- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
PapaMaci
őstag
C1-ben 256MB RAM van és 60-as WD vinyó. Az akkujával sajna mostohán bántam (szinte mindíg rajta volt) igy most kb 3/4 órát megy el. Amugy a C1MHP az a 867MHz-es crusoe Bluetooth -szal, 1280x600-as felbontással.
Adok hozzá egy D-link WiFi kártyát, egy Samsonite táskát (amit 14-ért vettem). Megvan a portreplikátor, az iLink-es optikai (combo), illetve a gyári oprendszer/driver CD-k (német nyelven ) XP Prof van rajta, és nem tudom, miért de két licensz matrica van az alján...
Igy szeretnék érte 180-at. Bár ugy néz ki van rá komolynak mondható érdeklődő, de azért megemlítettem. -
balage81
csendes tag
én hiszek Neked, de a Microsoftos csajnak méginkább, mert ő képviseli a hivatalos véleményt. Ha kell keresd meg őt akár a címét is megadom mert publikus én is örülnék, ha kiderülne mi a helyzet pontosan.
Mondjuk én már csak ASUSban utazom, ők meg korrekten becsomagolnak mindent a gép mellé szóval ezzel letudtam a gondom. -
balage81
csendes tag
Ahogy gondolod én tavaly 10 levelet váltottam azzal a hölggyel, aki a Microsoft eladásokkal, licensekkel foglalkozó részlegét vezeti éppen egy IBM noti kapcsán és erre jött ez a válasz, ergo a telepítő médiát oda kell adni akár ráteszik a hdd-re akár nem.
De nem is ezen van a hangsúly, ahogy fent mondtam. Kerüljön ráa számlára a vétel termékkóddal, meg a matrica az aljára és akkor már talán hihető, hogy jogtiszta cuccról van szó. -
balage81
csendes tag
az önnmagában kevés.
számla, cd, matrica ez a 3 kell hozzá. Ebből 1 hiányzhat a cd, ha eltörik, elveszik etc.... tehát ha a matrica rajta van a hozzá tartozó számmal fel kell telepíteni a gépet és a számlán rajt kell lennie, hogy ezt a szoftvert ezzel a termékkóddal is megvette az eladótól.
Minden más esetben nem jogtiszta az OP rendszer. -
PapaMaci
őstag
A helyzet az, hogy ma tudtam csak megmutatni a kedvesemnek, és Neki kell a következö, amit tudok...
Már csak az a problémám, hogy a géphez egy német recovery casomagot kaptam, és nem tudom használni. A honlapok meg eléggé szükösen állnak driverrel, illetve applications-szel. Azért már majdnem mindent megtaláltam.
Mindenesetre tartom az ajánlatomat. -
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
Most már felfedem magam.
C1
Mond ez valamit? Bővebben: link
Tegnap megnéztem. Szombaton vásárlás... -
WN31RD
addikt
Van, ahol állítólag már most lehet kapni, és van, ahol december elejére ígérik az X40-et. Jó kis gép, de az alap akkuja nem túl sokáig bírja, a nagyobbal pedig már lényegesen drágább, mint az X31, viszont úgy már nem sokkal kisebb és könnyebb. Ugyanakkor lassabb a proci és a videó is.
A Sonyk nagyon jópofák (az ártól tekintsünk el), de nem vitrinben akarom mutogatni a cuccot, hanem napi használatra kell, és nem fogok kesztyűs kézzel bánni vele... -
taltos
senior tag
3 hónaposan vettem ''használtan'', és van még rá 33 hónap gari, így nincs manual...
Kösz a gratulációt, de egyelőre még nem jó...WinXP-nél nem nagyon jön elő, mert nincsenek ilyen körülmények, de rossz a kijelzője...
Nem zavaró a hiba, olyannyira nem, hogy az előző tulajnak fel sem tűnt. (el is hiszem)
A lényeg az, hogy ha tök fekete a háttér, és fehér szöveg van rajta, akkor, ha megint feketére vált vissza, akkor halványan sokáig(3-4 mp) bentmarad az eredeti szöveg is. Grafikus felületen nem jön elő(azaz ott isvan, csak), mert a háttér elmossa, de linux alatt konzolon már nagyon szembetűnő...
Majd hétfőn hívom fel a garisokat, hogy erre mit lépnek. Valakinek van tapasztalata az IBM Hungary Szervízzel? Ezenkívül egyébként minden tuti jó, csak ez nem smaffol...
Aki egy picit tud angolul, az nem tudná megnézni #151 -ben található linket??? Fontos lenne.
Na mindegy! Ezt a linket nézzétek meg:
Bővebben: link
A flat panelra van garancia??? Mert az IBM Servicable link alatt lévő szöveget nem értem...
Kösz!
Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Crucial 240GB SSD eladó
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged