Keresés

Aktív témák

• Lajkó

őstag

válasz Atlantis #79 üzenetére

Én is pont ezt mondtam, csak kicsit részletesebben. :R
    Amúgy nem egyszer volt már komolyabb 'fegyver' a másik félnél, és még minig itt vagyok. Nem az az erősebb, aki sok pofont ad. Hanem az aki több pofont kiáll. Szóval ... ;)
    Megtanultam 'Ignorrálni' xD az abnormális viselkedést. Pl. emiatt nem említek neveket sem, pedig akadna vagy 4-5 azon a bizonyos listán. De minek, hogy szaladjatok hozzá, és elmeséljétek neki, és félremagyarázza az eseményeket? Főleg, hogy már ha számukra később kínosan hatott, akkor régen törölték az oldalról.
    Ezt hívják hatalommal való visszaélésnek!!! ;)
    Nekem ezzel lenne gondom, de már a fentiekben kifejtettem, hogy veszettfejszenyele szindrómába ütköztem. Emiatt ismételten: 'Ignorrálom' Weheheheee!!! :DD

Bár már ez is szurkálódásnak hathat, ha erre téved a delikvens. :B

• Csakénvagyok

őstag

válasz Atlantis #82 üzenetére

Igen, természetesen. Azért írtam aki ismer, persze elfelejtettem azt hogy személyesen. A kialakult képhez pedig

(#84) Lauda : Nem készítettem statisztikát, de ha csak hasamra csapok választ akarsz, szerintem legalább 5-6. ezen kívül még vannak a válaszokra a reagálások, nem mellesleg elég kényes a téma ahoz hogy jöjjenek az ellenvélemények is, s máris nem rosszabb a topik színvonala mint bármilyen más, szakmai topoké. Szoval ha a létjogosultságát vitatod, hajrá.

Aktív témák