Hirdetés
-
Mobilarena
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz nesh_019 #1191 üzenetére
épp a te hsz-ed felett írta a kolléga, hogy menj a közelébe én azt tapasztaltam hogy ha már 500 méteren belül vagyok akkor legyen az úti cél kijelölve az E gombbal és akkor feldobja a többi opciót, ami az R gomb hosszan nyomva
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
veterán
-
veterán
-
válasz nesh_019 #1030 üzenetére
mondjuk van benne ráció, a menüben navigálás valóban bosszantó
és az űrhajó irányítás, huhhh, vagy nem vagyok űrhajós, de ha ilyen nehéz az életben is irányítani akkor soha nem leszek űrhajós
amúgy nekem bejön a grafika, de azért ahogy mondod nem a legjobb, vagy legszebb, amúgy én is többet vártam tőle
vagy a hype volt túl nagy vagy nem tudom, miért vártam többet, de alapvetően szerintem egész szerethető játék a bosszantó dolgokat meg vagy megszokom vagy abba hagyom
egyelőre én az előbbire szavazokmás: ez a
, de amikor zárt helyen vagyok ő mindig ruhában van, amikor kint a szabad ég alatt akkor szkafanderben.Sarah csaj jön mindenhova velem
valahogy nem lehet beállítani hogy én vagyis az én karatkerem is így öltözködjön a játékban csak automatán?
mégis csak pofás csajt raktam magamnak össze, néha jól lenne látni is[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz nesh_019 #1026 üzenetére
hát nem egy pörgős űrkalóz játék de nekem nagyon bejön,
tetszik hogy nem a lövöldözés a lényeg hanem szinte gondolkozásra ösztönöz és inkább olyan "emberi" a játék csak sci-fi világban.
nekem nagyon tetszik
tuti nem 10-20 órás a játék idő szerintem
hát ez a játék magyar nyelv nélkül, angol tudás nélkül, játszhatatlan lenneamúgy teljesítményről csak annyit hogy meglepted az elején, a beszélj a tudóssal a fa alatt küldinél amikor a nagy téren megjelentem a fa környékén, FPS 25-30 körülire esett be és meg-meg akadt a játék
azért nem sok bug van benne, de ami megőrjít hogy amikor ki vagy belépek a hajóról akkor mindig van néhány másod perc amíg nem hajlandó mozdulni a karakter, gondolom ott tölt még a játék de engem nagyon zavar, pedig van RAM bőven és SSD-n a játék, de még is minden ki és belépésnél, töltési idő alatt - gondolom én, mert ikon nem mutatja hogy töltene a játék - nyomom az előre gombot és nem mozdul néhány másod percig
remélem másnál is van ez a jelenség[ Szerkesztve ]
-
VikMorroHun
őstag
válasz nesh_019 #924 üzenetére
Nem mostanában volt valami Chat GPT-re épülő, borzalmas színvonalú Baldur's Gate 3 magyarítás? Bár a 100% elvileg megvolt.
syIex:
"Bethesda gamek alapból FPS viszont mostmár lesz TPS is.."
Hát, szerintem úgy kb. 2006 (Morrowind) óta van mindkettő.- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
-
ScomComputer
veterán
válasz nesh_019 #960 üzenetére
Igen és jól működik....
Gépi magyarítások discord ! -
válasz nesh_019 #924 üzenetére
amúgy ebben igazad van, mert pl a Horizon zero down a gép fordítással játszottam már végig kétszer és szerintem teljesen vállalható és értelmezhető volt a játék.
én annak is nagyon örültem"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest