- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Magisk
- Mobil flották
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid #112 üzenetére
itt nem az alairason valo rugozasrol van szo, hanem Racecam kerte, hogy mondjunk olyan konkret esetet, ahol nem volt hajnalndo beismerni hibajat, ragaszkodott foggal korommel valamihez, amihez nem kellett volna (ez ugrott be elsonek, talan mert pont velem esett meg, s mert nem oly' regen volt)
ilyen az, hogy kiragadott egy pontot az alapelvekbol, amit megprobalt rahuzni egy helyzetre
ha ezt, hogy sorminta, 3-nal tobb karakter egymas mellett normalisan leirja valaki, egy szavam nem lehetett volna
nem tette, sem Racecam, sem mases igen, tudnek linkelni, nem csak parat, nem csak sormintat, de 5 soros sorminta alairast is
nem teszem, mert en meg emlekszem miert szuletett a szabaly
nem azert, hogy ha mar valaki moderacioval kapcsolatos kereset/kerdeset egy legyintessel elintezitek, legalabb bele lehessen kotni az illetobe
azert, hogy az ertelmetlenul hosszu alairasokat visszaszoritsa
(kivancsian varom, jelenlegi alairasomert mikor kapok ban-t)"Ez a három sornyi fekete vonal semmi más, mint sorminta..."
tobb az, paran ertik, a moderatorok nem akarjak -
válasz
parandroid #51 üzenetére
Te is rossz mod vagy, nincs barackos naturaqua....
-
Peti78
őstag
válasz
parandroid #51 üzenetére
Mint már említettem, NEM náciztam le. De már megint az van, hogy halljátok meg amiről beszélnek körülöttetek. Tőled eddig ezt nem NEM tapasztaltam, de ezek szerint ez mindenkit elér.
(#44) Agyasima Egyenlőbb az egyenlőbbek között. Erről eszembe jut egy remekmű
[link] -
biker
nagyúr
válasz
parandroid #51 üzenetére
ezt a rang alá kiírást mezei userre is lehet kérni?
néha jól jönne.
all in all, pont ugyanannyira keménykalapos fafejű a legtöbb modi, amennyire a legtöbb user büdös paraszt velük, vagy másokkal
MINDKÉT OLDALON TISZTELET A KIVÉTELNEK- tévedni mindenki tévedhet, nem is ezzel van a bajom, ha egy modi téved, hanem azzal, ha ezután egyszerűen "csakazértsem", vagy diszkréten törli a nyomokat, és el van felejtve. miért nem lehet megtanulni a "tévedtem" és a "bocsánat" szavakat egy moderátornak? csak nekünk kell ezt ismerni?
- ha a user erőlködik, és vergődik, akkor tényleg nincs más hátra, mint a szigor.pl k..ra haragudtam, hogy már nincs poltopik, vagy hogy ha leírom, ci....bűnözés, azonnal bannolnának, de sajnos pont miattunk, userek miatt nem lehet ezeket megtartani, mert olyan mértékű gusztustalanság történik ezekben a témákban. (persze van alapja)
szóval, az ilyen "miért köcsög a moderátor" topik mellé kellene egy "mit tehettem, hogy ilyen köcsög" topik is, illetve egy "miért nem látod be, hogy nem jól döntöttél" topik is.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
parandroid #51 üzenetére
Én csípem a fejed, mert meglátogattál minket párszor a TES IV topicban, ez jó pont
A dobogóst pedig én is megkövezzem? Racecam nekem sem volt a szívem-csücske, de van még több modi is, nagyjából, akikkel szóváltásba kerültem. Mindig az jön le, hogy túl durván vágják le az adott ügy fejét, nekünk nem is hagyva semmilyen kaput a normális befejezésekre. De egyre inkább azt kell látni, hogy sajnos igazatok van - még ha én nem is érzem jogosnak mindenhol -, mert a nem tudom hányezer fórumozó közt mindig akad(nak) olyanok, akikkel elszalad a ló. Ez nem is baj, de sajna sokszor csúnyán.
Szóval szidjuk a modikat, de azért én átérzem h mennyi meló lehet ezzel a sok tökkel itt, azon a pár ezer oldalon.
Mondjuk, azért örülnék, ha egyes helyzetekbe lassabban és diszkrétebben piszkálnátok bele
-
Sirandrish
legenda
válasz
parandroid #51 üzenetére
Én például nem nagyon komázom peterkeT-et...sose akar kimaradni..mindig a középpontba szeretne lenni
így jó?
Aktív témák
Hirdetés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest