- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
karib
addikt
IBM-hez általában már CD-t sem adnak, minden egy erre elkülönített partíción van. Ha esetleg legyalulva kaptad a gépet, vagy mezei oprendszerrel telepítve, akkor látogass el az IBM weboldalára és le lehet tölteni kismillió dolgot, többek között a recovery programokat és minden egyéb utilityt. Notebooknál nem olyan egyszerű, hogy feltolod a Windowst meg pár drivert, oszt csók, jobb gépeknek nagyon komoly testreszabott szoftverarzenálja van, és csak azzal együtt lesz teljes a funkcionalitás. Doksi is asszem csak online verzió kell legyen a gépen.
Kijelző: a T-k sajnos ebben nem erősek, legfeljebb az esetleges SXGA+ felbontásnak lehet örülni. A T42p IPS panelje már izgalmasabbKönnyen lehet, hogy csak nagyon lassú a kijelző, ezért maradnak ott a karakterek.
IBM Servicable: létezik-e hozzá pótalkatrész vagy sem. Lehet, hogy kijelzőhibánál az egészet küldik a kukába és cserélik? Passz. -
Den
veterán
5, normális, mert akkun, visszavesz a prociteljesítményből, de egyébbként állíthatod úgy is hogy ne tegye. Ha ezen is úgy van mint a g40-en, akkor a tálcán jobboldalt van egy kis ikonott állíthatod az üzemmódokat.
6 ha csak töltésnél van, valszeg a hangszóróból hallod, ilyen zaj a hangrendszerben sajna a notiknál normálisnak mondható.
3. Az aksinak nem lesz baja attól hogy hálózatról használod, de a manual biztos leírja mit szabad mit nem.
(gratula a géphez, irigyellek)
-
karib
addikt
Nem hinném, hogy orbitálisat esne a gyengébb 3D-s gépek ára, inkább csak szépen eltűnnek. A legtöb gyártó most már MR9600-at nyomja, már csak elvétve van MR9000-es - valszeg nincs nagy differencia a beszerzési árban, viszont az újabb sokkal gyorsabb és kelendőbb... Ha nem akarsz játszani, vagy csak régi cuccokkal, akkor bőven megteszi a MR7500 is, ami az alap T40-esekben van.
-
karib
addikt
Nem rossz gép. FireGL T2 = MR9600, tehát bika a grafikája is, SXGA+ kijelző, és az egész egy IBM. Fél milla azért nem kevés, de újonnan hivatalos forrásból 700e alatt nem kapod meg, de inkább a br. 1 milliót súrolja-ugorja táskával
Viszont elképzelhető, hogy nyomódik majd lefelé az áruk a T42/T42p duó megjelenésével.
Garancia: legcélszerűbb felhívni egy márkaszervizt és megkérdezni, de azért az IBM-nek illendő lenne tényleg ''világgaranciát'' vállalni. -
taltos
senior tag
-
karib
addikt
Nem tudom - sokszor oprendszer sincs a gépeken... akkor Windows telepítés, teljes akkutöltés, majd Battery Eater... szép kis délutáni program. Nem hinném, hogy ilyesmivel foglalkoznának. Viszont én eddig azt tapasztaltam, hogy ha rossz volt a gép akkuja, pedig jóként adták el, akkor szó nélkül kicserélték, amíg volt másik hasonló gép raktáron (általában nem csak 1-2 db. van ezekből) - vagy amikor utolsó darabról derült ki utólag, hogy mégis halott az akkuja, visszavették és vihettem valami mást (ez a konkrét tapasztalat a Hadrianusra vonatkozik, és a képhez hozzátartozik, hogy viszonteladóként vásároltunk, bár közel sem tízesével állandóan, szóval én betudom az általánosan korrekt hozzáállásnak).
-
karib
addikt
-
wad
tag
''Ezek már használtak, azaz le vannak valamennyire tesztelve, ha lenne komolyabb hibájha, akkor az már valószínű felszínre jött volna.''
Na de ha egy uj gepnek komolyabb hibaja van, akkor azt zokszo nelkul visszaveszik, ugyhogy ez nem egy elony. Az a kb. harom honap gari amit adnak ra, azert nem olyan rossz, ha azt kibirja, akkor jo esellyel van egy hasznalhato geped. Remelem.
Valahol most olvastam felszemmel, hogy valakinek volt egy NEC notebookja, utana valtott IBMre, es sokkal kenyelmesebbnek es igenyesebbnek erezte az utobbit. Persze ebbol meg ne vonj le messzemeno kovetkezteteseket. Meg kell nezni, es kiderul.
[Szerkesztve] -
WN31RD
addikt
''[1] Félek, hogy a hardverek nem lesznek támogatva linux alatt...''
A link, amit a #80-ban már beszúrtam, hasznos lehet:
www.linux-laptop.net Bővebben: link
[Szerkesztve] -
WN31RD
addikt
-
WN31RD
addikt
(Centrino platform, 1.1-es Pentium M proci.)
Pl. ez nagyon pofás darab: Bővebben: link -
WN31RD
addikt
''Hardvergondjaid nem voltak, miközben raktad fel?''
Notebookra gondolsz?
Nem voltak... ugyanis még nem vettem. Csak mostanában alakultak úgy a dolgaim, hogy talán szükségem lenne rá.
Ha esetleg nem ismernéd, mindenképpen nézz el ide: Bővebben: link -
WN31RD
addikt
Linuxot használok.
De hiába csökkentem a programok méretét, ha a feldolgozandó adat (akár csak weboldalak a képekkel) nagy méretű.
X-COM, #72:
''azért 30ablakot egy mai noti is megizzad''
Pl. 3 ablakban 50 fület simán bír az asztali gépem (Duron 2 GHz, 1 GB), és szerintem ennél azért jóval erősebb notik is vannak. -
X-COM
nagyúr
nem, erre gondoltam Bővebben: link
subnotikról szól a topic, igaz az L400hoz csak 10G-s vinyó van, viszont win2000-rel, a cpx, meg csak w95-ös, mondjuk ez lehet, hogy nem szempont -
X-COM
nagyúr
van egy régi dell serverünk, nagyon szeretem, jól összerakott gép, volt egy FSC meg Proliant is, de szerintem a dell sokkal profibb
aztán vettem egy latitude c400-t magamnak, imádom korrekt masina
igazából tetszik a filozófiájuk, megvárják míg valaki előrukkol valamivel, aztán utána azok hibáiból próbálnak egy jobbat alkotni saját név alatt, szinte csak rendelésre szállítanak, én gépemet is nemsokkal a rendelésem után rakták össze, meg a dell dj-met is úgy rakták össze, tesztelték le, kis raktárkészlettel dolgoznak.
meg tetszik a cég ''imidzse'', ezek elég szubjektív dolgok, de ezért is nevezhetjük ''buziságnak''
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged