Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Staradder
tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Ha saját magad töltöttél le egy modot akkor a vortexben a játék kiválasztása után a telepités fileból (első) menüt kell választanod és a tömöritett filet megkeresni és kijelölni/ megnyitni a vortexel és ezzel indul el a telepités.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Ezt most nem értem. Letöltöd a Nexusmodsról, megjelenik Vortexben, bekapcsolod, működik (elvileg).sheep: Én meg direkt nem akartam felrakni, mert nem említették, hogy bármit változtattak volna Starfieldben...
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Annyi modot használsz egyszerre, amennyi jólesik. Skyrim/Fallout 4 esetén van egy elméleti 250 + kb. 4000 felső határ, de ezt nem valószínű, hogy ezt eléred. Nézz szét a Beállítások lapon, ott lehet szabályozni, hova telepítse a modokat, és milyen módszerrel.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
vortex kiírja jobbról a második oszlopban, hogy mizu, van frissítés, akadás.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Még nagyon gyerekcipőben jár, a nexusos oldalán látható mik azok amik kész vannak és mik azok amik nem szépen frissitgetik de a terep például még sehol sem tart kb.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
10+ gb vram felett biztos jól nézhet ki

-
warcat
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Nyilván mindenki eldönti magának, de ez simán a lejtő kezdete, hiszen ugyanígy egy konzolparanccsal adhatsz magadnak kb végtelen kreditet, xp-t lőszert stb, és hopp, értelmetlen és unalmas lett a játék mert már semminek sincs jelentősége.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Marha sokat kell modolni.
BethINi letölt, tetszőleges beállításokra + Apply Recommended Tweaks gombra rákattint, kilép+elment változtatásokat, elindít játékot, élvezi az FPS-től független élményt.Ezt meg csak úgy iderakom, mielőtt elfelejtem.
-
negyven2
nagyúr
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Mindegyik linknél ott a leírás, hogy hol van az adott könyv és azt hol találod (van amit még nem találtak meg, így nem szerepel a listában, de majd frissülni fog... illetve vannak más oldalak is ahol jegyzik ezeket)!
Egyébként meg minden könyvet* érdemes felszedni bárhol is vagy, mert pl. én véletlenül akadtam rá London-ra (ezt pl. a Twist Olivér-böl tudtam meg), egy teljesen másik helyen, mint ami itt le van írva
* Egyébként nem minden esetben könyv, mert lehet más dolog is ami rá mutat, de nagyrészt azok.
-
keIdor
titán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
7900XTX versenyzik a 4090-el és a 7900XT a 4080-al.
Szerintem egy játék miatt nem érdemes cserélni. Biztos javítanak majd ezen még patchekkel vagy driverrel. -
keIdor
titán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
DLSS 3.5-el meg frame generationnel ilyen 90-100fps a minimum, 80% scale-en.
De igen, 4090-et is meg tudja enni. Nyilván kimaxolva, de ezért kéne beépített DLSS.
Az FSR le van maradva, az csak mossa a képet. Azt mondják ez még jó FSR implementáció is ráadásul… milyen lehet más játékokban… nVidia kártyával sose használtam eddig. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
+keldor
vicc, hogy 3070Ti-n qhd-n ugyanez, ugyanolyan minőségben

-
myckey
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Akkor elkezdhetsz játszani is, ha már befejezted a sztori, egy részét
-
myckey
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Nincs mit
-
myckey
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
[Starfield: How To Cure Poison
Még az Oxigénről is ír,(meg Carbn Diox-ról ) mert hogy itt más a mechanikája, mint más Bethesda játékokban...ugye...
-
Ellia
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Mondjuk a Mantis küldinél a tornyos rész egy elég egyszerű puzzle,
a padlón betűk vannak és, ha helyes sorendben lépkedsz rajtuk végig nem fognak rád lőni a tornyok. Megoldás az egyik hanganyagban van amit találsz menet közben. -
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Hamar rá lehet jönni, hogy mi robban, miből jön mérgesgáz, stb. Mondjuk, én megszívattam magam, amikor barlangban felrobbantottam egy gáztartályt és pukkantak utána a mérgesgázok is
-
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Valahol meg kellene húznod egy határt a lootolásban

-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Nem elég át rakni nekik, ad is rá a ruhát, és nyomd a kezébe a fegyvert...
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Fegyvernél viszont figyelj, hogy lőszert is adj neki (megfelelőt) . Elég 1db-ot. Sose fog elfogyni neki.
-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
no meg ami bosszant hogy jön egy enemi és azok neki ugranak püfölni kézzel ököllel én meg véletlen lelövöm a társam

Azt tudtad hogy ha adsz át nekik fegyvert, ruhát, azt rá is tudod adni, és használják is?
Igaz, a robotot nem néztem.. érdekes lenne emberi szkafanderben... -
Ellia
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
-
Ellia
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Vödör a fejére már nem működik?

-
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
ha ez new atlantison van,
akkor feltöröd az ajtót mellette, és bemész. -
Anti-Hero
aktív tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Nekem csak 30 óra ment eddig bele (lvl20).
De minden percét élveztem. Sehol nem tartok még:
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Az komoly....
-
Vesa
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Meg itt ugye azt kéne megérteni, hogy egy komplett bolygót kell legenerálni procedurálisan, amiből amúgy több mint ezer van a játékban. Ez nem pont ugyanaz a feladat, mint amikor egyetlen helyszín van amit csodásra kell csinálni. A No Man's Sky és az Elite Dangerous terrain generátora sem szebb. Ez egy ilyen műfaj, de biztos lesznek majd modok ezrével, ahogy a Skyrim és a Fallout 4 is egészen más képet fest modokkal ma már, mint megjelenéskor a Vanilla. Engem ez a része totál nem érdekel, a játék legyen jó, a sztori legyen jó és a tengernyi lehetőség legyen meg, amit megszoktam a Bethesdától.
Roland861010
A W3 egyetlen bolygón játszódik, azon belül is csak egy nagyobb map-on. Ott sem kell 1000+ planétát procedurálisan generálni. Teljesen más technológia kell a kettőhöz. -
ScomComputer
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
A te képed nem is szép..mondjuk ez se, de szebb...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Néztük a napkeltét az asszonnyal... 
-
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Jók lettek a képek.

Valakinek van infója arról, hogy mikor hegesztik meg a fotó módot, hogy lehessen uw képeket csinálni, ez a 16:9 elég sokat elvesz az élményből (de legalább a játék támogatja, egy rossz szavam sem lehet).
-
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Olyannál még nem voltam,
viszont amit a 1333 kommentben is írnak az már megvolt. Meg hogy nem jó azonnal barangolni...
-
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Egyébként ez jobb lett, persze nem akarlak rábeszélni, de a hud feliratok is sokkal magyarabbak, az űrhajók neve is helyreállt, eddig jónak tűnik.
Közben találtam egy lebegő számítógépet
:
-
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Már van V3 verzió is.

-
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
A V2-es verziót használod már te is? Az űrhajók nevét nálad jól írja? Nálam miután kicseréltem a leírásnak megfelelően a fileokat, az összes űrhajó neve helyett az a szöveg van, hogy "Lookup Failed!"
-
nubreed
nagyúr
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
100+ óra kevés ehhez a játékhoz. Én simán azt mondom, hogy 300-500 is lehet. Már abban az esetben ha nem csak az a cél, hogy végig rohanj a fő sztorin, mert akkor az kijön kb 40 órából.
-
Vesa
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Fallout 4-ben kb. 800 órám van, ha nem több (ok, abban DLC-kkel együtt). SF-től is várok ennyit.
Mondjuk én képes vagyok 150 órát csak bázist építeni, szóval nem vagyok mérvadó...Már látom, hogy a hajó design is el fog vinni rengteg időt, aztán a bázisépítés, és az explorerkedés is. A sztoriban, mellék küldikkel együtt valószínűleg szintén van vagy 100-150 óra.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Az baj! Mert annó, direkt űrszimekhez vettem a joy-t, mikor láttam a videókat erről a játékról, gondoltam jó lesz ehhez is.
De be se lehet állítani, semmi? Csak mert elég sok játék esetében külön-külön lehet állítani a karakter és a járműves irányítást.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Köszi
Amúgy, tényleg, fentebb írta syIex kolléga, tiszta CP2077 érzetem van erről a városról. De fasza
! -
tibaimp
nagyúr
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Én kifejezettem haragszom érte, hogy csak úgy ide tetted...
(jöhet a többi is, ha van még
) -
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Cyberpunk szia!

Más;
Űr állomásra akartam dockolni viszont még sosem dockoltam és nem is ajánlja fel. Ezt fel kell oldani, vagy hogy van?(van egy ilyen sidequest)
-
nubreed
nagyúr
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Amúgy mekkora ez a város vagy hely? Kb áll 2 utcából és ennyi vagy ennél azért nagyobb? Jó képek btw.
-
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Bolygóra kattintva fasttravelt nem enged rá. Akkor elé ha kattintok és X úgy menni fog?

-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Csodálom, hogy nem 17 megjelenési dátuma van $20-os léptékkel, nem mintha ötleteket akarnék adni, a Microsoftnak nem kell több pénz, már most se tudják semmi értelmesre költeni.
-
myckey
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Siker a fényekkel sötétekkel ?
gonbdolom sokan nem figyelnek rá, hogy meghajtó alól játék specifikusan is állítható sok dolog.
én meg nem is foglalkoztam vele, reshade néha jobban adja. -
hamizoli
tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Ha nvidia kártyád van akkor ott van a játékszűrőben(alt+F3) add hozzá expozíció/kontrasztot csuszkán állithatsz mindent
-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Marson táncoltam körbe egy járművet, de csak díszlet volt sajnos. Máshol nem is láttam verdát. Marad a O2 kimélő kocogás.
-
gyimger
őstag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Nincs jármű, de úgy látom, a jetpack csodákra képes.
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Szinte barhonnan, bolygon, barlangban, akarhol is vagy tudsz pakolni a hajod rakterebe es ki tudsz onnan venni dolgokat. Ha pedig vendorral beszelsz, tudsz eladni a rakterbol. Vagyis semmi mas dolgod nincs, mint telerakni a rakteredet ket kattintassal, majd onnan eladni kesobb. (hajo menu, cargo almenu, majd inventoryval atvaltasz a zsebeidre es kesz is, mehet a store vagy store all, ahogy tetszik, fegyver, pancel, nyersanyag)
-
válasz
Lacielvtárs
üzenetére

Fotó módban tudsz filtereket rakni a képre, fényerőt, kontrasztot, etc állítani, jobban fog kinézni, mint a játékban.
Én LR-al piszkálom, jobban kézreáll, de a vége ugyanaz nagyjából.
Amúgy én kikapcsoltam az FSR-t, ugyanannyi fps-em van, mint bekapcsolva, de sokkal jobban néz ki.
Monitoron csináltam a Starfield custom profilt (fényerő le és hasonlók), így már pofásabb a látvány. -
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Lehet fejleszteni, hogy több cuccot tudjál vinni, igen. A fizikai készségek között találod, súlyemelés skill alatt, magyarul írom, ha jól olvastam te is magyarítva játszod, de miközben barangolsz, a robotba is át lehet pakolni, így azért már elég sok mindent el lehet vinni egyszerre.
#1074Vesa
Kár, hogy a tárgyak nevei és a hud is fordításra került, az jobb lenne szerintem eredetiben, a hosszabb szövegek és dialógusok viszont szerintem nagyjából rendben vannak.
-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Ez a játék része, már 2002 Morrowind is ilyen volt, raklapnyi lootot tudsz felszedni, de akkor kezelni kell a negatív hatásait. Ugye ott stat + magic, Falloutban power armor + modok, + stat + Társnak átadni.
..itt meg nem tudom mert még nem játszok, de gondolom fejleszthető/kezelhető lesz. A megoldás, hogy idővel már nem veszel fel csak ami kell.

Persze PC-n bele hackelhetsz és akkor viheted magaddal az összes olajoskannát és WC pumpát amit találsz kedvedre
-
Vesa
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
A skill (vagy perk, nem tudom, itt most melyik) fejlesztések és a hajón lévő tárolókonténer mellett, van egy végtelen tárhely
Oda akármennyit lehet pakolni, persze ez sem igazán jó megoldás szerintem.a The Lodge-ban, New Atlantis-on. -
Anti-Hero
aktív tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Tech résznél:
Első sorban: Piloting + Targeting control systemHa pedig sok a loot nálad..akkor dobálj át mindent a társadnak. Lehet egyből gyors utazni.
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Van pár skill ami segít ezen.
Nekem tetszik az irányítás. Szokni kell az tény.Engem jobban idegesít ez a menükben navigálás..baromi körülményes konkrét bolygóra eljutni.
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Xbox-on játszol?
mert akkor addig lövöd amíg ki nem írja, hogy át tudsz menni rá. Mikor ez megvan akkor lassan mellé mész és az "A" gombot megnyomva majd az "X"-t hosszan nyomva tudsz dokkolni. -
Vesa
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
"az űrhajó irányítás, huhhh, vagy nem vagyok űrhajós, de ha ilyen nehéz az életben is irányítani akkor soha nem leszek űrhajós"
Amit ezzel kapcsolatban rettentően nagy baklövésnek tartok már most, hogy semmiféle Joystick támogatás nincs. Ami egy vicc. A HOTAS támogatásról már nem is beszélve. Szóval itt csücsülök a Hotas-ommal, várva, hogy egy jót csatázom az űrben, de esélyesen nem fogok tudni. Persze még futok egy kört a Joystick Gremlinnel, hátha képes lesz valahogy a kontroller támogatásból joy működést varázsolni, de a hotas képességeket így is el lehet felejteni azt hiszem. Ok, ez nem egy űr szin, de azért na...ahol űrhajóval kell harcolni, oda illene a natív támogatást megadni. Ha egy Egosoft képes ezt megcsinálni az X4-ben, ami egy kvázi garázscég, akkor a Bethesdának az ő erőforrásaikkal nem kéne, hogy gondot okozzon.
-
myckey
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Ezt úgy értettem, hogy nexusmods rendelkezésre áll.
FOV pedig szintén skálázható, fileban kell átírni az értéket...ha rákeresel fent, megtalálod ami másoltam redditrol.
-
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Igen kód formájában benne van, köszönöm nagyon tetszik a cucc nekem is

Amíg nem töltöd le a gépre a játékot, addig vissza kérheted a pénzt minden indok nélkül 👍Ugye a megjelenés még elég messze van sajnos, tehát simán vissza adják a pénzt... -
warcat
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Természetesen lehet, nyisd meg az inventoryt, és ott ahol a felszereléseknél a sisakra/ űrruhára váltanál, van egy kapcsoló (T) ami elrejti a siakot ahol van belélegezhető légkör, az űrruhánál meg ugyanez elrejti településeken.
Más: Vicces, hogy Morrowind/Fallout/Skyrim mintára még mindig ki lehet rabolni a kereskedőket fényes nappal látókörüket kihasználva, most pakoltam ki a Well-ben a fegyverárust
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nesh_019
senior tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Unalmas, vontatott így pár óra után, gagyi a repülés, a harc se valami nagy szám sokkal jobbnak tünt a videókban, borzalom benne az írányitás,kezelés, billenytű parancsok, túlkomplikált az egész, ez idegesitett fel a legjobban, rengeteg mindent megkell nyomni ahhoz hogy valamit elrakjak vagy elővegyek, beállítsak.
Nincs térkép,
Grafika is elég gyász és még mindezek melett még rosszul is fút sok gépen.Unalmasak a városok és a karakterek mintha életelen viaszbábukkal beszélgetnék.
Kár pedig nagyon vártam. -
VincentVG
senior tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
ja persze ok.
a kivaras annak (is) szol h az uj gepemen annyira atom az RDR2 h vegig kell tolnom meg gyorsan elotte (2x is)
amugy is "csak" a game passel megyek ra. (es meg a DLSS re is lehet h rahagyok egy kis kivarast - top beallitasokkal szeretnem kezdeni )az auto-translatekkel nekem is felemas az elmeny, google + youtube -bol kiindulva. arra lennek kivancsi kb mennyi teljesen felreforditott szo van benne. ha minden oraban 2 akkor az meg belefer. ha tobb akkor nyomom inkabb angolul. de ja. vegulis ki kell probalni, az a legegyszerubb.
-
Sas7
tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Fuh, mondjuk ezt azért most fájdalmas volt olvasni. Ha esetleg azon gondolkodna valaki, hogy később lesz egy patch, és lesz HDR funkció, akkor ne reménykedjen.
"Look at all then other creation engine games, fallout etc.. none support hdr. I think its an engine limitation.
The basis of the creation engine is like 25/30 years old they just kept upgrading and adding it on. I think it was originally called gamebryo then bought out and renamed creation engine.
The engine has evolved but an earlier version was used on the xbox original for morrowind in 2002. That's how old it's stretches back.
That's why load screens are after every door, you can't go up ladders, they way things look. All go back to the original game engine 30 years ago, it's the limitation of the software.
There are bugs that cannot be fixed that go through all fallout and oblivion titles.
I doubt hdr will be added." -
hamizoli
tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
-
Cseri0058
őstag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
xbox verzióval működik?
-
VincentVG
senior tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
majd meselj meg kesobb pls mi a tapasztalat a forditassal kapcs.
nekem kb nem gond az angol, de annnnyira kenyelmes tud lenni egy magyar felirat
-
NyalokAA
senior tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
-
nesh_019
senior tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Tagja kell lenned a gépi fordításnak discordon és akkor látjátok
-
NyalokAA
senior tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Nekem azt írja ez a meghívó lejárt
-
Sas7
tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Tövári. Nehéz szívvel, de kinyomtam mielőtt elkezdte volna.

Majd holnap.
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Döntöttem.."nehéz" volt
szerintem nem sokat alszok ma. Teljesen elkapott a hyper.. 
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
VR tech-es Pisti is nyomja és legalább magyar nyelvű a kommentárja

Anti-Hero : akkor reggel el fogok melóból késni, már látom
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Hajnal 2 a hivatalos start
-
gyimger
őstag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Téma tetején vagy alján "kedvencekhez adom" gomb.
20 perc és áradnak az értékelések!
-
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Hali
Nem egyszerűbb betenni a kedvenc témák közé?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezt most nem értem. Letöltöd a Nexusmodsról, megjelenik Vortexben, bekapcsolod, működik (elvileg).

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Néztük a napkeltét az asszonnyal...

)