- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
command+shift+l kombóval bármikor át tudom állítani magyar kiosztásra, de kb. tizenkétszer annyi időbe tellik leírnom egy hsz.-t, mint amerikai kiosztással, mert 12 éve olyant használok.
Ez olyan dolog, mintha egy jobbkezesnek azt mondanád, hogy "na, fiam, holnaptól te bal kézzel írsz, szokjál át".
Na, hát kb. nekem olyan nehéz lenne átszokni, másrészt meg magyar kiosztáson soha nem találnék meg bizonyos kódokat (tudom, ASCII tábla...meg a *****-om, az)
ps: Pl. a kapcsos zarojelet a szmajlihoz fel oraig kerestem, ugyhogy meguntam /tudom, hogy eger-klikkel is el lehet erni, de kivancsi voltam mennyi ido meg elokuthaszom/, ez volt az utolso ekezetes irasom egy ideig, ha nem tetszik, akkor scroll down.
Ja, biker ennek a hsz-nek csak az elso bekezdese szol neked, a tobbi azoknak, akik beszologatnak az ekezetek miatt.
-
VladimirR
nagyúr
"- tévedni mindenki tévedhet, nem is ezzel van a bajom, ha egy modi téved, hanem azzal, ha ezután egyszerűen "csakazértsem", vagy diszkréten törli a nyomokat, és el van felejtve. miért nem lehet megtanulni a "tévedtem" és a "bocsánat" szavakat egy moderátornak? csak nekünk kell ezt ismerni?"
ez a policy, a moderator tevedhetetlen, egymas ellen menni public-ban meg egyenesen fobenjaro bun
sajnos egy hulye policy, amely szerintem (es egy, a hetvegen megesett beszelgetes alapjan masok szerint is) pont elleknezo hatast er el, mint amit kellene neki, vagyis nem azt eredmenyezi, hogy a moderatornak tenyleg mindig igaza van, hanem akkor is megkerdojelezik a moderatort, mikor igaza lenne, de latszolag (vagy nem latszolag) e kitetel moge bujik
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Moza R9/KS Steering wheel eladó pedál szett nélkül
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest