- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
puttputt
őstag
A kérdéses topik - észrevételeim szerint - nem a moderátorok ellen, hanem egy felhasználó érdekében, kedvére készült.
Persze, ez is csak egy szende vélemény, kéretik nem komolyan venni..., ki is lehet szedni, mert ki tudja...
Igaz, eddig úgy tűnt, a vélemény kimondásáért önmagában még nem jár retorzió.
Más kérdés, az illetékes intézkedéssel nekem sem volt és nincs is különösebb bajom, inkább a körítéssel.
(Mint általában.) Mert igen, sokaknak számít a körítés is. -
puttputt
őstag
válasz
Csakénvagyok #287 üzenetére
Leginkább...; s részemről hagyom is a témát...
-
puttputt
őstag
válasz
Csakénvagyok #283 üzenetére
[Hozzájuk] mit szólsz? Rendkívül "tuti" fórum. DE! Nincs magyar részlege (ennek sem). Tehát: Ebből a szempontból az itteni mindenképp egyedi ez, valamint a "szerteágazottság", illetve "személyesség" - "közvetlenség" tekintetében is.
-
puttputt
őstag
válasz
Csakénvagyok #224 üzenetére
Köszönöm ezt az értékes és sokatmondó reakciót, s semmiképp nem kérném a kimoderálását, ez is egy vélemény...
Egyrészt: Nem mondtad még.
Másrészt: Semmilyen "nyalás-jellege" nincs a hozzászólásnak, ha te úgy érzed, az más probléma. Oda lett írva, hogy kit miért kedvelek kevésbé, illetve kit jobban, válaszolva az azt megelőzőre (Vladimir), aki azt közölte, hogy azt az illetőt, ő miért kevésbé.
Valamint: Nem én vagyok az első, aki itt is "meg meri említeni" /legközelebb majd tőled kérek engedélyt a hozzászóláshoz/, hogy kit kedvel, amellett, hogy kit kevésbé.
Direkt nem írtam a "Kit kedvelek" topikba, mert "annyira" (ha már a nyalásról van szó...talán beszéld meg azon topik indítójával) nem kedvelek a moderátorok közül senkit, hogy külön posztot kéne oda firkálnom, meg nem érzem szükségét.
(Esetleg a stilizáltsággal volt gond? Azt kellett volna írnom, hogy "xyz" egy ***? Akkor nagyobb megelégedésre szolgált volna a hsz.?)
Lehetne az (egységes) topik címe pl. "Hogy vélekedem egyes moderátorok munkájáról?" - ez tartalmazná a "Jogos moderálás", "Miért kedvelem" "Fogja be a pof*ját a moderátor" topikokat, akár. Bár tudom, feleslegesen beszélek, mert minek nekem hozzászólnom efféle "ökörségeket"
Kezd olyan érzésem lenni, hogy kezdenek egyes fórumozók többet foglalkozni a moderátorokkal, mint magukkal és a saját hozzászólásaikkal. Vagy rosszul látom?Mod: Kiszedtem a személyeskedést, durvább szöveget... a biztonság és a béke fenntartásának-előmozdításának kedvéért/jegyében.
-
puttputt
őstag
válasz
VladimirR #213 üzenetére
Nekem, nagy általánosságot nézve - nem az egyedi eseteket - philoxenia tűnik a legjobb modnak, mert elég "kommunikatív", segítőkész és nem "modortalankodik".
Túl égbekiáltó moderálással személyesen még nem találkoztam.
(Bár számomra Bordoi elég - sokszor túlontúl - keménykezűnek, hirtelennek és direktnek tűnik, s ez többnyire, többek szemében ellenszenvessé is teheti, mégsem lehet egy szavam sem a kisebb - engem is érintő - "helyreigazításaival" kapcsolatban, mert jogosnak jogosak voltak.)Ja, és ismét csak idézném "magamat", korábbról:
[STFU] -
puttputt
őstag
Moddolgattam, ennek a plakátnak az ötlete eme topikcímből ered... - azaz: Nico Bátya elintézi
:
[link]
Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest