- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
Lajkó
őstag
Én is pont ezt mondtam, csak kicsit részletesebben.
Amúgy nem egyszer volt már komolyabb 'fegyver' a másik félnél, és még minig itt vagyok. Nem az az erősebb, aki sok pofont ad. Hanem az aki több pofont kiáll. Szóval ...
Megtanultam 'Ignorrálni' xD az abnormális viselkedést. Pl. emiatt nem említek neveket sem, pedig akadna vagy 4-5 azon a bizonyos listán. De minek, hogy szaladjatok hozzá, és elmeséljétek neki, és félremagyarázza az eseményeket? Főleg, hogy már ha számukra később kínosan hatott, akkor régen törölték az oldalról.
Ezt hívják hatalommal való visszaélésnek!!!
Nekem ezzel lenne gondom, de már a fentiekben kifejtettem, hogy veszettfejszenyele szindrómába ütköztem. Emiatt ismételten: 'Ignorrálom' Weheheheee!!!Bár már ez is szurkálódásnak hathat, ha erre téved a delikvens.
-
Csakénvagyok
őstag
Igen, természetesen. Azért írtam aki ismer, persze elfelejtettem azt hogy személyesen. A kialakult képhez pedig
(#84) Lauda : Nem készítettem statisztikát, de ha csak hasamra csapok választ akarsz, szerintem legalább 5-6. ezen kívül még vannak a válaszokra a reagálások, nem mellesleg elég kényes a téma ahoz hogy jöjjenek az ellenvélemények is, s máris nem rosszabb a topik színvonala mint bármilyen más, szakmai topoké. Szoval ha a létjogosultságát vitatod, hajrá.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- Háztartási gépek
- Lexus, Toyota topik
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest