Keresés

Aktív témák

• tiv83us

veterán

válasz biker #211 üzenetére

No offense a PH fele, de ez az egyetlen hely a neten, ahova magyar nyelven irok es ennek erdekeben nem kivanom felmatricazni a laptopomat, se a kulso billentyuzetemet.

• tiv83us

veterán

válasz biker #202 üzenetére

command+shift+l kombóval bármikor át tudom állítani magyar kiosztásra, de kb. tizenkétszer annyi időbe tellik leírnom egy hsz.-t, mint amerikai kiosztással, mert 12 éve olyant használok.

Ez olyan dolog, mintha egy jobbkezesnek azt mondanád, hogy "na, fiam, holnaptól te bal kézzel írsz, szokjál át".
    Na, hát kb. nekem olyan nehéz lenne átszokni, másrészt meg magyar kiosztáson soha nem találnék meg bizonyos kódokat (tudom, ASCII tábla...meg a *****-om, az ;])

ps: Pl. a kapcsos zarojelet a szmajlihoz fel oraig kerestem, ugyhogy meguntam /tudom, hogy eger-klikkel is el lehet erni, de kivancsi voltam mennyi ido meg elokuthaszom/, ez volt az utolso ekezetes irasom egy ideig, ha nem tetszik, akkor scroll down.

Ja, biker ennek a hsz-nek csak az elso bekezdese szol neked, a tobbi azoknak, akik beszologatnak az ekezetek miatt.

• VladimirR

nagyúr

válasz biker #60 üzenetére

"- tévedni mindenki tévedhet, nem is ezzel van a bajom, ha egy modi téved, hanem azzal, ha ezután egyszerűen "csakazértsem", vagy diszkréten törli a nyomokat, és el van felejtve. miért nem lehet megtanulni a "tévedtem" és a "bocsánat" szavakat egy moderátornak? csak nekünk kell ezt ismerni?"

ez a policy, a moderator tevedhetetlen, egymas ellen menni public-ban meg egyenesen fobenjaro bun
    sajnos egy hulye policy, amely szerintem (es egy, a hetvegen megesett beszelgetes alapjan masok szerint is) pont elleknezo hatast er el, mint amit kellene neki, vagyis nem azt eredmenyezi, hogy a moderatornak tenyleg mindig igaza van, hanem akkor is megkerdojelezik a moderatort, mikor igaza lenne, de latszolag (vagy nem latszolag) e kitetel moge bujik

Aktív témák