- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Aktív témák
-
wad
tag
elfut az barmin, maximum kicsit türelmesebbnek kell lenni, vagy egy régebbi változatot használni... a photoshop 4 az még szerintem p133on futott nekem, azóta a program keveset fejlődött, szerintem csak néhány lassítást írtak bele, hogy tartsa a lépést a gépekkel
256k szímélység? ez elég elvetemülten hangzik -
wad
tag
Na, holnap reggel felhivom, bar szokas szerint biztos elvittek az orrom elol...
Ha megsem, es engedi kiprobalni egy lemerites erejeig, akkor 140-ert elviszem.
Ha elvittek, akkor megprobalom az L400-at, es vegso soron ott van a Fujitsu, ami messze a legolcsobb (cegunk veszi, byebye afa...). Szerencsi fel (jajj)
-
consono
nagyúr
Sajnos én is így vagyok, hogy csak hallok róla... Megnéztem egy ECS A531-et, de nem volt rendesen feltelepítve a windows, illetve a driverek, szóval semmi okosat nem tudtam leszűrni... Azt mondjuk valószerűtlennek tartom, hogy ennyire lassú legyen, mert a windows feelingre nem tűnt lassúnak... Meg ráadásul már az első procijuk is tudott DVD-t lejátszani, szóval legalább egy 300-as celka sebességét annó el kellett hogy érje... Remélem valaki majd tud elsőkézből is infókat....
-
WN31RD
addikt
''de egy ilyen masinánál ez azért elég kell, hogy legyen (szerintem)''
Hát... mindenképpen már használható kategória, de azért lehetne több...
Egy notebookban levő amúgyis lassú vinyó mellé nem árt a több RAM. Még olyan alap dolgok, mint a sok ablakban történő (pl. én általában 10+, de gyakran 30+ fület/ablakot is nyitok egyszerre) grafikus webböngészés is meghálálja a plusz RAM-ot. A böngésző meg a kisebb progik mellé még valami Office alkalmazás... és ki is fújt a 256 MB, lehet lapozgatni.
[Szerkesztve] -
JulWCZar
senior tag
Az alabbi a szempont, melynek ugylatom a 2130EA megfelel (250K brut, ippeg a hataron):
-Legyen ra egy ev gari, es lehetoleg uj legyen (elvileg ez valami renew blue, azaz ujracsomagolt de nem ertekesitett, maskepp az ara nettoban is sok lenne)
-Legalabb egy 2000+ Xp szintjet hozza (ez elvileg ok, sok helyen van 2000+, 2200 vagy akar 2400+-al is 200K nettoert, gondolom mind ujracsomagolt (merthogy ezt nem koteles a bolt feltuntetni)). Indiszkejsz: XP-M 2200+.
-Mobil Radeon vagy GeForce chip: ez adva van. Ebben a gepben is az van, a legcsumpibb radeon mobil chip, de legalabb nem hasal el ha valami 3D kerul szoba
-15.x kijelzo: ez adva vagyon, 1024*768 az rendben van. Es hala az egnek 4:3 keparany.
-512 MB ram: ez is rendben van, mert ebbol a csaladbol vagy gyorsabb proc 256 ram, vagy lassabb proc 512 ram. Inkabb ez utobbi, a mostani otthoni gepen is sokszor belefutok a korlatba (Eheti kedvenc: opera kb. 200+ MB memoria). WinXP is ugye zabal, 192 mega rammal remalom volt, 256-al valamivel jobb lehet, de nem kerek belole. Arrol ne is beszeljunk milyen lehet egy laptop vinyorol swappelni. Innen jon a kov. demand:
-WinXP: ezt adnak hozza, angol azt hiszem, es remelem.
-Meghajto: hat ez nem baj ha CD-RW, az sem ha combobar dvd felesleges, de ugy latom comboval (is) szerelik. Sajna sokszor nem egyertelmu hogy a DVD/CD-RW alatt a kombodrajvot vagy a valaszthato drajvot ertik. Ugy tunik ez azert mind2.
-Akku: ha ket orat kibir akkor az eleg. Inkabb desktop replacekent lesz hasznalva.
-USB: jo volna 2.0, sajnos ebben csak 1.1 van, 2 db. Viszont van PS2 port, igy talan nem annyira keves.
-Suly: nem szempont, max. majd vallasabb leszek a hasznalat soran
-Vinyo teljesen mind1, 30G alatt nem lattam a fenti feltetelek mellett (ebben 40 GB)
Szal' ez jonak tunik. Bar remelem meg idoben kiderul ha valami gebasz van a a cuccal.
PS.: francia oldalon a cuccról:
Utilisation recommandée : Usage domestique -
taltos
senior tag
Ja, ne haragudj!
Csak azért írtam, mert úgy emlékeztem, hogy te írtad magadról. Ne haragudj! Bocs!
Más:
Ezekhez mit szóltok?
Bővebben: link -
karib
addikt
Gondoltam, hogy nem hibátlan, vagy van pár idegesítő hülyesége - tökéletes gépet még nem alkottak
Ettől függetlenül, érdekes ajánlat, mert más hasonló méretű gépet nem nagyon tudok itthon.
Ami neked viszont tetszhet: Toshiba Portégé R100 - az újabb kivitel ULV Dothannal, 12,1'' kijelzővel, 1,09 kgCsak 656.700 Ft + áfa a Technotrade-nél
(szerk: ez még csak a Banias procis előd itthon...)
Egy ilyet meg egy IBM T42p-t kérek és nem szólok többet
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged