasznalhato geped. Remelem.
Valahol most olvastam felszemmel, hogy valakinek volt egy NEC notebookja, utana valtott IBMre, es sokkal kenyelmesebbnek es igenyesebbnek erezte az utobbit. Persze ebbol meg ne vonj le messzemeno kovetkezteteseket. Meg kell nezni, es kiderul.
[Szerkesztve] -
wad
tag
Na, fiuk, ezek kozul melyiket ajanljatok:
Dell Latitude L400
Pentium-3 700, 10 GB, 256 MB SD, kulso DVD, kulso floppy, 12.1'', ATI Mobility M
120e+AFA
IBM ThinkPad iSeries 1300
Pentium-3 650, 20 GB, 256 MB, CD, 13,3'', SMI Lynx
100e+AFA
IBM ThinkPad X20
Pentium-3 600, 20 GB, 128 MB, kulso floppy, 12,1'', ATI Mobility M
110e+AFA
HP Omnibook 500
Pentium-3 750, 28 GB, 256 MB, kulso CD, kulso floppy, 12,1'' ATI Mobility akarmi
136e+AFA
Vagy tudtok meg hasonlot? -
wad
tag
hmm, most ezzel a hasznalt dell latitude-dal alaposan elgondolkoztattal. tetszik, hogy pici (siman belefer a taskamba) csak kicsit felek, hogy nem fogom tudni mindenre hasznalni, amire akarom. es azert annyira nem olcso, raadasul hasznalt, ugyhogy az aksija ki tudja meddig birja. hajjhajj... azt hiszem el kell menni, es megvizsgalni kozelrol a gepeket. mindenesetre koszi!
-
wad
tag
de akkor mar miert ne a G550? Az 512 megas valtozat igen vonzonak tunik, es annyi meg talan belefer.
Az 1,6 Ghz Mobile Celeron mit tud? Gondolom joval lassabb mint egy 1,6os centrino, de az 1 gigas VIAnal es Transmetanal gyorsabbnak kell lennie. Kerdes a hotermeles (zaj) es a fogyasztas. -
wad
tag
ECS G550 14'' Notebook
Intel celeron Mobile P4 1,6Ghz, 40Gb HDD, 512MB DDR RAM, CD ROM (CD-RW/DVD ROM opcionális), 14,1'' TFT, LAN, modem/fax, 2x USB, PCMCIA
194+AFA
Mondjuk fogalmam sincs mi az az ECS, lehet, hogy fel ora alatt lemerul, es 2 honap mulva kigyullad, de ha nem, akkor nem nez ki rosszul. Persze sokkal nagyobb, es ketszer olyan nehez...
128 mega tenyleg necces lehet, a 256 megas valtozat meg mar 240+afa, ami pofatlansag. -
wad
tag
Igen, igen, a cd hianyaval tisztaban vagyok, de manapsag viszonylag olcson lehet venni usb cdt, asszem. Tenyleg a proci tunik a szuk keresztmetszetnek nekem, a videokartya nem aggaszt.
Ugyhogy lehet, hogy feladom a meret- es sulybeli igenyeimet (hupphupp), es inkabb low-end 14 colos notebookot keresek. Olyanban mit tudtok ajanlani?
Tenyleg varhato hamarosan nagyobbmerteku areses? -
wad
tag
Bővebben: link Ez szerintetek megér 200+áfát?
eNote Lite Notebook
Kijelző 12.1'' TFT 1024 x 768 felbontás (XGA)
VIA Antaur 1Ghz
128 MB SDRAM (640 MB-ig bővíthető)
Chipset VIA VT8606 (Twister-T)
20 GB, EIDE ATA 100
VGA Integrált Savage 4 AGP 4X
Optikai meghajtó Külső CD-ROM, DVD-ROM, DVD/CD-RW catlakoztatási lehetőség (USB), az alapcsomag nem tartalmazza
Méret 265x220x21~23 mm
Súly 1,33 kg
Ami nagyon szimpatikus benne, az az ára és a mérete. Ami meg aggaszt az az 1 gigás VIA proci.
Vagy tudtok ehelyett esetleg valami más olcsó (max bruttó 300e) subnotebookot?
Ha nem, akkor melyik gépet ajánljátok a legolcsóbb kategóriából?
Nem kívánom 3Ds játékokra használni, főként tudományos dolgozat készítésére kellene (programozás, + néhány gépigényes program futtatása, ezek miatt nem lenne jó egy nagyon gagyi processzor, latex).
Aktív témák
Hirdetés
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged