Hirdetés
-
Mobilarena
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sas7
tag
válasz Bad Pritt #1702 üzenetére
Nem nagyon szoktam újra-játszani dolgokat. Jó mondjuk ez most nem igaz, mert egy hete toltam ki újra az Uncharted 4-et.
De az kötött pályás sztori játék, gyorsan végig megy.
Viszont egy ilyen Starfield egyszerűen túl masszív.
És egyébként is, sok a hamarosan megjelenő cím (Plusz párat még el se kezdtem ami tervben volt).
Illetve, alapból az a típus vagyok, aki ahogy írtad, szisztematikusan megy végig.
Minden bixbaxt átnézek, átolvasok, gyűjtögetek, megkeresem a treasure-t, kimaxolom, stb. Egy Starfield-nél ez fokozottan időigényes lesz.
Szóval nem akarok csak a fősztori szálon végigrohanni. De jah, ez a gombóc soknak érződik így perpill.Ui: Természetesen az Elden Ring kivétel, arra majd szánok időt újra valamikor.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest