Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
nem kell cd
számla/ajándékozási/adásvételi és COA matrica kell.
anno én sem kaptam az ibm-emhez telepítő cd-t, full újonnan vettem. Szal nem kell CD. -
X-COM
nagyúr
hát nagyon nem értek a photoshop-hoz, de nem kis teljesítményű mind az s4542, mind az L400 nekije?
-
X-COM
nagyúr
nosigen
viszont a fujitsusiemensben beépített az optikai meghajtó -
X-COM
nagyúr
nagyon teccik mindenkinek az az L400
-
X-COM
nagyúr
nézd meg ezeket is
Bővebben: link
használt árakkal sajna nem nagyon vagyok tisztában de viszonylag normális pézt kérnek értük -
X-COM
nagyúr
nem, erre gondoltam Bővebben: link
subnotikról szól a topic, igaz az L400hoz csak 10G-s vinyó van, viszont win2000-rel, a cpx, meg csak w95-ös, mondjuk ez lehet, hogy nem szempont -
X-COM
nagyúr
van egy régi dell serverünk, nagyon szeretem, jól összerakott gép, volt egy FSC meg Proliant is, de szerintem a dell sokkal profibb
aztán vettem egy latitude c400-t magamnak, imádom korrekt masina
igazából tetszik a filozófiájuk, megvárják míg valaki előrukkol valamivel, aztán utána azok hibáiból próbálnak egy jobbat alkotni saját név alatt, szinte csak rendelésre szállítanak, én gépemet is nemsokkal a rendelésem után rakták össze, meg a dell dj-met is úgy rakták össze, tesztelték le, kis raktárkészlettel dolgoznak.
meg tetszik a cég ''imidzse'', ezek elég szubjektív dolgok, de ezért is nevezhetjük ''buziságnak'' -
X-COM
nagyúr
nekünk van itten egy ilyen S6120as masina, az FSC S masinákban az tetszett, hogy mindig belepaszírozták az optikai meghajtót is, és mégis jó súlyban maradtak
korrekt gép, billentyűzete kicsit idegesítő, a home/end/pgup/pgdn csak az fn gombbal érhető el, meg a BT szoftvere elég idióta, de utóbbit egy fél óra után meg lehet szokni
van rajta egy kapcsoló, amivel a vezetéknélküli dolgokat ki/be tudod kapcsolni
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest